4 yıllık bir ilişkim var evlilik planları kurduğum adam 1 buçuk yıldır şırnakta askerde askerden geldiğimde seni kapalı görmek istiyorum yoksa biter diyor seviyorum ama bu düşüncesi çok saçma ne yapıcağımı bilmiyorum duygularıma yenilmek istemiyorum
4 yıllık bir ilişkim var evlilik planları kurduğum adam 1 buçuk yıldır şırnakta askerde askerden geldiğimde seni kapalı görmek istiyorum yoksa biter diyor seviyorum ama bu düşüncesi çok saçma ne yapıcağımı bilmiyorum duygularıma yenilmek istemiyorum
içinden geliyosa kapan ilişkine de devam et ama, bu karakterde bi insan şimi, kapan yoksa biter der, sonra evden dışarı çıkma yoksa biter der, sonra pencereden bakma yoksa biter der. der de der arkadaşım. burada msele sadece kapanman değil, iyi düşün arkadaşım..
4 yıldır düşüncelerini biliyosun sevdiğin kişinin zaten kendini kapalılığa hazırlamış olman lazım ki devam etmişsin..Kapan ne olacak evde istediğin kadar açılırsın eşine çok güzel görünürsün sadece..O da vesile olmuş olur ne güzel..Ben de açığım bu arada ve erkek arkadaşım da kapanmamı istiyor kapanmayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?