Asker yolu bekleyenler var mı?

bu cuma yemin töreni var bakalım nasıl geçicek çok heyecanlanıyorum :bbo:

merhaba bende aranıza yeni katıldım ve benimde sevgilim kıbrısta asker :) gelmesine çok var ama olsun öyle böyle dayanıyorum :asigim: aLLah hepinize sabırlar wersın ve tum askerlerimizi korusun :)

Buralarda artık pek kimse yok ama yinede sevincimi paylaşmak istedim herkesle. Şafağımız 8 inanamıyorum artık sadece son 8 gün kaldı 15 ay bitti. şafak doğan güneş diyebilmeye çok az kaldı. Allah herkese nasip eder inşallah sağ salim sevdiğine ailesine kavuşmayı. Darısı herkesin başına.

Amin inşAllah hepimiz için

Oh bitirmişsin ne güzel
:13:

oyh cok kotuyum esım askere gıdıoooo hemde ısparta uzun donem hıc ıyı degılım suan salı gununue bıletını alıcaz ya of of of

öylesine zordur ki asker yolu beklemek...
kocaman bir belirsizliktir onu askere göndermek ne yer ne içer bakabilir mi kendine ya sonumuz ne olcak usta birliği nereye çıkacak diye kara kara düşünürsün...
ama onsuz bir şehirde ilk uyandığında 460 bozulmuştur birkere ve sonu gelecektir allahın da izniyle
ben askerimi 03.12.2009 da gönderdim istanbul küçükyalıya öylseine zorduki...
hatırlamak bile istemiorum
bugün nişanlımı göndereli 1 yıl 16 gün oldu şafak sadece 64 başkada yok...
rabbim bu yola yeni çıkanlara şimdiden sabırlar versin herkes inşallah alnının akıyla bitirir...
alıcam küçükyalı aşkımı senden alıcam istanbul canımı senden sadece 64 gün sonra!

Benim bitanem gideli daha 39 gün oldu ama gerçekten çok zor geçiyo sıkılıyorum onsuz telefonlarım çalmıyo. Ama neyseki yinde yakın yere düştü adapazarı ayda 1 de olsa gidebilicem yanına hiç yoktan iyidir.

Allah kavustursun inş. ..

benim sözlümde askerde 90/2 tertipiz gercekten o kadar zor oldugunu tahmin etmiyordum ama bizim aramizda sehir degil ülkeler var ben almanyada o türkiye de gercekten cok zormus insan yasayinca anliyormus ama BIR GÜN GELECEK BIR GÜN KALACAK hem o günün umuduyla yasiyorum

Son düzenleme:

allah sabır versin canım sana da çok nerdeyse iki gündür konuşamıyoruz offf boyle çok zor bi gelse :2: Ama olsun her gün azalıyo asker bekleyen herkeze allah sabır versin ve birbirinize bağışlasın

allah sabır versin canım sana da çok nerdeyse iki gündür konuşamıyoruz offf boyle çok zor bi gelse :2: Ama olsun her gün azalıyo asker bekleyen herkeze allah sabır versin ve birbirinize bağışlasın

Amin inşallah cümlemiz için =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…