Askerdeki erkek sevgilsini aldatırmı ?

mellypnar

Pınar ♥ Tolga
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
242
0
46
İstanbul
Kızlar bu konuyu açıyorum uzun süredir buradayım ama merak ettiğim birşey var. Bir erkek dışardayken çok rahat bir şekilde kızlara bağlılığı varsa yada daha önceden aldatamaya meyilli birşeyler yapmışsa şimdi askerdeyken çarşı izinlerinde aldatma olasılığı varmıdır ? gerçekten bunu merak ediyorum..Lütfen yardımcı olun.. :18:

İçinde varsa aldatır

Ama kişiliği düzgün bi insansa neden yapsın böyle birşey

Askerliğin ortamını biliyoruz az çok güveniyorsan problem olmz

İçinde varsa aldatır

Ama kişiliği düzgün bi insansa neden yapsın böyle birşey

Askerliğin ortamını biliyoruz az çok güveniyorsan problem olmz

Güveniyorum tabiki canım ama çoğu arkadaşları çarşı izinlerinde çıktığında kızlarla takılıyormuş. Ne kadar da olsa insan hassas oluyo bu konuda :2:

Benim erkek arkadaşım yaz dönemi İzmir'de askerlik yaptı ve bütün çarşı izinlerini msnde benimle konuşarak geçirdi. Sevgilisi olmayan erkekler için birşey diyemem ama sevgilisi olan erkekler çarşı izinlerini başka kızlarla geçiriyorsa bu tam bir rezillik bence

Aldatır canım hemde öyle güzel aldatır ki gözün açık değilse ruhun bile duymaz benım eski erkek arkadasım hakkarı cukurcada carsı iznine cıkmadıgı halde aldattı... hemde tezkeresine 20 gun kala :)))

daha önceden meyilliyse aldatır bu kadar net ve kesin konuşuyorum. hatta meyilli olmasa bile çarşı izinlerinde ne karıştırdığını nerden bileceksin.ne yazık ki tecrube konuşuyor

kesınlıkle katılıyorummm oyle bı rezıllk yaparsa da artık yuh derım

hadı yaaa . vay bee ama o an o ortamı yada o durumu yasamak senın ıcın kotu olmustur dımı

aldatma olasıgı cok yuksek hem de meyıllıyse neredeyse ımkansıza yakın aldatmaması..
sonucta uzun bı donem kadınlardan uzaktalar ıster ıstemez daha fazla ozlem duyuyolar ..

Güveniyorum tabiki canım ama çoğu arkadaşları çarşı izinlerinde çıktığında kızlarla takılıyormuş. Ne kadar da olsa insan hassas oluyo bu konuda :2:

şimdi işin özü bende misal dışarı ÇIkıyorum çarşıdaki askerle laf atma derdide.

Böyleleride var.

Askerime sordum ordakilerde yapıyormu yapmazlarmı dedi

Adam sivilde ne ise burdada o

şimdi işin özü bende misal dışarı ÇIkıyorum çarşıdaki askerle laf atma derdide.

Böyleleride var.

Askerime sordum ordakilerde yapıyormu yapmazlarmı dedi

Adam sivilde ne ise burdada o

rezıllık yanı aslında yınede seven erkek boyle bısey yapamaz dıye dusunuyorum en azından ask bakımından ama cınsellık konusunda bısey dıyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…