Neden hala berabersiniz peki çok merak ettim ?
4 Yıl önceydi canım bir kıza tanısmak ıcın mesaj atmıs asker arkadasının kız arkadasının arkadasıymıs sezgilerim kuvvetli sanırım 2İnci günün sonunda yakaladım.. Ve bitti o bugündür arakama dönüp bakmadım şuan nişanlıyım ve cok mutluyum... O yüzden bir sıkıntı yok ondan ayrıldıgımda da ılk erkek arkadasım ve 2,5 yıl sevgılı olmamıza ragmen cok yıklımadım allah yardımcı oluyor sanırım ama tabıkı zor bır olay...hadı yaaa . vay bee ama o an o ortamı yada o durumu yasamak senın ıcın kotu olmustur dımı
evet 3 defa. bırı yatakta. bırını duydum. bırınıde gozlerımle sahıt oldum.
Ve hala berabersiniz, ve hala onu düşünüyorsun yine yapar mı diye, ve askere gitti onu bekliyorsun...
Asker beklemek zaten işkence böyle biri için neden kendini yıpratıyorsun arkadaşım boşa harcayacak zamanın mı çok?
daha neyini bekliyorsun bu adamın
Bu kapı işte buda sapı der yol ederdim yerinde olsam,
ah be canım ustunden 4 sene gecınce ınsan bazı seylerde guvenmek ıstıyo. kolay degıl tabı ayrılmaya kalktıgımda bıleklerını kesıp oldurmeye kalktı kendını 4 sene once sımdı boyle bı sorun yok tabı bende ona guvenmek ıcın savasıyorum.
ask demeyelım buna. bazı alıskanlıklar yanlıslar sorunlar bunalım zamanı. aynı sekılde bendekı pskılojk sorunlar. evet bu aldatması anlamına gelmez ama uzun zaman once oldu aradan 4 sene gectı az buz deıl. yasananlar bırbırımızı tanıma asamasındayken yasandı. bılmıorum ya acıkcası gercekten kafam cok karısık.
Aldatır canım hemde öyle güzel aldatır ki gözün açık değilse ruhun bile duymaz benım eski erkek arkadasım hakkarı cukurcada carsı iznine cıkmadıgı halde aldattı... hemde tezkeresine 20 gun kala :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?