- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Sungerbob00
ohhhh olmaz mi cok oldu birdr biz mevlute vermistik![]()
hemde nasıl
çok özledim ne zaman geçiyor ne bisey. Iyice yaklaştıkça daha zorlaşıyor. Peki gelen giden oldumu çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhh olmaz mi cok oldu birdr biz mevlute vermistik![]()
hemde nasıl
çok özledim ne zaman geçiyor ne bisey. Iyice yaklaştıkça daha zorlaşıyor. Peki gelen giden oldumu çok
Aslında doğru iş eşimde bitiyor . Benim ailem kendileri düşünüp bana dediler başta . Hiç aklımda yokken . Kendi ailesiyle kendisi konuşması gerek.Iyide önce esini tempihle hangi gün gelicekse soylemesin kimseye bu kadar basit
Eşinizin geleceği tarihi 2 gün sonraya söyleyin herkese.Arkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Arkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
geleceği günü söylemeyin bir kaç gün sonra söyleyinArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Herkese su gun gelebılırsınız musaıt oluruz dıye haber verın. Ne alaka ya.benım ewıme sormadan kımse gelemez.cunku ben soylerım. Atıyoeum salı gunu beklıyoeum otureuz bılmem ne diye. Hayatınızın iplerını boyle herkese vermeyın. Kırmamak adına. En dogrusu imasız acıkca konusnaktır her zaman. Umarım cok ozel ve guzel vakıt gecırırsınız esınızle.Çokmu zor olur değil :) çok düşüncesiz insanlar gelirler emin olun saatlerce eşimle konuşamam sayelerinde. Ayrıca bekar olsa neyse evli olan birinin gelir gelmez evine gelmek sizce mantıklı mı?
12 ay nasil oluyor?12 ay :)
Evet 6 ay artık, ama isteyen bir 6 ay daha askerlik yapıp maaş alabiliyor .12 ay nasil oluyor?
askerlik 6 aya dustu?
Harika fikirEşinizin geleceği günü söylemeyin geleceği günden bi kaç gün sonrasını söyleyin çünkü biz öyle yapmıştık![]()
Yeni Bir meslek oldu artık askerlikEvet 6 ay artık, ama isteyen bir 6 ay daha askerlik yapıp maaş alabiliyor .
Evde yokuz müsait değilizArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Ama onlar birbirlerini çok özlemiştir asıl olan düşünceli olup sadece 1 saat görüp gidebilirlerBir akşam misafir etseniz çok mu zor olur? Kabul etmiyorsanız söyleyin başbaşa olacağız diye.. 3. Gün gelin dersin.
Arkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.