Asker yolu bekleyenler var mı?

offfffffffffff, sevgilim gitti...nasıl geçecek o kadar zaman?
tecrübeli olanlar anlatsın lütfen, hele bu ilk haftayı nasıl geçiricez? Aman Allah'ım hiç bitmeyecek gibi

bizim de şafak 75 bugün.nişanlım uzun dönem 12 ay yapıyor valla şafagı buraya getirene kadar baya bir zorlandık.hele acemi birliginin ilk günleri cok zor geciyor.telefon yok hiç kimse birşey bilmiyor.ama sonra onlar da alışıyor sen de alışıyorsun.aramanın yollarını filan bulacak.alışacak yani bir şekilde Rabbim yardımcınız olsuna.s.

mrb kızlar benim nişanlımda dün gitti Ağrı Doğubeyazıta kısa dönem,Allah herkesi sevdiğine kavuştursun:Saruboceq:

mrb kızlar benim nişanlımda dün gitti Ağrı Doğubeyazıta kısa dönem,Allah herkesi sevdiğine kavuştursun:Saruboceq:

amin amin. seninki ağrı, benimki van. üstelik 3 gündür arayamadı da. arasada soğuktan konuamıyor. acaba gerçekten acemilikte mi arayamıyorlar, sonradan düzelir mi ve gerçekten telefon kartı bulamadıları doğru mu?

kısa dönem yapanlar yer değiştiriyor mu? bilen var mı acaba? yani acemilikten sonra başka yere geçiş yapacaklar mı?

bence çok fazla düşünmemeye çalış benim nişanlım arıyo sürekli yaa belki yerine göre değişiyordur arıyamıyordur:çok üzgünüm:
bazıların yeri değişiyo bazıları da yerlerinde kalıyobenneyaptımki neresi haklarında hayırlısıysa rabbim onu nasip etsin çok fazla takma kafana canım yaaŞeniz

benim canımda izne geldi bayramda.. yanındayken bile özledim onu.. o kadar alışmışım ki özlemeye :))
ilk iznimizi kullandık.. şimdi yine hasretle başbaşayım... yeniden..
olsun be aşkım.. hasretinde güzel...
seninle herşey güzel..

benimki gideli daha 5 gün oldu ama günde en az 2 kere arayabiliyor. arayıp arayamama gittiği yerden, ordaki görevinden yani yerin şartlarından kaynaklanıyor sanırım. gamyoncuiremsu benim ki posta amiri olmuş mesela o yüzden rahat, seninkinin görevi nedir?

oh ne güzel, ne şanslısın.a.s beninki jandarma. bildiğim sadece bu. onlarda görev ayrımı oluyor mu, eğitimleri ağır mı hiçbirşey bilmiyorum. bildiğim tek şey acemilik bitince karakolara gönderilecekleri.

off benimkide gideli 5 gün oldu urfa ya gitti kısa dönem,hergün arıyor çok şükür,bugün saat 2 den sonra urfa da nereye gideceği merkezde mi ilçe ye mi gideceği belli olucak,ama öğlen bi aradı,daha da arayamadı,2 den sonra ara dedim,ama fırsat bulamzsa nasıl arıycak tabiki

Benimde eşim asker 6 gündür hemde doğunun ücra bir köşesinde. Allah' ım onu ve tüm askerlerimizi esirgesin korusun. Çok zormuş yokluğu. Ama Allah' tan kısa dönem hemen bitirip dönecek inşallah. Hepimizi Allah kavuştursun arkadaşlar.

460 gün yapanlar napsın canım
bnmde sevgilim şırnakta asker hemde 418 gündür
allah sağ salim dönmeyi nasip etsin inş.

ben 7aylık evliyken yolladım askere acemiligi manisada yaptı çok dua ettim doguya çıkmasın diye agladım hergün şimdi 150günlük asker adapazarı pamukovada yapıyor usta birligini içim rahat biraz olsun ama yinede asker heryerde askerdir onunla beraber bende askerlik yapıyorum günleri sayıyorum ama geçmiyor daha300gün var çok zor evli asker yolu beklemek eşimi çok özlüyorum Allah tez zamanda askerlerimize kavuştursun bizi aglaya aglaya gözlerimden hasta olcam

bende bekliyom asker yolu kocacım 7 aylık evliyken gitti askere oşimdi 150lük asker daha çooooook var önümüzde ama bu hasret birgün bitecek inşallah

bende bekliyom asker yolu kocacım 7 aylık evliyken gitti askere oşimdi 150lük asker daha çooooook var önümüzde ama bu hasret birgün bitecek inşallah

Allah kavuştursun inşallah sağsağlim :Saruboceq: bak en azından 150 günü devirmişsiniz benim nişanlım gideli daha 10 gün oldu senden kötüleri düşünüp avunmalısın yerimseniben

Allah kavuştursun inşallah sağsağlim :Saruboceq: bak en azından 150 günü devirmişsiniz benim nişanlım gideli daha 10 gün oldu senden kötüleri düşünüp avunmalısın yerimseniben

canım tatlım seni çook ii anlıyorumasker yolu beklemek zor hemde çok zor ben senin gibi 10günlükken yaşadıgımın bile farkında degildim hergün heran aglıyor uyku haplarıyla duruyordum sevdigimizden ayrı oldugumuz hergün içimizi yaksada günler yavaş yavaş geciyor 150günlükkende tezkere aldıkları günüde görücez hepimiz canım seninki nereye çıktı askerligi

benım sevgiliminde 5 ayı kaldı 10 ayı devirdik allahın izniyle geride bıraktıkn çok şükür..bugün geri döndu butun iznini kullandı mayısda burda allahın izniyle..allah herkese sabır versin..

izmir seferihisarda posta amiri olmuş orda yeri iyi görevi iyi rahat ama derler ya askerliğin en rahatı bile yine askerlik sonuçta :çok üzgünüm: dediğin gibi sanırım bende pek bişey anlamıyorum yaşadığımdan, şok gibi bişey bu gerçi siz benden daha iyi biliyorsunuz

güzellergüzeli Allah hiçbişey anlamadan geççmesini nasip etsin en hızlısından yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…