Yani surekli yaziyor huzursuzluk cikmasini istemiyorum. Ben cevap vermiyorum hic bi sekilde ama bikmadan sacma sapan yaziyor sevgilinle foto at aci cekmek istiyorum filan diyor askeriyeyi sabah aradim.ama acan olmadi. Tekrar ariycam yine ama iste sıkıldım bu konudanyeni ilişkine ne gibi zararı olabilir?
sevgiline söylesen o halletse?Yani surekli yaziyor huzursuzluk cikmasini istemiyorum. Ben cevap vermiyorum hic bi sekilde ama bikmadan sacma sapan yaziyor sevgilinle foto at aci cekmek istiyorum filan diyor askeriyeyi sabah aradim.ama acan olmadi. Tekrar ariycam yine ama iste sıkıldım bu konudan
Yani bi cozum olmuycak gibi cunku bi yildir beni taciz ediyor aileme iletmistim bu durumu ona ragmen durmadisevgiline söylesen o halletse?
Numarami degistirdim buldu mail adresim de son uc ay icinde actigim.adresim bumu da buldu yani nasil nu kadar rahat aaskeriyede anlamiyorumNumaranı değiştir, yeni bir mail adresi edin eskisini açma bile artık engellemenin bir çaresi yok başka numaradan arar başka hesaplardan mail atar bunları ben yapmam diyorsan çekeceksin böyle malesef
Numarami degistirdim buldu mail adresim de son uc ay icinde actigim.adresim bumu da buldu yani nasil nu kadar rahat aaskeriyede anlamiyorum
Nasıl askerde bu kadar boş vakit buluyor ki?Merhabalar askerdeki eski sevgilim surekli beni rahatsiz ediyor numarasini engelledim ama mesajlari spam kutusuna dusuyor gmail ime yaziyor surekli bi huzursuzluk engelledikce yeni hesaplar aciyor yeni yerlerden yaziyor iki aydir cok guzel giden bi iliskim var ona zarar gelicek diye korkuyorum. Birligini filan bilmiyorum adi soyadi ve hangi sehirde askerlik yaptigini ne olarak yaptığını biliyorum askeriyeye sikayet etsem faydasi olur mu nasil edebilirim lütfen yardim edin
Aynen benim de aklıma bu geldi. Başka türlü askeriyede bu kadar rahat olamaz diye düşünüyorum.O zaman çevrende ortak arkadaşlarından biri herşeyi yetiştiriyor
sevgılıne ver arasın versın agzının payını, sende tum hesaplarını dondur gerekırse telefonunu da degıstır ve yenı maıl hesabı al kendıne, sana ulaşamazsa sorn cozulur..Yani surekli yaziyor huzursuzluk cikmasini istemiyorum. Ben cevap vermiyorum hic bi sekilde ama bikmadan sacma sapan yaziyor sevgilinle foto at aci cekmek istiyorum filan diyor askeriyeyi sabah aradim.ama acan olmadi. Tekrar ariycam yine ama iste sıkıldım bu konudan
Aynen benim de aklıma bu geldi. Başka türlü askeriyede bu kadar rahat olamaz diye düşünüyorum.
Canım konuyu açan arkadaş noira yanlışlık oldu sanırımO zaman e maili değiştir ve kimseye söyleme numaranıda bir süre verme yazmak isteyen sosyal medyadan ulaşsın sana sadece ailende olsun numara onlarada söyle durumu bakalım arkadaşlarınada artık sıkıldım hat kullanmayacagım de en yakının dahil ulaşabilecekmi gene baktın ulaşamıyor arkadaşların söylüyordur o zaman
Canım konuyu açan arkadaş noira yanlışlık oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?