Askerden izne gelen sevgili kafayi yemek uzereyim ?

Bu kadar paramparca olup umursanmadigini dusunuyorsan zaten iliskinizde oturmamis seyler vardir.

Askerden gelmis 3 saat birliktesiniz. Belli ki sonra arkadaslariyla plan yapildi ve senin izin vermeyecegini dusunerek hasta ziyaretini bahane etti.

Acikca sevgilinin arkadaslariylada takilmasina icmesine izin versen sıkıntı cikmazdi. Aramalarini acmamasi da kavgayi eryeleyip anin tadını cikarmak.

Bu tarz konularda hakli haksiz yoktur. Anlayışlı olmak acik olmak vardir. Birbirinize yeyerince acik degilsiniz. Bu konular evlilikte de sıkıntı olacaktir.

Trip atip konuşmasan sence bir işe yarayacak mi cozum olacak mi sorununuza.

Yoksa onun isteklerine saygi duyup ayni ozgurlukleri sana da tanimasini saglamak mi sorununuzu çozer.

askerden yeni gelmiş ya, biraz kafa dağıtması için müsade etsen ne olur? bir abla olarak konuşuyorum bak, evliyim, bir erkek 50 kere aranmaktan asla hoşlanmaz. benciller mi evet benciller. maalesef.

ya adam askerden gelmiş bi nefes almasına müsaade edin. arkadaşımdayım demiş işte ben bunaldım senin tacizinden adam ne yapsın. hiç askere gittin mi sen gitmedin gitme olasılığın da yok. evet eskisi gibi yoğun değil ama askerlik psikolojisi bi başka.
alkol de alır 10 saat arkadaşı ile de takılır bi huzur verin yahu..

arkadaşlarla vakit geçirir kafa dağıtır askerlik zor nasıl olduğunu bilmiyoruz ama içer gezer takılır bugün uyur yada bence takılcak bişey yok

Lutfen bi yol gosterin ne yapacagimi bilmez haldeyim ?
bırıncısı bu kadar sıkmayın, ıkıncısı tum vaktını sıze harcamak zorunda değil, ucuncusu bunlara ragmen soz verdıgı ıcın sızı aramaması ve telefonlarınıza gerı donus yapmaması onu haksız cıkarır sızde gorusmek ıstedıgınde ısım var deyın gorusmeyın bu kadar basıt..!

Neden annesini,kuzenini arıyorsunuz ki?
Ya benim de aklıma hoş şeyler gelmedi ama ben şüpheci bir insanım normalde de.

Bir de anasiyl ilgili konu acmisliginiz var,kadin ilginc bir tip,ararken cekinmediniz mi ya? Ay benim de oglum var tirstim bi an hemcinslerimden

Valla benım aklıma başka şeyler geldi. Askerde zaten 7/24 erkek arkadaslarıyla takılıyor.Size hasret olması lazımken hala gelmış erkek arkadaslarıyla vakıt geçirmenin derdine mi düşmüş.
Eğer cinsel olarak bi ilişki yoksa aranızda başka bişeyler peşine düşmüş de olabilir.Askerlik arası kafa dağıtma etme bilmem ne gibi. Askerlıkte çok oluyo boyle seyler. Askerden tabkı devamlı sızı arayacak,canı sıkılıyor çünkü.

Yalan söylemesi de doğru değil.Tekrar gözden geçirin.

Nıye bu kadar uzerıne gıdıyosunuz yok annesı yok kuzenı. Aramayın sormayın sızle vakıt gecirmeyen ınsanları hayatlarınıza dahil etmeyin.

Bu sekilde hala devam ettigi icin asker dinlemem ayrilirimkk buyuk ihtimal oyle olacak kendi kasiniyo dun ona acmadigi siralar telefonumu isine bak arkadaslarinla diye mesaj atmistim sabah aramamis gonul alacak mesajlar dahi atmamis isimemi bakim ? Yazmis sadece boyle seymi olur arkadasinda kalmis icmisler sizmislar sabah evine gecmis annesi aradida soyledi bana uyuyomus hala suan uyusun hala canim yaniyo burda su yaptiklarindan sonra itti kendinden o dusunsun izin gunlerini mahvettigi icin ben degil

Gerekli tepkimi en agir sekilde vericem ben ona evindeymis simdi sabah gelmis evine uyuyomus hala uyusun o

Aynen oyle arkadasim agzina yuregine saglik merak ettim kafayi yedim öldüm meraktan simdi evinde uyuyomus dun icip sızmıslar uyuya kalmis etmis ararsa asla acmicam asla

Dun hic ulasamadim ona merakimdan aradim ailesindeki kisileri evde elim kolum bagli oturup napiyo ne ediyo diye bilememek insanin emin olun zoruna gidiyo telaslaniyor

Askerin psikolojisini de anlamak gerek.. Çok normal olmuyor kafaları haliyle..
Üstüne gitmeyin çok fazla bence,üzerinden biraz zaman geçtikten sonra konuşursunuz olmaz mı?
Ararsa acmicam bundan sonra ne olacagi belirsiz gitmesine az kalmis surada bana o kadar fazla vakit ayirmasi gerekirken arkadaslarina kaldi icip.sizdi onlarla takildi sabahda aramadi dun acmadigi zamanlar teli bak isine bundan sonra arkadaslarinla yazmistim sadece isimemi bakim ? Yazmis ne bu simdi ?

Nıye bu kadar uzerıne gıdıyosunuz yok annesı yok kuzenı. Aramayın sormayın sızle vakıt gecirmeyen ınsanları hayatlarınıza dahil etmeyin.
Haklisiniz o an endise merak boyle oldu hata yapmisim ne diyim bilemiyorum

o mesajınızı size karşı kullanacak ,sizi suçlu çıkarmaya çalışacak hazırlıklı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…