Asker yolu bekleyenler var mı?

benim erkeğim de gideli 6 ay oldu ne kadar zormuş daha da çok zaman var bu 6 ay içinde sürekli hasta oldum ve ağladım düğünden önce resmen yaşlandım şimdi yeni yeni toparlıyorum kendimi...yazmak da iyileştiriyor o yüzden de yazıyorum...Allah asker yolu bekleyen anneye sevgiliye eşe herkese sabır versin Allah onları korusun...

1 ay sonra erkek arkadaşım gidiyor 1.5 senedir beraberz ve neredeyse her haftasonumuz sürekli beraber geçiyor. hafta içleri de iş sonrası 5 dk. yanına uğrardım. şimdi gidince o kadar büyük bir boşluk olacak ki anlatamam düşünmesi bile üzüyor. kendime meşgul olacak şey arıyorum sürekli. çok büyük konuştum zamanında asker yolu gözleyemem ben askerliğini yapmış geliş birisiyle olur ancak diye ama öyle olmuyormuş işte. 4 yıllık işletme mezunu umarım kısa dönem çıkar da hemencecik gelir. Allah benim gibi herkesin gönlüne göre verir inşallah.

Benimkisi 10 yıl önce yapmış askerliğini. Anlayacağınız asker yolu beklemek nasip olmadı, olmayacakta. Oğlum olursa bilemem tabi :) Asker yolu bekleyenleri Allah kavuştursun diyorum.

olmaz mı asker yolu bekleyen bende warımmm

allah kolaylık versiin çook zor walaa allah tez vaktte kavuştursun sizleridee

varrrr bende esimi bekliyorum allah tum bekleyenlere sabır genişlik versin bizimde 3 ay oldu ama baya sıkıntılı zor geciyor gunler ustasıda doguya cıktı sırnakta canı sag olsun hepsi bitecek gececek ins insandan cok sey goturuyo vallahi kızlar ben bu kısa ama zorlu zamanda ben olmaktan cıktım yıprandım cöktüm allahım hayırlısıyla dönmelerini nasip etsin herkese kolaylıklar diliyorum

Çokkkk zorlu bir süreç,bir bakıyorsun haftalar geçmiş bir bakıyorsun daha haftalar var(((ben çok zorlanıyorum rabbim tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin,sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşma nasip etsin....

Benim sozlum gideli daha 3 gün oldu.çok zor biz zaten uzaktaydik birbirimizden.ikimizde ogretmeniz o doğu görevini yapıyordu ama telefona yapisik yasiyordik.askere gidince o dabitti ggünde 2 dk sesini duysam şükür diyorum.herkese asker öğretmenlik cikar bize uzun donem cikti hem de acemilik isparta eğirdir dağ komando okulu.yani çok zor bi yermiş.asker yolu bekleyenler olarak yazisalim ve dertleselim.bu hasreti bilmeyen yaşamayan kişilerle dertlesmek içimi rahatlatmiyo.gelin de birbirimizi avutalim kizlar :)

yaşlandım ben daha kaç gün oldu o gideli resmen çöktüm hiçbirşey yapamıyorum çok fenayım daralıyorum allahım sag salım kavustursun tum bekleyenlerı şafak 357 ;(

yaşlandım ben daha kaç gün oldu o gideli resmen çöktüm hiçbirşey yapamıyorum çok fenayım daralıyorum allahım sag salım kavustursun tum bekleyenlerı şafak 357 ;(

allah kavuştursun canım bende aynıyım içim daralıyor dualar ediyorum ..benimki kısa dönem hayatım 1 hafta oldu gideli antalya acemi usata birliği ş.urfa akçakale içim titriyor hemen geçse günle ..şafak 159 benim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…