Allah hepinize sabır versin.Allah hayırlı tezkereler nasip etsin.Ben de sözlümü bekledim.Kıbrıs'ta yaptı askerliğini.İnanılmaz zordu ama geçiyor.5 ay oldu geleli.Hala askerlik dendi mi gözlerim doluyor.Çok zor bilirim.Ama çokta gurur verici.Bütün askerlerimiz Allah'a emanet olsunlar.
insan zamanla alışıyo belki ama çok zor birşey hasret ayrılık..ama onlar için daha zor bunu biliyorum bu yüzden hep moral veriyorum telefonda.geçen pazar çarşı iznine çıktı msnde kamerayla görüştük banada onada çok iyi geldi.ama yanındaymış gibi olmuyo dokunamamak çok kötü..
aylin Ya Askimda Ayda 2 Kere Cikabiliyo Carsi Iznine .telefonda Bende Hep Moral Vermeye Calisiyorum.ama Msn Bize Iyi Gelmiyo Sanirim Cunku Hep Tartiscak Bisi Buluyoruz Yada Msn Yetmiyo Ve Sinirler Geriliyo Hep Aksi Bisi Oluyo .en Son Carsinda 19 Unda Tam Sabah Işten Ciktim Eve Gidip Msnde Konuscam Diye Sevinirken Dustum Elimi Kirdim Hersey Ters Gidiyo O Gunlerde Yahuucadiarzu
bız nısanlandık ertesı gun askere gıttı bes ay yapacaktı zaten safak 89 bıtecek ınsallah ıstanbulda cok zor bır duygu sevdıgın ınsan yanında deıl uzakta ıkı saatlık uykuyla ayaktayım dedı son konusmamızda gelde uyu ıste asker yolu beklemek zormus
sanki kendimi bildiğimden beri asker bekliyorum gibi geliyor geçmiyor diyorum ama bizimde 118 günümüz kaldı allaha şükür olsun,birde aşkım şırnakta ondan çok korkuyorum dualarım onunla çok zor yaşayan bilir herkese hayırlı teskereler diliyorum gel teskere gel bitsin bu hasret
BENİM AŞKIMDA HAKKARİDE ASKER .. 78 GÜNÜMÜZ KALDI BEKLİYORUM .. ÇOK ZOR AMA GURUR DUYUYORUM ONUNLA.. hERKEZİN SEVDİGİ OLABİLİR HERKESİN SEVDİGİ HAKKARİDE ASKER OLAMAZ:))
hepiniza Allah sabır versin. benim sevgilim seneye bu zamanlar asker olcak:çok üzgünüm:senağlama şimdiden üzülmeye özlemeye basladım ben. Allah dogudaki askerlerimize yardım etsin senağlama
benim eşimde bugün Kastamonuya gitti teslim oldu uğurladık
çok üzgünüm moralim çok bozuk
Jandarma Eğitim Taburuna Hizmet Eri olarak gitti
bu arada Hizmet Eri nedir?
zaman nasıl geçicek bilmiyorum heryerde o var (
Benim eşimde bugün KAstamonu Jandarma Eğitim Taburuna teslim oldu dün uğurladık
çok moralim bozuk çok üzgünüm
Allah hepimizi sağ salim kavuştursun tüm askerleri korusun inşllah (amin)
Hizmet eri olarak gitti hizmet eri ne demek bilen varmı?
eşim bilgisayarcı acaba bununlamı ilgili
15 ay nasıl geçicek bilmiyorum hiçbişey gelmiyor içimden((
benim eşimde ayın 21 inde teslim oldu kütahyada havacı olarak yapıyo askerliğini.onsuz 6 gün oldu 15 ay nasıl geçicek bende bilmiyorum senağlama asker yolu bekleyen herkeze sabır diliyorum allahım inşallah sağ sağlim kavuşmayı nasip eder
allah hepimize sabır versin yaaa...benim aşkımda izine geliyor 12 gün sonra çok mutluyum tekrar dönecek biliyorum ama olsun 16 gün yanımda olacak..dün hesapladıkta gideli 100 gün olmuş bile çabukmu geçiyor ne..alışıyoruz galiba..:asigim::çok üzgünüm:
bende tek kendim asker bekliorumm.tek benim canım bu kadar acıor sanıodum doğrusu... bakıorumda bizim gibi seven asker yolu bekleyen ne kadar çok kader arkadaşım warmış inanılmaz zor bir duygu.insan bütün alışkanlıklarından kopuyo ya askerlik araya girince.önceden telefon elimden düşmezdi.şimdi ise günde bazen 1 kere bazen hiç konuşamıorumm.ama olsunn herşeye razıyım yeterki sağ salim kavuşalımm.çok ösledimm,sesini duysamda yüzünü görmek gibi deil işte Allah bütün askerleirmizn yardımcısı olsn.
SABIR BOYUN EĞMEK DEĞİLDİR
SABIR MÜCADELE ETMEKTİR
bende bekledım 2sene 7 ay 4 gun oncesıne kadar ama bana sadece annesını feryatları babasının olgum vatana kurban oldu sozlerı kaldı gerıye ıcınde kırık bı kalp hayata kusmuş bı kız bırakdı o acımı bıraz olsun unuttum derken şimdide abım askere gıtt 5 gun oldu ve ben ıcım pır kalkıp pır oturuyo dılerım kı hepsı butun askerlerımız tez zamanda kazasız belasız gelırler her gece ellerımı gok yuzune bakarak acarım ve dua ederım rabbım gerıde gozu yaşlı benım gıbı ınsal bırakmasın dıye..butun dualarım askerlerımız ıcın olacak..bundan sonra
ayy cnm bende bekledim ilk günler zor oluyo sonradan alışıyo insan ama iyi yanlarıda var sürekli seninle görüştüğü için daha bi bağlı oluyo sana ilgi yoğun oluyo değerini biliyo neyse cnm sıkma canını :1hug: