Askerdeki sevgilim tarafından aldatıldım!!!!!

chuLsuzPeRu

Bu su durmaz...
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
57
0
86
İstanbul
Slm kızlar;
size birşey danışmak istiyorum.erkek arkadaşımla 6 aylık bir ilişkimiz var ve şimdi bilecik/söğüt'te asker, acemi birliğini yapıyor su an...sevgilim beni hergün aramaz,2günde 1 kez bile aramaz,haftada 1 veya 2 haftayı bulur araması..önceleri asker orada arayamaz diye alttan alıyordum ama bugün de aldatıldığımı öğrendim!!!! senağlama olayı anlatayım sizlere...erkek arkadaşımın face hesabı var, 2 hafta öncesinde 2 tane kız eklenmişti listesine.Baktım acaba tanıdık mı diye ama değil..neyse ilk etapta önemsemedim o yapmaz öyle şey diye düşünmüştüm..sonraki görüşmemizde kim? niye eklemiş diye sordum. bana; tanımıyorum,yabancı kızlar beni eklemişler ben de kabul ettim..sen takma kafana ben silerim onları demişti..aradan bitaz zaman geçti halen silmedi, benim de aklımda acaba? sorusu oluştu... Bugün de çarşı iznine çıktığında msn de görüştük,face sayfasını açtım baktım 1 kız daha eklenmişti listesine! bir daha sordum kim o kız diye bu kez de azarlar gibi konuştu.bak kızıyorum ama demeye başladı suçlu ya?suçunu bastıracak!!! silmeye vakti olmamış, her vaktini dolu dolu geçirmek istiyormuş beyfendi! facebookta yorum yazarken arkadaşlık tekliflerini kabul ederken harcıyorsun ama vaktini?? msn de konuşurken camı da çok azıcık açtı, sonra ailemle görüşecem diye kapattırdı camı. yazılarıma geç cevap vermeye başladı, bir taraftan da çok ilgiliydi bana karşı aman aman ne dil dökmeler,ne tatlı sözler bir duysanız!!!! bir de kızlar,sevgilim benle konuşurken konuyu hep cinselliğe getiriyor,:kedi:ben konuyu değiştirmek için eee daha daha nasılsın aşkım?dediğimde ise,ama sen konuyu değiştiriyorsun aşkım diyor,susuyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz,anladığım kadarıyla libidosu çok yüksek sanırım?...bilmiyorumkismile neyse,ben kuşkulandım iyice ve kuzenimden adresini rica ettim(sevgilim kuzenimi tanımıyor)bazı düzenlemeler yaptıktan sonra erkek arkadaşımı ekledim listeme.o da kabul etti tabiiii... sonra bana msj attı!!! mrb başak seni tanıyamadım ama tanışabiliriz ben emre vs..vs.. yazı da yazdı...senağlama ben de ona cevap yazdım böyle birşey yapacaım aklıma bile gelmezdi aşk ve çaresizlik insana neler yaptırıyormuş meğer... sonra askerden izine geldiğinde görüşebileceğimizi söyledi (15 şubatta geliyor)...ben de ne sıfatla görüşücez ki dedim, nasıl istersen dedi!! hoşsun sevgilin falan yok mu diye sordum bana hayır,yok dedi!!!! inanmam senin gibi birinin yanlız olduğuna dedim o da; inanmalısın ama yok gerçekten dedi,yanlız jandarmaymış beyfendi..kötükedihüsobiryandan da iltifatlar falan bir görseniz!!!! bu arada da halen yavaş yazıyor ve bana karşı ilgisiz davranmaya başladı... tlf numaramı istedi, anneminkini verdim çünkü onu bilmiyor.bana birkaç gn sonra ararım seni dedi bakalım beni de arayacak mı ozaman!! kızlar bana yardımcı olun nolursunuz,ben şimdi ne yapayım?? ayrılmayı düşünüyorum yoksa bu şekilde asla olmaz!!! ama kendisi askerde ve onu bırakırsam üzülür mü?? bir de kendisi sinirli bir yapıya sahip ne yapacağını da kestiremiyorum.. ne yapacağımı şaşırdım,siz olsanız ne yapardınız? nasıl hareket ederdiniz kızlar? çook uzun oldu yazım kusura bakmayın..okuyan,yorum yapanlarada çoook teşekkür ederim...a.s.

Her şey apaçık ortadayken onu mu düşünüyorsun canım hala:1shok:
Yapma lütfen sen kendine değer vermez bunlara göz yumarsan bu yaşananları haketmiş olursun.
Ne için sabredeceksinki uzun süreli bir ilişki de değilmiş.
Bırak ne hali varsa görsün ayrıl kurtar kendini...

cnm ben böyle bir durumda olsam konuşurdum utanmıyor muusn böyle yapmaya derdim ve sonra bırakırdım onu.onu bırakırsam üzülür mü demişsin kıyamam sana askerde ama boş durmuyor beyefendi bence bırakmalısın

annenin tlf vermen hata olmus cok sinirli ne yapar bilmem diosun cnm valla sevgilin pekte askerdeki sevgili bırakılmaz kahrolur modunda deil o gönlünü egelndirecek seyler bulmus ve sen pek umrunda deilsin anladıgım kadarıyla yapacagın tek bişi var AYRILMAK sen burda onu beklerken o senin üzüldüğünü özledigini düşünüyormu bence hayır

Yapacağını yapmışsın zaten..
Yani gerçi değmezmiş emek harcamış uğraşmışsın ama..
bilmiyorum boş-beleş gereksiz bir adam,anneni arasın,lafını söyle bir daha da görüşme bence.

Canım evet ben de kesinlikle ayrılmayı düşünüyorum ama kendisi asker ya şimdi ayrı bir hassas oluyorlarmış, ben de o yüzden acımıştım ona canım..ama asla affetmem onu!!! böyle biri için vaktimi daha fazla harcayamam, ona pat diye söylemelimiyim ayrılmak istediğimi??gerekçe soracaktır bana,herşeyi anlatmalıımıyım açık açık?

sen yolu aç ona tatlım oda facebooktaki kızları istediği gibi eklesin sabırla onu bekleyen bi kız arkadaşın değerini bilemiyosa ondan hayır gelmez:teselli:

AYRIL BU adamdan simdiden boyle yapiyorsa evlenincede karisini aldatir.sende aldatilmayi daha 6 aylik sevgiliyken tattin. cok igrenc birsey allah kimsenin basina vermesin. erkek musvetteleri.allah boylelerini kahretsin insallah.

canım konuşsam beni vazgeçirmeye çalışır,zaten sinirli biri.cesaret edemiyorum açıkması ama konuşmalıyım canım evet(

ayenn katılıyorum canım,bence de düşünmüyor.düşünse böyle yapmazdı ya açık açık yalanlarına da gözümle şahit oldum resmen!!(

Boş yere mi evham yapıyorum diye konduramamıştım ona ama o beni hayal kırıklığına uğrattı canım,erkekler hep mi böyle yaa?eski sevgilim de aldatmıştı beni sorun bende mi anlamıyorum artık!!!((

evet canım askerdeyken ne kadar hassas olduğunu görmüşsün işte..sen de güvenmiyormuşsun ona belli ki ve haksız da çıkmamışsın..asker falan dinleme bence.onun yaptığı şey yanlış.güveneceğin bir erkek olsaydı karşındaki zaten dedektifliğe kalkışmana gerek kalmazdı..klava:

Ona güvenmediğini ve bu ilişkiye devam etmek istemedğini söyle canım.
eğer göz yumarsan hiç kurtulamazsın. Acımaya bile değmeyecek bir insan dmekki yaptıklarına bakılırsa.:mymeka:
Sen hiç sıkma canını her şey de vardır bir hayır.
Ya farketmeseydin aylarca askerden dönmesini hasretle bekleseydin, daha büyük hayal kırıklığı yaşardın.:teselli:

inşallah canım( evlilikten de bahsediyordu erkek müsvettesi ama sadece ilk zamanlarda!!! demekki hepsi göz boyamaktan başka birşey değilmiş..çok yazık!!!!:

AYRIL BU adamdan simdiden boyle yapiyorsa evlenincede karisini aldatir.sende aldatilmayi daha 6 aylik sevgiliyken tattin. cok igrenc birsey allah kimsenin basina vermesin. erkek musvetteleri.allah boylelerini kahretsin insallah.

evet cnm söyle tabi denedigini flnda söle kesin sinirlenip kızacaktır bana guvenmiomusn die yada biliodum senin oldugunu fln dcektir asla tepkini bozma ayrılmak istiyorum bile deme ayrıldık bitti de o adama o yarasır sana yaptıgına bak sen onu dusunuosun iyi niyetinle onun yaptıklarına bak

Canım yaa çok teşekkr ederim sana,hepinize kızlar!!!a.s.evet allah büyük işte gösteriyor yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış,asla göz yummayacağım canım...ona harcadığım zmana yazık...senağlama

Boş yere mi evham yapıyorum diye konduramamıştım ona ama o beni hayal kırıklığına uğrattı canım,erkekler hep mi böyle yaa?eski sevgilim de aldatmıştı beni sorun bende mi anlamıyorum artık!!!((

Genelleme yapma,iyiler var kötüler var..
Bu da bir sınav,şimdi bunu yaşıyorsun ki,yarın karşına çıkacak iyi adamın kıymetini bilesin.
çok güveniyor olabilir misin..?
biraz artniyetli olabilirsin bence en azından ilişki oturana kadar..
askerde geçen 6 aylık ilişki uzun bir ilişki değil..
üzme kendini tatlım,önüne bak,dua et..
mutlu olacaksın.kim ki bu kalitesiz adam,kimdir yani..

canım aynen öyle yapıcam..maymun gözünü açtı artık daha fazla eğlenemiycek benle,ben de ona acımıyorum artık o eskidendi,bitti herşey ne hali varsa görsün!!

Tabi canım kimmiş o?? alt tarafı değersiz bir erkek müsvettesi, eskisi kadar üzülmedim buna ama çok hayal kırıklığına uğradım,onu iyi bir insan olarak tanımlamıştım kendimce!!! demekki kimseye güven olmuyormuş, ona çok fazla da güvenmedim ama canım arada aklıma acaba?diye geliyordu, konduramıyordum.bugün de kalbimin sesini dinledim bu kez ve kanıtladım canım( artık beni onun hiç birşeyi ilgilendirmiyor!!!! ama kendisine kötü birşey yapar mı diye de düşünmüyor değilim,bu vijdan azabıyla da yaşayamam çünkü canım( ayrıldım diye kestirip atıcam ama ya kötü birşey yaparsa kendine off inş. hiç umursamaz tamam der biter herşey.. bir de onunla uğraşamam.

[/B]

Evet canım,yolu sonuna kadar açıcam ona,geniş geniş yaylana yaylana gitsin kendi yoluna.. bana da bulaşmasın yeter,başka şey istemiyorum ondan!!!Çok üzgünüm çoook

sen yolu aç ona tatlım oda facebooktaki kızları istediği gibi eklesin sabırla onu bekleyen bi kız arkadaşın değerini bilemiyosa ondan hayır gelmez:teselli:

hayatta babana bile guvenmiceksin!!!
ben guvenmiyorum kimseye guvenmiyorum. ama sen bana bakma benim psikolojim bozuk.
sahtekar duzenbaz insanlarla dolu bu dunya niye var niye kiyamet kopmuyor anlamiyorum.

ne biçim bir mide var bunlarda gerçekten hiç anlamıyorum canım ya allah sabırlar versin aldatılan bayanlara gerçekten çok sinir bozucu birşey!!! biranda okadar emek,sevgi,saygı yok oluyor!!!senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…