Askerden döndüğünde kapanmamı istiyor

DEREL92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
161
0
46
Bursa
4 yıllık bir ilişkim var evlilik planları kurduğum adam 1 buçuk yıldır şırnakta askerde askerden geldiğimde seni kapalı görmek istiyorum yoksa biter diyor seviyorum ama bu düşüncesi çok saçma ne yapıcağımı bilmiyorum duygularıma yenilmek istemiyorum

içinden gelmedikten sonra bir erkek için kapanmayın derim ben
Böyle şeyler insanın içinden gelmeli
Zorla güzellik olmaz
Erkek arkadaşınızı hoşgörlü olmaya zorlayın

kapanmak güzel ama kendin istiyorsan. erkek arkadaşın nasıl biri bilmiyorum ama dini konuda senin fikrini almadan senin hakkenda karar verebiliyosa bu ilişkiyi senin kadar önemsemiyo demektir. en azından benim düşüncem bu. ne demek kapanmasan biter

o zaman neden açık birisiyle ilişkiye başlamış? madem öyle o kadar önemli onun için, o zaman en baştan kapalı bir kız bulup onunla çıksaydı....enteresan yani böyle düşünen erkekleri anlamak zor. siz onunla beraber olduğunuz müddetçe sizi sonuna kadar zorlayacaktır, hiç değişir meğişir hoşgörü gösterir diye düşünmeyin...kapanmak öyle başkasının demesiyle olmaz, insanın içinden gelmedikten sonra hiçbir anlamı olmaz, gösteriş olur sadece. tabi siz bunu deseniz de o ne kadar anlar:82:

açığı kapatmak yerine niye direkt olarak kapalılardan seçmemiş eşini?ben de bunu anlamıyorum.bir insanın hayat görüşünü değiştirmeye çalışmak ne demek ya,bilmiyorum sadece tuhaf geliyor. sen yapsan da Allah için değil,o çocuk için yapıyor olacaksın,taviz vermektir bu.

kapanmazsan biter ne demek ya,sadece başörtüsünü mü seviyor bu insan,onun için bu musun yani?neyse, canım beni ilgilendirmez ama ilerdeki hayatın zor olacak gibi görünüyor onunla devam edersen eğer.hayırlısı olsun.

Kapalılık Güzel Şey, Ama İstersen Gönlün Razı İse Güzeldir..
İçinden Gelmedikten Sonra, Zor Olsa Gerek..

Her Zaman Kalbinin Sesiyle Hareket Etme, Biraz Mantığını Kullan..

Direk biter demesi üzücü, islamda bir şey ancak Allah rızası ile yapılırsa onun Allah katında yeri oluyor, elbette kapanmanız ahiret hayatınız için büyük bir artı olur, çünkü örtünme farz, ama bunu biri birileri istiyor diye değil kendi içinizden hissederek yapmanız gönlünüze sinmesi açısından da çok önemli, ne yazık eger beraber oldugunuz insan sizi kapanarak sevaba dahil etmek istiyorsa bunu tatlı dille dua ile yapmalı zorlama ile yapmak insanı dindan soğutur ayrıca çok çirkin bir davranış biçimi, eger sizi gerçekten seviyor ve Allah katında da sizi korumak kollamak istiyorsa sebepleri önünüze güzelce gösterek bu işi teşvik etmesi gerekir, ama teşvik etmesi diyorum zorlaması değil. diliyorum gerçkten sevgi dolu bir ilişkiniz varsa en hayırlı biçimde uzlaşırsınız, gönül huzuru ile yolunuzu şeçersiniz.

Dört yildir akli nerdeymis?ben olsam hadi arkadasim yoluna ben ancak allah rizasi icin kapanirim beni dogru yola iletmek sana düsmez derim.

sizi görüp beğenip,bu şekilde de sevmiş olduğu görüntünüzden vazgeçmenizi ve kendisi için saçınızı örtmenizi istiyor öyle mi..
yokkk olmamış hiç bu

Ya bunca zamandır nerdeymiş bu sevgilinin aklı öyle anlamadım yani... Bu işler çocuk oyuncağımı kapan yoksa ayrılırım. AYRILIRSA ayrılsın sen kapanmak istiyorsan Allah için kapan... kimse için kendini değiştirme derim ben..

içinden geliyosa kapan ilişkine de devam et ama, bu karakterde bi insan şimi, kapan yoksa biter der, sonra evden dışarı çıkma yoksa biter der, sonra pencereden bakma yoksa biter der. der de der arkadaşım. burada msele sadece kapanman değil, iyi düşün arkadaşım..

evreet cok enteresan bi durum.
askerdeykenmi farkina varmis acaba senin acik oldugunun?
ya bence piskolojisi yerinde degil:-(
bide sirnakta askerlik yapiyo.
boyle konular telde konusulmaz deseydin, sanki siparis veriyo.
biter falan bunlar sadece korkutmak icin.
benim simdiki esimle ben 3 bucuk sene tanistik,
birsey oldunda biter, sunu yapmassan biter.
ama ben yapmadim bitmedide.
simdi evliyim hamileyim
yani diycegim su!
4 yildir tanisiyosunuz, birbirinize alistiniz bikere
okadar cabuk bitiremez,
sen gelmesini bekle,
seni gormenin sevinciyle unutur bile. sonucta ortada hasretlik var

taviz tavizi doğurur ..bugün onun isteğiyle kapansanız
yarın daha uç noktada bişey isteyecek sizden..
eğer sizi gerçekten seviyorsa değiştirmek yerine olduğunuz gibi kabul etmeli..
sevmek budur..

canım sadece o istiyo diye kapanman çok saçma ...bence sakın böyle bişey yapma...hem o seni açık halinle görüp beğenmedi mi şimdi böyle bişey istemesi çok yanlış...insan kendine saygılı olmalı bence herşeyden önce kimse sana isteğin dışında bişey yaptırmamalı...ilerde de başka şeyler istese hepsine boyun mu eğceksin...asla taviz verme derim.. o askerde olduğu için heralde biraz psikolojisi bozulmuş...dönünce düzelir umarım..hem böyle bişeyden dolayı senden ayrılırsa seni sevdiği de şüpheli yani...

canım bence sen ona 4 yıldır sevginden aşkından biraz fazla taviz vermişsin.o senin ona aşık olduğunu biliyo ve bunu kullanıyo bence nasıl olsa beni bırakmak istemicek kapanıcak gibi.o geldiğinde yüz yüze görüşün derim ben.bu işlerin birinin isteğiyle değil rabbimizin rızası için olacağını falan söylersin.ya arkadaşlarında dediği gibi bide şırnakta şartlar zor askerler için gelince unutur..

tamda demek istediklerimi yazmissin

ayrica nasil bir emrivakidir bubunu güzelliklede söyleyebilirdi, evlenirsen emir almaya hazirla kendini

4 yıldır düşüncelerini biliyosun sevdiğin kişinin zaten kendini kapalılığa hazırlamış olman lazım ki devam etmişsin..Kapan ne olacak evde istediğin kadar açılırsın eşine çok güzel görünürsün sadece..O da vesile olmuş olur ne güzel..Ben de açığım bu arada ve erkek arkadaşım da kapanmamı istiyor kapanmayı düşünüyorum..

bu yorumu yapsam mı diye çok düşündüm, geldim gittim,acaba kapanmayacağınızı biliyorda ayrılmak için bahane mi arıyor

canım insan kendi için Allah için kapanır..başkasının zoruyla olcak işler değil ki bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…