Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaslar 2 saat önce sevgilimle konustum usta birliğine geçti artık pzt görevi baslıyo yani yarın.. ama tel belli değil dedi ben sormadım daha tel numarasını acele etme dedi.. kafam takıldı ya acaba vermek istemiyo mu bisey mi var die.. umarım yoktur. kafama takıldı sizlerle paylasmak istedim![]()
canım ilk anda sorun oluyo sanırım yerleşmeleri falan
o yüzden dert etme bi görevi belli olsun, herşey rayına oturunca
o da seni bekletmez bence merak etme
benim askerim de yeni usta birliğine geçti o da şimdi alışma evresinde
bişey yoktur inşallah:teselli:
kızlar birde sizinle bişeyi paylaşmak istiyorum.eşime şafak günü kadar her güne ayrı ayrı küçük kartlar hazırladım her aya ayrı bir renk kullandım ve her karta tarih,şafak ve biten günü yazdım altınada hergün için güzel aşk sözleri ve duygularımı yazdım onuda güzel aynı ölçülerde yaptığım kutunun içine koydum.gizlice bavuluna koydum.görmüş nasıl mutlu oldu anlatamam şimdi içinden o güne ait kartı alıyor okuyor ve bunu bana telde söylüyor.yani yanındayken söyleyemediklerimi yine okuyor onlarda bize orda hasret kalıyor ve yanlarında bizden bişeyler olması onları çok mutlu ediyor ve iyi geliyor.tavsiye ederim çünkü benim kocam çok mutlu oldu.yazdığım kartları yatarken bile cebinde taşıyor aşkım ve okuduklarını atmıyor