Askerdeki sevgilim tarafından aldatıldım!!!!!

galiba ama o da bir aldatma canım, hem askere gitmeden önce bile bu tür konuşmalar yapardı ama aradığını bulamadı benden.. belkide ondan gerek duydu böyle birşeye.....:)) sağol canım:)

Çook sevindim senin adına.:1hug:
Sakın pişmanlık duyma yaşadıkların için, olmuş bitmiş hepsi tecrübe oluyor insana.yerimseniben
Seni hakeden insanı bulusun umaım doğru zamanda...:Saruboceq:

slm canım aynı şey benımde başıma geldi yanı tam olarak deil ama benzer benım erkek arkadaşımda okumaya gittiği yerde aldattı benı sonra öğrendim ve bitti tabi ama ilahi adalet hemen atmış tekmeyide diğer kız beyefendiye şimdi benımle tekrar barışmak istiyor ama nafile ona bunu ödeticem hemde nasıl boşver sen ondan adam olmaz buluşmanada gıt derim ben şok olsun hemde ole bi git ki neler kaçırdığını görsün sonra tükür yüzüne gel bak nasıl köpek gibi peşinden geliyor ilahi adalete güven öptum canım

galiba ama o da bir aldatma canım, hem askere gitmeden önce bile bu tür konuşmalar yapardı ama aradığını bulamadı benden.. belkide ondan gerek duydu böyle birşeye.....:)) sağol canım:)

evet cnm bence de amaaa kendi kaybederr sengözlerimebaksanab

cok daha ii biriyle karşılacaksın inşallah a.s

:1hug:

Anneni aradığında aç telefonu benim de sonra ver yolu gitsin artık o an ne söyleyeceğin sana kalmış.
Aman askerde kırmayayım bilmem ne diye düşünme çünkü hakedecek bir insan değilmiş.
O hiç düşündü mü seni üzülürün diye hayır
sende onu düşünme yol ver gitsin
arkana bile bakma

cnm vallahi bu tipler hiç adam olmuyolar benimde var başımda bitane ( ben onu mutlu etmek için elimden geleni yaparken beyimiz meğer bi başkasıyla çoktan irtibata geçmiş mercimekler fırında( zaten aynı seninki gibi çok ilgisizde bırak haftayı ayda bir arardı bide msnde ne konuşursak o hep o istediği zamanlarda buluşulurdu onun işlerine göre ayarlanırdı görüşmeler.neyse iki hafta önce görüşülüyo iki hafta sonra bi bakıyorum facede ilişkisi var yapmış benimle görüşürken yapmıyodu neymiş ortak tanıdıklar çokmuş ortak tanıdıklarda patronlar iş arkadaşları falan istemiyodu herkesin bilmesini ayıp olurmuş,neyse tabi ben buna hop noluyoruz falan filan baya çıkıştım verdiği cvp cnm napim duygularım daha ağır bastı kader diyelim iyi dedim madem hadi öle diyelim.. neyse aradan bir ay geçti ettiğim beddualar sonuç vermiş olucakki bana yazıyo bigün msnden tabi msnden engellemiştim dedim ne engelleyipde ona değer verdimi belli edicem en iyisi hiçtakmıyomuş gibi davranmak öle yaptım güzel sözler falan yazıyorum böle mutluluyum falan vs. neyse oda bu arada boş durmuyo diğer kıza olan aşkını sürekli itiraf ediyo işte ona hitaben sözler yazıyo tabi gördükçe sinir oluyorum ama yapıcak bişi yok neyse bigün yazdı güya o kızdan ayrılmışta benle görüşmek istiyomuşta ulan daha dün kıza aşk sözleri yazıyodun...falan filan ben bunu baya tersledim sürekli özledini falan söylüyo ben de sallaıyorum umursamıyorum falan biz cuma konuştuk araya haftasonu girdi aa bi baktım diğer kızla barışmış ve bu sefer bana karşı o kadar resmi o kadar ciddiki şok geçirdim dedim iyikide görüşmemişim ve şu an yine aynı o kıza hitaben aşk sözleri şarkılar vs.vs. işte dediğim gibi bu tipler adam olmazlar olmuyolar olmıcaklarda sende yol yakınken dön sonra daha çok üzülmektense..kolay unutulmuyo atlatılmıyo benim sinirler resmen harap ama zamanla geçicek emin ol..

ah canım benim ne kadar düşüncelisin sen :1rolleyes: adam ne uçanı ne kaçanı kaçırıyor baksana.. sence askerde ve senden uzakken bulduğu her fırsatta seni aramak yerine nette başka başka kızlara randevu veriyorsa ne derece seviyordur ki seni .. yol ver gitsin, hazmedebilirim diyorsan o ayrı tabi. arkandan ağıt yakıcanı felamda sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…