inanın şuana kadar yapılan tüm yorumları ben 2 aydır her saat düşünüyorum her açıdan düşünmeye çalışıyorum zaten ailesiyle tanışıyorum herkes olurmu öyle şey pskoljisi bozuktur gelince düzelir konuşuruz diyorlar ama bilmiyorum kapanmazsan biter demesi beni çok kırdı hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum ama 4 yıllık bir sevgi var gelmesine de 1 hafta kaldı ben 1 buçuk yıl yanlışım olmadan beklemişim bu ne şimdi?
tamam işte tatlım onun senden böyle bi beklentisi var aklı sıra senin onu ne kadar sevdiğini ölçüyor.sende bırakıp gitsen sanki sana geri dönmücekmi dönecek.aklı sıra seni sınıyo ama sende seviyosan tatlım her seferinde onu ne kadar sevdiğini tatlı tatlı söyle.öpüyorum seni olur böyle şeyler hayat o değil sadece takma kafana
cnm benim sevgilimde kapanmamı istiyor ama o ailesi gereki yi çünkü sevgilimin ailesi hepsi kapalı yaşadığı ortamda aynı şekilde benim de öyle olmamı istiyo daha kesin bir şey yok şimdilik sorun yok zaten çok açık saçık yiyinen biinsan değilim evlenirsem kesin kapalı olacaksın diyor
4 yıllık bir ilişkim var evlilik planları kurduğum adam 1 buçuk yıldır şırnakta askerde askerden geldiğimde seni kapalı görmek istiyorum yoksa biter diyor seviyorum ama bu düşüncesi çok saçma ne yapıcağımı bilmiyorum duygularıma yenilmek istemiyorum
4 yıllık bir ilişkim var evlilik planları kurduğum adam 1 buçuk yıldır şırnakta askerde askerden geldiğimde seni kapalı görmek istiyorum yoksa biter diyor seviyorum ama bu düşüncesi çok saçma ne yapıcağımı bilmiyorum duygularıma yenilmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?