mrb kızlar benim nişanlımda dün gitti Ağrı Doğubeyazıta kısa dönem,Allah herkesi sevdiğine kavuştursun:Saruboceq:
amin amin. seninki ağrı, benimki van. üstelik 3 gündür arayamadı da. arasada soğuktan konuamıyor. acaba gerçekten acemilikte mi arayamıyorlar, sonradan düzelir mi ve gerçekten telefon kartı bulamadıları doğru mu?
kısa dönem yapanlar yer değiştiriyor mu? bilen var mı acaba? yani acemilikten sonra başka yere geçiş yapacaklar mı?
amin amin. seninki ağrı, benimki van. üstelik 3 gündür arayamadı da. arasada soğuktan konuamıyor. acaba gerçekten acemilikte mi arayamıyorlar, sonradan düzelir mi ve gerçekten telefon kartı bulamadıları doğru mu?
kısa dönem yapanlar yer değiştiriyor mu? bilen var mı acaba? yani acemilikten sonra başka yere geçiş yapacaklar mı?
benimki gideli daha 5 gün oldu ama günde en az 2 kere arayabiliyor. arayıp arayamama gittiği yerden, ordaki görevinden yani yerin şartlarından kaynaklanıyor sanırım. gamyoncuiremsu benim ki posta amiri olmuş mesela o yüzden rahat, seninkinin görevi nedir?
bende bekliyom asker yolu kocacım 7 aylık evliyken gitti askere oşimdi 150lük asker daha çooooook var önümüzde ama bu hasret birgün bitecek inşallah
Allah kavuştursun inşallah sağsağlim :Saruboceq: bak en azından 150 günü devirmişsiniz benim nişanlım gideli daha 10 gün oldu senden kötüleri düşünüp avunmalısın yerimseniben
canım tatlım seni çook ii anlıyorumasker yolu beklemek zor hemde çok zor ben senin gibi 10günlükken yaşadıgımın bile farkında degildim hergün heran aglıyor uyku haplarıyla duruyordum sevdigimizden ayrı oldugumuz hergün içimizi yaksada günler yavaş yavaş geciyor 150günlükkende tezkere aldıkları günüde görücez hepimiz canım seninki nereye çıktı askerligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?