Girmez ki yeni uye ilk konu tek yorumu bile yok birinin yine gece gece cani sıkılmis belli gelip konu acmis bosuna sinir yapma konu feykbencede girmeli gec bile kalmıs girmek için...
az bile onaa..
O senin hayati, mutlulugu, huzuru paylasacagin adam. Ama yeri gelince de parasizligi, zorluklari, yoksulluklari yoksunluklari.. Sen gercekten de ev icin mi sevdin bu adami? Bu soruya "evet" demeyecegini biliyorum. Ama bir dur, dusun. Diger ogullarina ne yaptiklari da seni ilgilendirmiyor. Ogluna ev alip almamalari da seni ilgilendirmiyor. Calisir alirsiniz. Yarin evlensem benim babam annem bana bes kurus vermese de niye diye sormaya hakkim yok, sen nisanlinin ailesini mi sorgulayacaksin? Bir de hic sucu olmayan adami askerdeyken terk etmissin. Neden? Ailesi ev almiyor diye.
Evlenirken herkesin ailesi ogluna kizina ev mi aliyor? Almak zorunda mi? Kusura bakma ama cok, cok hatalisin. Askerdeyken terk edilmek, hem de boyle maddi sebeplerden, elinde olmayan seylerden terk edilmek o adami ne hale getirmistir kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?