evet kızlar bitti bendeki eşyalarını istedi götürmeye gittiğimde aynı şeyi söyledi dedim bende insan sevdiğini buyüzden bırakmaz die millet ne kadar seviyoda neleri göze alıyo bu sebeple ayrılıkmı olur hiç. zaten çok baskıcıydı makyaj yapma oje sürme saçını uzatma internete girme bunlar hep sorundu onda dar giyme etek giyme elbise giyme çok gezme çok fazla arkadaşın olmasın kız arkadaşınla dışarı çıkma hep böyleydi yani çok bile dayandım belkide hayırlısı bu yani ve ben onun için çok şey yaptım ailelerimiz giç uymuyodu düzensiz bir hayatı vardı hiç birşeyi sorun etmedim ben yüzüne vurmadım yeni yeni dank ediyo kafama
Açık birini sevdi diye onu suçlayamazsınız.. Kapanmasını istiyor çünkü kapanmasına vesile olmak ıstıyor.. Aynı durum bendede var .. Bende istiyorum ama zamana ihtiyacım var, o da bunu hoşgörüyle karşılıyor .. Kapanmasını istemesi bi suç değil bence.. Ama ayrılmak istemesi de hoş değil.. Kendi fikrim .. Ne yani Açık diye onu sevmeyecekmiydi ?..
okuyunca benim ilişkime benzettim aynısı bendede oldu.çok baskıcıydı sonra terkedildim.8 ay sürdü sözlüydüm çok sevmiştim fakat dediğin gibi mutlu olduğum günler çok azdı.sürekli dert sıkıntı iyice bunalmıştım şimdi diyorum da iyikide terketmiş beni :S yoksa evlendkten sonra çok mutsuz olurdum heralde...bu arada bişey soracağım askerden sonra seni ilk defa orada gördü değil mi bakışları nasıldı seni özlemiş gibmiydi??hiçbi değişiklik yokmuydu??
açıkcası kendine köle istemiş,bunun arkasında hiç bir sevgi bulunamaz...sakın kabul etme seni belkide ilerde eve kapatıp belkide bağlayıp işe giderdi...böyle yaratıklar tecavüz bile yapardı...istekleri çok korkunç...normal insan olamaz bu....önünde okadar zaman varki ,merak etme daha çok iyi insanlar karşına çıkacaktır.sanki dünyada kendisi tek erkek....böylesi sevgiyide hak etmiyor.yolun açık olsun.....kurtulduğuna sevin......
Dinen bunun olması gerekiyor,evet.Ama keşke bunu 'kapanmazsan biter' şeklinde değilde neden olması gerektiğini,nasıl yapabileceğinizi tatlı dille anlatarak yapsaymış.Böylelikle sizde kapalılığa kötü bir şey gibi bakmazdınız.Ama böyle diretmekle olunca farklı oluyor.Yanlış cümleler kurmakta istemiyorum din çok hassas bir konu.Ancak şu var ki dinen evlendikten sonra kadın bu konularda erkeğin sorumluluğunda.Böyle bir şeyi istemesi ayıp ya da saçma değil.İfade etme biçmi yanlış bana göre.Bunu da uygun dille anlatmayı deneyin siz bence.
Sonradan gördüm bitmiş sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Diğer baskılarını da yazmışsınız.Evet,böylesiyle çok zor olurmuş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?