- Konu Sahibi chuLsuzPeRu
-
Her şey apaçık ortadayken onu mu düşünüyorsun canım hala:1shok:
Yapma lütfen sen kendine değer vermez bunlara göz yumarsan bu yaşananları haketmiş olursun.
Ne için sabredeceksinki uzun süreli bir ilişki de değilmiş.
Bırak ne hali varsa görsün ayrıl kurtar kendini...
canım konuşsam beni vazgeçirmeye çalışır,zaten sinirli biri.cesaret edemiyorum açıkması ama konuşmalıyım canım evetcnm ben böyle bir durumda olsam konuşurdum utanmıyor muusn böyle yapmaya derdim ve sonra bırakırdım onu.onu bırakırsam üzülür mü demişsin kıyamam sanaaskerde ama boş durmuyor beyefendi bence bırakmalısın
ayenn katılıyorum canım,bence de düşünmüyor.düşünse böyle yapmazdı ya açık açık yalanlarına da gözümle şahit oldum resmen!!annenin tlf vermen hata olmus cok sinirli ne yapar bilmem diosun cnm valla sevgilin pekte askerdeki sevgili bırakılmaz kahrolur modunda deil o gönlünü egelndirecek seyler bulmus ve sen pek umrunda deilsin anladıgım kadarıyla yapacagın tek bişi var AYRILMAK sen burda onu beklerken o senin üzüldüğünü özledigini düşünüyormu bence hayır
Boş yere mi evham yapıyorum diye konduramamıştım ona ama o beni hayal kırıklığına uğrattı canım,erkekler hep mi böyle yaa?eski sevgilim de aldatmıştı beni sorun bende mi anlamıyorum artık!!!Yapacağını yapmışsın zaten..
Yani gerçi değmezmiş emek harcamış uğraşmışsın ama..
bilmiyorum boş-beleş gereksiz bir adam,anneni arasın,lafını söyle bir daha da görüşme bence.
Canım evet ben de kesinlikle ayrılmayı düşünüyorum ama kendisi asker ya şimdi ayrı bir hassas oluyorlarmış, ben de o yüzden acımıştım ona canım..ama asla affetmem onu!!! böyle biri için vaktimi daha fazla harcayamam, ona pat diye söylemelimiyim ayrılmak istediğimi??gerekçe soracaktır bana,herşeyi anlatmalıımıyım açık açık?
Canım evet ben de kesinlikle ayrılmayı düşünüyorum ama kendisi asker ya şimdi ayrı bir hassas oluyorlarmış, ben de o yüzden acımıştım ona canım..ama asla affetmem onu!!! böyle biri için vaktimi daha fazla harcayamam, ona pat diye söylemelimiyim ayrılmak istediğimi??gerekçe soracaktır bana,herşeyi anlatmalıımıyım açık açık?
AYRIL BU adamdan simdiden boyle yapiyorsa evlenincede karisini aldatir.sende aldatilmayi daha 6 aylik sevgiliyken tattin. cok igrenc birsey allah kimsenin basina vermesin. erkek musvetteleri.allah boylelerini kahretsin insallah.
Canım yaa çok teşekkr ederim sana,hepinize kızlar!!!a.s.evet allah büyük işte gösteriyor yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış,asla göz yummayacağım canım...ona harcadığım zmana yazık...senağlamaOna güvenmediğini ve bu ilişkiye devam etmek istemedğini söyle canım.
eğer göz yumarsan hiç kurtulamazsın. Acımaya bile değmeyecek bir insan dmekki yaptıklarına bakılırsa.:mymeka:
Sen hiç sıkma canını her şey de vardır bir hayır.
Ya farketmeseydin aylarca askerden dönmesini hasretle bekleseydin, daha büyük hayal kırıklığı yaşardın.:teselli:
Boş yere mi evham yapıyorum diye konduramamıştım ona ama o beni hayal kırıklığına uğrattı canım,erkekler hep mi böyle yaa?eski sevgilim de aldatmıştı beni sorun bende mi anlamıyorum artık!!!((
evet cnm söyle tabi denedigini flnda söle kesin sinirlenip kızacaktır bana guvenmiomusn die yada biliodum senin oldugunu fln dcektir asla tepkini bozma ayrılmak istiyorum bile deme ayrıldık bitti de o adama o yarasır sana yaptıgına bak sen onu dusunuosun iyi niyetinle onun yaptıklarına bak
Genelleme yapma,iyiler var kötüler var..
Bu da bir sınav,şimdi bunu yaşıyorsun ki,yarın karşına çıkacak iyi adamın kıymetini bilesin.
çok güveniyor olabilir misin..?
biraz artniyetli olabilirsin bence en azından ilişki oturana kadar..
askerde geçen 6 aylık ilişki uzun bir ilişki değil..
üzme kendini tatlım,önüne bak,dua et..
mutlu olacaksın.kim ki bu kalitesiz adam,kimdir yani..
sen yolu aç ona tatlım oda facebooktaki kızları istediği gibi eklesin sabırla onu bekleyen bi kız arkadaşın değerini bilemiyosa ondan hayır gelmez:teselli:
AYRIL BU adamdan simdiden boyle yapiyorsa evlenincede karisini aldatir.sende aldatilmayi daha 6 aylik sevgiliyken tattin. cok igrenc birsey allah kimsenin basina vermesin. erkek musvetteleri.allah boylelerini kahretsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?