Askerdeki eski sevgilim beni rahatsiz ediyor

İşine yararsa kullan canım sende:) arkadaşlarından ulaşır başka nerden ulaşacak nosuna mailine
Bu aksam kapiycam mailleri ayni sekilde hatti da insallah bitet artik daral geldi ne hakaretler ettim.aramasin etmesim diye hasta ruhlu birakmadi

Doguda yigidim kar kis demeden nobette memleketi korusun hayatini one koysun, diger yandan askerlik yapiyorum diye takilan bu sebek elalemin kizini rahatsiz etsin. Hic esit degil git komutanami askeriyeye mi sikayet ediyorsan et canim, hepimiz adina bi dayak yesin sonra milleti rahatsiz etmek neymis anlasin. Madem aci cekmek istiyormus

Konuştur sen onu yerini öğren sonra birliğine ulaş ara savcılığada suç duyurusunda bulundum ama dırmuyor nişanlım öğrenirse kan çıkar diye olayı süsle büyüt

Bu aksam kapiycam mailleri ayni sekilde hatti da insallah bitet artik daral geldi ne hakaretler ettim.aramasin etmesim diye hasta ruhlu birakmadi

Anasınada sevsen böyleleri geri durmaz ulaşabileceği her yolu kapat bende yaşadım her yolu kapattım şimdi hiçbir yerden ulaşamıyor çok mutluyum :)

Vakit kaybetmeden savcılığa gidin. Mail kapatmak, numara değiştirmek geçici çözümler. Askerden döndüğünde daha çirkinlerini yapacaktır. Adli ceza büyük ihtimalle alır zaten, bir de askeri ceza alırsa bırakın rahatsız etmeyi sokağınızdan bile geçemez. Siciline de işleneceğinden dönünce nasıl iş bulacağını kara kara düşünmekten aklına bile gelmezsiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…