Asker yolu bekleyenler var mı?

nişanlımla 4 senedir dipdibeyiz. işyerlerimiz altlı üstlü. birgün görmesem kalbim acır. o da tam 13 gün sonra askere gidecek. günlerdir ona belli etmeden gizli gizli hiç istemesemde gözlerimden yaşlar süzülüyor. yemek yiyemiyorum. o kadar mutsuzum ki. o kadar korluyorum. hiç ayrı kalmadık. hiç o duyguyu bilmiyorum. şimdiden bu kadar üzgünsem gittiğinde ne hal olacağım bilmiyorum.
allah herkese sevdiğini kavuştursun senağlama

bende bekliyorum şafak 120 lerde falan olması lazım.. ( ama kurbanda izni var..son izni zaten

artık ben de bekliyorum..Sözlüm osmaniyede bugün teslim oldu..Kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum..Hiç bu kadar anlamsız olmamıştı günler..Hep kulağım telde..offff offffff..

artık ben de bekliyorum..Sözlüm osmaniyede bugün teslim oldu..Kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum..Hiç bu kadar anlamsız olmamıştı günler..Hep kulağım telde..offff offffff..

Allah kavuştursun canımm..:1hug: hayırlı tezkereler..Allahım onLarı korusun :çok üzgünüm:

benimde kardeşim Erzurum'da asker ..inş. 71gun sonra hatta doğum gununde tezkeresini alıp gelecek Allah nasip ederse..tum askerler Allah'a emanet olun..sağ salim sevdiklerinize kavuşursunuz inş.

sevgiler

walla anlatıcak kelime bulamıormm hasretmi anlatırken.her kelime yetersiz kalıo öslemlerimde.canım acıomu desem parça parça oluomu desem bilmiorumm.anlamsızlıklar içerisindeymm.koca bi boşluktayımm ve hiç bir zaman bu boşluktan kurtulamayacağımı düşünüyorumm.zaman sanki duruo oysaki o warken su misali akıp gidiodu.kimse dolduramıo boşluğunu.ki zaten belkide dolduracak birisin olması demek onsuz hayat yaşayabileceğim anlamına gelio oysaki yaşadığımm hayatmı onuda bilmiorum.hayat böle acı çekmekse yaşamak bile istemiorumm.göz pınarlarımın kuruduğunu düşünüyorumm yada gözyaşlarımm içime akıo.ağladığımı hissediorumm ama gözümden yaş gelmio işte.off Allah herkese sabır wersin ne diyimm:'(

benimde eşim askerde.daha gideli 10 gün oluyor.allahtan kısa dönem çıktı.yakınada düştü ama çok zor arkadaşlar

erkek arkadaşım bugün teslim oldu.ısparta eğirdir dağ komando okuluna.uzun dönem yapacak askerliği,inanın bitmiyor bu gece.. nefes alamıyorum sanki,şimdiden tükenmiş hissediyorum kendimi..
Allah herkese sabır versin zormuş,kendimi alıştırıyorum aylardır ama olmuyor.kaldıramadım..senağlama

benimde eşim askerde...ne kadar zor olduğunu sizlere kelimelerle anlatamam..ama çoğu bitti bizim için...teskereye 6 ay kaldı.inşallah o günleri hayırlısı ile nasip olursa görürüz.oğlum ve ben eşimi çok özlüyoruz senağlama

benimde hayat arkadasım askerde ayın 13ünde teslim oldu.kısa dönem bi sorun cıkmazsa ALLAHın izniyle mayıs 17sinde burada asker yolu bekleyenleri gerçekten çok iyi anlıyorum burda sizin yazılarınızı okuyunca cok fena oldum suan acemi birliği manisa ordanda kıbrısa gidicek ALLAH onların yardımcı olsun

kardesım manısa/kırkagacta jandarma komando yaklasık 1 ay oldu salı gunu kavuscaz ıns. yemın torenı var rabbim tüm mehmetcıgımı korusun ıns. bekleyenlere de sabır versın allah'ım .....

benim de eşim şubatta uzun dönem askere gidecek,garip bir duygu bu.... hasret,acı,sabırla geçen günler... acaba buna dayanabilir miyim diye hep soruyorum kendime... güçlü görünmeye çalışıyorum ama... Allah tüm asker ailelerine sabır versin,gerçekten çok ama çok zor eşinden canından ayrı kalacağın günün gelmesini beklemek... ve sonrada vedalaşmak,ardından saatlerce yollara bakmak... Allah tüm askerlerimizi korusun.

erkek arkadaşım balıkesir manyasta asker kısa dönem. dayanmak zor gibi. off geçse zaman, ya da görebilsek konuşabilsek rahatça...

of ya çok büyük konuşmuştum askerliğini yapmayan biriyle beraber olmayacağım diye şimdi nişanlım askerde. günler geçmiyor günü bırak dakikalar geçmiyor..............

birde buna bir şarkı ile eşlik etmek istiyorum.
Aylin Aslım-Yardımcı Olmuyor :çok üzgünüm:

benim de eşim askerde,kısa dönem,üç buçuk ay kaldı dönmesine ama hakkari çukurcada operasyonda.işte bu üç buçuk ayı üç buçuk yıl yapıyo senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…