- Konu Sahibi Sungerbob00
Aileside çocugunu görmek ister haklı olarak ama eşiniz de istemiyorsa bizim planımız var deyip sonra görüşeceğini iletsin kendisi12 ay :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileside çocugunu görmek ister haklı olarak ama eşiniz de istemiyorsa bizim planımız var deyip sonra görüşeceğini iletsin kendisi12 ay :)
Ama annesi kardeşi de özlememiş midir? Bizimkiler özler duramazlar valla görmeden. Benim için de sorun olmaz Birgün daha başbaşa kalmasak ne olacak.Ama onlar birbirlerini çok özlemiştir asıl olan düşünceli olup sadece 1 saat görüp gidebilirler
Yalan uydurun iste bas basa kalin:)) maddi durumdan dolayı tatile gidemeyiz ama dediginiz gibi gidicez diyebiliriz:)
terhis gününü 2 gün sonraya söyleyin12 ay :)
Esinizle agiz birligi yapin askerden gelince kafa dagitmak icin bikac gun tatile gideceginizi evde olmayacaginizi soyleyin kalkip bizde sizle geliyoruz demezlerArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Valla canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... Benim eşimin ailesi de son gece gelip bizde kalmıştı ma-aile ki aynı şehirdeyiz ve eşim bedelli yaptı askerliğini 20 gün alt tarafı. Çok sinir olmuştum bende, demek ki uzun dönem gitse son 1 aylarını bizde geçirecekler. Eşimi almaya gittiğimizde de tutturdular bu gece bizde kalın diye hayır dediğimizde de yüzsüz yüzsüz canım boş odamız var kapınızı kapar yatarsınız demişlerdi.![]()
Aynen oyle hic gerekli degiller :) esimde sevmez halasini kuzenlerini. Kaynanam cok dusuncesiz ve bencil. Ayıp olur diye diye ölecek. Baskalarini cok.fazla dusunuyor. Bizim korkumuzda o cat kapi milleti toplayip dayanır kapıya. Ben değilde eşimin söylemesi konusmasi daha iyi olurAy hiç de saçma değil konunuz, kocam bi sene sonra askerden gelecek, o akşamı kuzenleriyle geçirmem beklenecek? Vallahi 3. Dünya Savaşı çıkarırım. Çekinecek bir şeyiniz yok, önceden söyleyin ilk bi kaç gün müsait değiliz diye, o gün arayan olursa da açmayın ya da açıp uygun değiliz deyin. Ne düşüncesiz akrabalarınız varmış, üzüldüm. Küsen küssün pek gerekli insanlar değiller bence.
Geleceği günü 3_4 gün sonra gelecekmiş gibi söyleyinArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Hemfikirsrniz sondurun lambaları evde yok taklidi ama dirayetli olun.. geldikleri gibi giderlerArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Işimiz var srviscez de sen de utanır giderler belku![]()
tesekkur ederim insallah anlayip kalkar giderler
Gelirlerse gelsinler,zaten bir omur baş başa kalacaksiniz. Allah aşkına baş başa kalınca napiyonuz anlatsana biraz,şu an eşimle baş basayım eşkıya dünya dizisini izleyip mandalina yiyoruz. Bunun için mi bunca caba,keşke biri gelse ortam senlense diye can atıyorum.![]()