- Konu Sahibi chuLsuzPeRu
-
canım( artık beni onun hiç birşeyi ama kendisine kötü birşey yapar mı diye de düşünmüyor değilim,bu vijdan azabıyla da yaşayamam çünkü canım ( ayrıldım diye kestirip atıcam ama ya kötü birşey yaparsa kendine off inş. hiç umursamaz tamam der biter herşey.. bir de onunla uğraşamam.
[/B]
evet canım askerdeyken ne kadar hassas olduğunu görmüşsün işte..sen de güvenmiyormuşsun ona belli ki ve haksız da çıkmamışsın..asker falan dinleme bence.onun yaptığı şey yanlış.güveneceğin bir erkek olsaydı karşındaki zaten dedektifliğe kalkışmana gerek kalmazdı..klava:
inanın hayattaki insanların hepsi aynı değil..üzülmeyin lütfenn....bir yerde hak veriyorum ama size,insanlık giderek daha da kötüleşiyor haklısınız hem de çook! allah sabır versin yardımcımız olsun inşallah!!!!:teselli:hayatta babana bile guvenmiceksin!!!
ben guvenmiyorum kimseye guvenmiyorum. ama sen bana bakma benim psikolojim bozuk.
sahtekar duzenbaz insanlarla dolu bu dunya niye var niye kiyamet kopmuyor anlamiyorum.
Yanii... olan bizlere olur canım çok doğru valla...böyle erkek müsvetteleri için hiç üzülmeye bile değmez aslında ama yapamıyoruz çünkü duygusalız işte canım napalımbu adam mı akannehir
anasının gözü bu be,bişeycik olmaz..
olsa olsa 2-3 tane zavallım kız ekler facebook'a onlarla tepişir,oynaşır..
merak etme,onu düşünme..
kendini düşün canım..
Onun hassaslığını mı düşüneceksin..sinirliymiş..ateş olsa düştüğü yeri yakar..
Yol ver gitsin..Face in derin sayfalarında ekleye ekleye bi hal olsun..6 ay tanıdığın bir insana değmez..
Allahtan asker de ve imkanları kısıtlı..ya sivil olsa..sıradan geçirecek demek milleti..
benden sana tek tavsiye oku OKU OKU OKULUNU BITIR. cok iyi yerlere gel. kendini garantiye al ve evlen. kimseyede 100% asla guvenme.
bunu neden soruyorsunuz? bakın lütfen yanlış birşey yapmayın,allah var o herşeyi görüyor biliyor..değersiz biri için kendi hayatınızı hatta ahiretinizi bile yakmaya hiç değmez!!! dua edin,allaha sığının birkaç güne kendinize gelirsiniz allahın izniyle ama azıcık sabredin nolursunuz yanlış birşey yapmayın!!!!!burasi yeri degil ama 1 kutu hap insana ne kadar zarar verir?
bunu neden soruyorsunuz? bakın lütfen yanlış birşey yapmayın,allah var o herşeyi görüyor biliyor..değersiz biri için kendi hayatınızı hatta ahiretinizi bile yakmaya hiç değmez!!! dua edin,allaha sığının birkaç güne kendinize gelirsiniz allahın izniyle ama azıcık sabredin nolursunuz yanlış birşey yapmayın!!!!!
bisey yapmiyorum sadece soruyorum. uykum yok gelmiyor kac gecedir uyumadim yien 5 tane hap aldim banamisin demiyor. ondan sordum.
hem benim canimin hicbir kiymeti yok inan buna ne kendim icin nede baskalari icin bu canimin kiymeti var.
ya bence bu adamın iyi bir ego darbesıne ihtiyacı var
madem 15 şubatta gelecekmiş mutlaka ki senle görüşmeyi ve senle aklınca birşeyler yaşamayı , diğer kızlarla da ailemleyim bahanesi ile görüşmeyi umuyordur
ortak arkadaşınız varsa onun kulağına gidecek bir şekilde sıkıldım ondan muhabbeti felan yap yada telefonları keyfine göre aç , açtığın zamanda "ya ben seni sevmiyorum aşık da değilim zaten sıkıldım artık , benim için bitti zaten anlıyorum ki öyle aman aman başlamamış ki zaten "de , yanı ayrılıgının nedeni o senı aldattığı için değil sen onu sevmiyormuşsun gibi olsun birde aklına şüphe düşsün bakalım başka biri mi var diye
o zaman aldatılmak, şüphesini duymak neymiş görsün beyfendi
çünkü aldatıldığını öğrenen herkes ondan ayrılırdı, ama ondan sıkıldığı için ayrılan çok az kişi olur bu da ona koyarrrr
çok bakımlı ve çok neşeli ol bu arada
senin kıymetini bileceğine nelerle uğraşıyor
bana yalvarsın ıkna etsın dıye düşünüyorsan biz bu kadar sana açık bir şekilde ayrıl derken canım kendin etmiş olursun kendine , asla kimseye ayrıl demem böyle durumlar olmadıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?