Asker yolu bekleyenler var mı?

bekle.. bekle.. bekle.... kafamda sürekli.. ya gelirse değişir mi? vazgeçer mi? gibi saçma sapan düşünceler..... delircem bu gidişle! içimde hırs duyguları oluşmaya başladı.... bir kişi bile .. askerden geldi sevgilim çok mutluyuz.. dese öyle mutlu olcam ki...... telefonda sevgi aşk cümleleri duyunca rahatlıyorum ama sonra.. ya şöyle olursa? ya böyle olursa....? yok ben delirdim! askerliği ben yaptım sanki... az kaldı hayırlısıyla bi gelsin.... içimdekiler iyi yada kötü netleşsin allahım yardım ettt... sorun tamamen bende... nişanlım gayet rahat ara sıra odun olsa da...:) beni sakinleştirmeye çalışıyor .. ay noluurrrr askerden geldiklerinde değişmediklerini söyleyin bana noluuuuuuurrrrrrrrrrr... allah herkesi kavuştursun sevdiğine.......

yok yaa herkes değişecek dıye bır kaıde yok arkadaşım..sen içini ferah tut..ınsan bunalır,sıkılır sınırlı olur falan..ama herkes tam anlamıyla değişim geçirmıyor..boşuna vesvese yapma kendıne..bak sen söyluyorsun adam rahat dıye..
benım AŞKIM da 62 gun sonra bıtırıyor askerliği..doğuda yapıyor..koşul çk ıyı sayılmaz..sıkılıyor,agresıfleştığı oluyor..çok normal..
sabırı elden bırakma..

Şafak 205

askerdeykn psıkolojılerı cok degısıyor ama gecıcı bişe bu..bnm sewgılım cok sakin bırıydı smdı herseye sınırlenıyor.2 ayımız kaldı..bnce sen cok fazla kötu hıkaye dınlemıssın asker dönusuyle ılgılı..kafana takma böle seylerı dusunup onu da kndını de uzme..askerden gelınce bıraz olgnlasırlar hepsı bu.. bnce tam tersı uzaktaykn daha da güçlenıyor aradakı bağ.. bnm cok arkadasım war geldıkten sonra nişanlanan ewlenen gayet mutlular..

canıııımm bende senın gıbı dusuncelere kapılmıstım sevgılım askerdeyken ama geldıkten sonra yanlızca kendı kuruntum oldugunu anladım. Ağustosta geldı askerden ve cok sukur hıc bı sorunumuz sıkıntımız olmadan mutlu mesut yasıyoruuz sen sıkma canını geldıgınde hersey cok daha guzel olucaak

Arkadaşlar nişanlısı yada sevgilisi, eşi şırnak/silopi/görümlüde asker olan var mı ?

bnmde nişanlım askerde 35 gn oldu çk zor dayanmk ustalığı nereye düşck doğuya giderse şoför olck ya mayına denk gelirse bni unutursa sürekli kafamda dönüo sorular çk konuşamıorz nası geççk böle dha 14ay( çk kötüyüm kızlar ltf deneyimlerinizi yazın çk çaresz we yalnzm

bnmde nişanlım askerde 35 gn oldu çk zor dayanmk ustalığı nereye düşck doğuya giderse şoför olck ya mayına denk gelirse bni unutursa sürekli kafamda dönüo sorular çk konuşamıorz nası geççk böle dha 14ay( çk kötüyüm kızlar ltf deneyimlerinizi yazın çk çaresz we yalnzm

arkadaşlar 92\1 bilecik söğüt ulaştırmada askeri olanlar varsa yemin töreninin videosunu koymuş bir asker yakını izleyin derim belki görürsünüz benim de eşim orda asker orda askeri olanlar cevap yazarsa iletişim kuralım lütfen bir şeyler sormak istiyorum..

cnm bnm askermde bilecik Söğüt sormk istediğin varsa konusalm

bnmkide çanakkalede 10 15gn snra bilecik söğüte gitck eğitime snra dağıtımı olck bilgileri paylaşalım

Benim sevdiceğim de henüz dağıtıma çıkmadı ama en azından dağıtımda görüşme ihtimalimiz var..nereye çıkacağını öyle merak ediyorum ki..üstelik Eğirdir dağ komandoda ve gerçekten 3 ay bile yeterince zordu zaten.

Ben geldiğinde yok değişire falan inanmıyorum,kişiden kişiye ve sizin davranışlarınıza göre şekillenir bence her şey.
Allah bütün bekleyenlere de askerlik görevini yerine getirenlere de sabır versin, tez kavuştursun inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhabalar, ben nişanlımla 1537 gündür beraberim hiç ayrılmadık hemen hemen her gün görüşüyorduk fakat bu askerlik olayı beni çok sıkıntıya soktu ona belli etmek istemiyorum amaaa:2: elimde değil. benimki 21 kasımda gidicek askere, nereye gideceği ne yapacağı belli değil ve uzun dönem yapıcakkk, gelince de hemen evlenicez Allah'ın izniyle,o gidince ben de tanıdığı bi abisinin yanında calısıcam o da rahat edicek,haftada 1 de görmeye götürücek annem ama, zor yine de off bilmiyorummmmm yardım edin çokk ihtiyacım varrrrr, o gitmeden de başımı kapamak istiyorum o çok seviyor çünküü yardım edin

Öncelikle Allah yardımcınız olsun,senin de onun da.. beklemek zor iş, benim erkek arkadaşım gideli 3 ay oluyor ve bizde dönünce hemen nişan düşünüyoruz. Ama sevdikten sonra bence hiç bi şeyi kafana takma bi süre de onun hayaliyle yaşamayı öğrenirsin. Alışırsın..ve gördüğün kısa günler gözünde değerlenir hep gün sayarsın. Ama tavsiyem gelceği günü beklemek yerine her görüşmende bi sonraki görüşmeniz için gün say, daha çabuk geçiyor :) Tekrar diyrum ki Allah sabır versin ikinize de ama sevgi problemi olmadığına göre elbet geçecektir.

Bu sabah yolcu ettim kardeşimi Bilecik/Söğüt Jandarma Ulaştırma taburuna allah yardımcıları olsun

Allah kavuştursun kızlarrrrrr...
Bizim acemilik bitti derken yine gitti, bugün 3. gün...
413 gün var daha... çok zorr çokk (((

Allah kavuştursun kızlarrrrrr...
Bizim acemilik bitti derken yine gitti, bugün 3. gün...
413 gün var daha... çok zorr çokk (((
Canım sende göndermissin bi an önce askerine kavusursun insallah..
bizim topige ugra orda konusuyoruz zaman geciyo bi sekilde 92/4 konu baslıgı canım..

Yoluna kurban olduğum askerim bitsin de gel artık evimize gidelim . Seni Çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…