ben 17 yaşındayım sevgilim 20 yaşında ve yarın askere gidicek gönüllü olarak doğuyu seçti şuan moralim gerçekten altüst durumda napıcamı bilemiyorum ve çok korkuyorum ablacım napıcam ben
allah kolaylık versin cnm sana
allah kavuştursun
ama yarın askere ilk kez gidicekse
nasıl doğuyu seçti anlayamadım?
bende bekliycektim taki 2 gün öncesine kadar anlamıorum beni bırakıp gitti askerlik psikolojisi dediler normal dediler ama ben inanamıorum yaa yüregim dayanmıo artık hergün sesini duydugunz insan şimdi yok bana en son çektigi msj 'ben seni seviorum ama evlilik düşünmüorum düşünmedigim biriyle evlenemem sen olmadıysan başkası hiç olmıyck emin ol' ben aglamıyımda kimler aglasın oysa ben neler hayal etmiştim asker yolu bekliycem die görücegim reva bumuydu nolur bişey yazın bana çok zor bi durumdaımmirmirmirmir nolur benim için dua edin hayat çekilmio :a015:
arkadaşlar sevgilim askere gideli 20 gün oldu ama aramayalı bugün 8 gün oldu hala aramadı çıldırıcam sesini duyamadan yapamıyorum acaba nasıl biliorum arayamıo ama artık dayanamıyorum yaaaa( nası geçicek 15 ay
izamanlar normaldir arayamamsı şimdi oraya adapte olmaya calışıyordur sabahtan akşama zaten eğitimler vardır ve yemin töreni hazırlıkları gün boyu bunlarla kosturdugu için arayamıyordur akşam da hep aana kuzusu yni askerler telefon kuyrukları çok olur ilk zamanlar fırsat buldukça arayacaktır ben 15 gün arayamadıgını bilirim askımın.Allah sabrını veriyor canım 15 ay geçiyor geçmiyor gibi gelse de zaman geçiyor ilk zamanlar sayma safak falan .
Allah tüm askerlerimizi korusun,kavustursun bekleyenlerine.Asker olmak en büyük gururlardan asker beklemek de öyle sen asker yarisin aradıgında koy verme kendiini güçlü ol zaten uzakta aklı sendedir zaten daha fazla kalmasın.o orda tek basına bilmediği yerde alışmaya alışıyor destek ol .Allah yardımcınız olsun sağlık olsun gerisi geçiyor.
amin bütün dualarımız onlarla.ben yalovadan gülçin benim eşimde aaskerde 17 aylık evliyim eşim 9 aylık asker manisada.ilk zamanları çok zor oldu ağlamaktan başaımı kaldıramadım,sonra alıştım sayılır hatıralarıyla avunuyorum gelmesine5,5 ay kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?