• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

kızlar üzülmeyin günler geçiyor.... ben bu siteye geldiğimde şafak :5 aydı.şimdi rabbime şükür şafak:75 ARDAHANA iyi akşamlar

asker yolu beklerimm günü güne eklerimmm amman amann...... :asigim:

geçer canım geçer hiç geçmez bitmez sandığın günler bile geçer
bende hiç bitmeyecek diyodum ama bitiyomuş daha yeni yeni son haftada
biteceğine inanmaya başladım sabretmekten başka bi çözüm yok maleseff
allah kavuştursunn

ya arkadaslar 2 saat önce sevgilimle konustum usta birliğine geçti artık pzt görevi baslıyo yani yarın.. ama tel belli değil dedi ben sormadım daha tel numarasını acele etme dedi.. kafam takıldı ya acaba vermek istemiyo mu bisey mi var die.. umarım yoktur. kafama takıldı sizlerle paylasmak istedim :(

ya arkadaslar 2 saat önce sevgilimle konustum usta birliğine geçti artık pzt görevi baslıyo yani yarın.. ama tel belli değil dedi ben sormadım daha tel numarasını acele etme dedi.. kafam takıldı ya acaba vermek istemiyo mu bisey mi var die.. umarım yoktur. kafama takıldı sizlerle paylasmak istedim :(

canım ilk anda sorun oluyo sanırım yerleşmeleri falan
o yüzden dert etme bi görevi belli olsun, herşey rayına oturunca
o da seni bekletmez bence merak etme
benim askerim de yeni usta birliğine geçti o da şimdi alışma evresinde
bişey yoktur inşallah:teselli:

Oyy Anam Oyyy Hem Sevgilim Hem Kardeşim Asker senağlama

eşimde asker kars sarıkamışta komando 88/3 kasımda gelecek şafak=308
kızlar bu arada şafak panomuza şafaklarınızı yazabilirsiniz istediğiniz zaman ah erkeklerde şafak panomuzzz herkesi beklerizz başlık açıldığı günden sonra ilk tezkerecileri çıkardık bile onlar bize umut verdi şafakları düşenleri gördükçe bizde umutlanıyoruz lütfen şafaklarınızı yazın ve umudumuz hiç bitmesin

canım ilk anda sorun oluyo sanırım yerleşmeleri falan
o yüzden dert etme bi görevi belli olsun, herşey rayına oturunca
o da seni bekletmez bence merak etme
benim askerim de yeni usta birliğine geçti o da şimdi alışma evresinde
bişey yoktur inşallah:teselli:

canım umarım dediğin gibidir.. yarın görevi baslıyo zaten bundan sonra görücez artık ne olucağını... allah herkese sabır versin.. bide sanki morali bozuktu biraz bugün ama dediğin gibi alısmaya çalısıyodur kolay bisey değil çünkü ben kendimi onun yerine koyuyorum da allah sabir versin hem onlara hemde bizee....

bende asker yolu bekliyorum..diyarbakır/lice'de..ama çok şükür bitti sayılır 3 hafta sonra yanımda sewgilim :sm_cool:

kızlar cuma günü kütahyaya kacamın yemin törenine gittim nasıl güzel nasıl gurur verici bişeymiş.sonrada 1 gece evimizde kaldık ordan adana incirlik üssüne gitti usta birliğine.çok özlemişiz birbirimizi ama 1 gün hasretime yetmedi ya ben doyamadımki kocama yokluğu yıl gibi varlığı rüzgar gibi geçiyor.yine çok dokundu gidişi.çok şükür şafak 118 günler çok zorda olsa geçiyor.birgün hepimizin bu şafakları biticek ama galiba bizde biticez.onların orda çektiği sıkıntıyı bizde burda çekiyoruz.allah önce tüm askerlerimize yardım etsin sonrada onların yolunu bekleyenlere yardım etsin

kızlar birde sizinle bişeyi paylaşmak istiyorum.eşime şafak günü kadar her güne ayrı ayrı küçük kartlar hazırladım her aya ayrı bir renk kullandım ve her karta tarih,şafak ve biten günü yazdım altınada hergün için güzel aşk sözleri ve duygularımı yazdım onuda güzel aynı ölçülerde yaptığım kutunun içine koydum.gizlice bavuluna koydum.görmüş nasıl mutlu oldu anlatamam şimdi içinden o güne ait kartı alıyor okuyor ve bunu bana telde söylüyor.yani yanındayken söyleyemediklerimi yine okuyor onlarda bize orda hasret kalıyor ve yanlarında bizden bişeyler olması onları çok mutlu ediyor ve iyi geliyor.tavsiye ederim çünkü benim kocam çok mutlu oldu.yazdığım kartları yatarken bile cebinde taşıyor aşkım ve okuduklarını atmıyor

kızlar birde sizinle bişeyi paylaşmak istiyorum.eşime şafak günü kadar her güne ayrı ayrı küçük kartlar hazırladım her aya ayrı bir renk kullandım ve her karta tarih,şafak ve biten günü yazdım altınada hergün için güzel aşk sözleri ve duygularımı yazdım onuda güzel aynı ölçülerde yaptığım kutunun içine koydum.gizlice bavuluna koydum.görmüş nasıl mutlu oldu anlatamam şimdi içinden o güne ait kartı alıyor okuyor ve bunu bana telde söylüyor.yani yanındayken söyleyemediklerimi yine okuyor onlarda bize orda hasret kalıyor ve yanlarında bizden bişeyler olması onları çok mutlu ediyor ve iyi geliyor.tavsiye ederim çünkü benim kocam çok mutlu oldu.yazdığım kartları yatarken bile cebinde taşıyor aşkım ve okuduklarını atmıyor

çok romantik walla ne güzel düşünmüşsün canım
daha erken görseydim çalabilirdim bu fikri : ))

yaa kızlar bana bi konuda akıl verebilir misiniz? ben sevgilime mektup yazmıstım acemiliğinde yollıycaktım yollama benim burda psikolojim bozulur burda asker arkadaslarım zaten kötü onlara moral veriyorum sen yemin törenine gelirken demisti.. bende götürdüm yemin törenine giderken verdim içeri soktu mektubu okumus çok beğendim ağlıycak tım ya çok güzel yazmıssın sıkıldıkça okurum dedi çok mutlu oldumm.. simdi yine yazdım bugün telefonda söyledim yollıyım die hayır istemiyorum gönderme ben gelince verirsin o zaman okurum hepsini dedi... niye acaba ?? bide ben yollamak istiyorum yaa çok güzel seyler yazdım ne kadar sevdiğimi bilsin görsün istiyorum... sizce yine de yollasam mı_??? yoksa onu mu dinliyimm... okuyunca mutlu olucağını düsünürüm ama sizce ne yapmalıyım...???????

Back
X