- 5 Ocak 2012
- 1.314
- 610
- 123
- 37
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Bu kadar paramparca olup umursanmadigini dusunuyorsan zaten iliskinizde oturmamis seyler vardir.Eskiye donsek bile ben bu yaptigini nasil unutucam ufak bi olay gibi gozukse bile oyle derin yaralar acildi ki kalbimde umursamamazligi takmamazligi bu sorumsuzluk paramparca etti hala ses seda yok yaziklar olsun aradiginda bi konusucam tam konusucam kapaticam o telefonu acmicam
Ailelerimizin bildigi ciddi bi iliskim var askerdeydi izne geldi bugun 3 saat beraberdik arkadasi hastaneden cikti evindeydi ona ziyarete gidicem dedi aksam gelirim yanina askim dedi beni eve birakti gitti saat 3 te .
5 gibi aradi beni napiyosun felan filan hala arkadasinin yaninda oldugunu soyledi tamam dedim kapadik kac saat gecti ne aradi ne yazdi ben aradim acmadi annesini aradim sordum yeni geldi eve gene o arkadasina gidecekmis dedi sevgilimde arkadan aricam ben seni birazdan dedi kapadik bekle bekle ne arayan var ne soran ben aradim acmiyo sinirlerim alt ust oldu ararim ararim acmaz 50 kere aramisimdir herhalde kuzenini aradim o bilir diye o arkadasinda oldugunu soyledi arkadasca o arkadaslarinin evinde toplanmislar alkol icmislerdir yapti kafayi bakmiyo galiba ben yanlarina giderim haber veririm dedi kuzeninden de ses soluk yok.
Ben ne yapayim askerde 7 24 arayan mesaj atan senelerdir iliskimiz devam ediyo ailelerimiz askerden sonra dugun diyolar bunun yaptigi ne insan sevgilisine haber vermezmi ? Hala ariyorum bakmiyo telefonuna beni gece vakti oyle bi zor duruma soktuki.. ben ne yapayim bununla ne diyim ne yapayim delirmek uzereyim.
Ailelerimizin bildigi ciddi bi iliskim var askerdeydi izne geldi bugun 3 saat beraberdik arkadasi hastaneden cikti evindeydi ona ziyarete gidicem dedi aksam gelirim yanina askim dedi beni eve birakti gitti saat 3 te .
5 gibi aradi beni napiyosun felan filan hala arkadasinin yaninda oldugunu soyledi tamam dedim kapadik kac saat gecti ne aradi ne yazdi ben aradim acmadi annesini aradim sordum yeni geldi eve gene o arkadasina gidecekmis dedi sevgilimde arkadan aricam ben seni birazdan dedi kapadik bekle bekle ne arayan var ne soran ben aradim acmiyo sinirlerim alt ust oldu ararim ararim acmaz 50 kere aramisimdir herhalde kuzenini aradim o bilir diye o arkadasinda oldugunu soyledi arkadasca o arkadaslarinin evinde toplanmislar alkol icmislerdir yapti kafayi bakmiyo galiba ben yanlarina giderim haber veririm dedi kuzeninden de ses soluk yok.
Ben ne yapayim askerde 7 24 arayan mesaj atan senelerdir iliskimiz devam ediyo ailelerimiz askerden sonra dugun diyolar bunun yaptigi ne insan sevgilisine haber vermezmi ? Hala ariyorum bakmiyo telefonuna beni gece vakti oyle bi zor duruma soktuki.. ben ne yapayim bununla ne diyim ne yapayim delirmek uzereyim.
bırıncısı bu kadar sıkmayın, ıkıncısı tum vaktını sıze harcamak zorunda değil, ucuncusu bunlara ragmen soz verdıgı ıcın sızı aramaması ve telefonlarınıza gerı donus yapmaması onu haksız cıkarır sızde gorusmek ıstedıgınde ısım var deyın gorusmeyın bu kadar basıt..!Lutfen bi yol gosterin ne yapacagimi bilmez haldeyim ?
Bu sekilde hala devam ettigi icin asker dinlemem ayrilirimkk buyuk ihtimal oyle olacak kendi kasiniyo dun ona acmadigi siralar telefonumu isine bak arkadaslarinla diye mesaj atmistim sabah aramamis gonul alacak mesajlar dahi atmamis isimemi bakim ? Yazmis sadece boyle seymi olur arkadasinda kalmis icmisler sizmislar sabah evine gecmis annesi aradida soyledi bana uyuyomus hala suan uyusun hala canim yaniyo burda su yaptiklarindan sonra itti kendinden o dusunsun izin gunlerini mahvettigi icin ben degilSanki acsa güzel güzel konusacaksiniz.
'Ne isin var onca saattir orda,hani soz verdin gelecektin ,hasta ziyareti o kadar uzun mu olur! Ne haller oldu sana? Ney!! Bi de icecek misin arkadaslarinla? Ama bana söz vermistin, sen beni değil arkadaslarini özlemissin besbelli,ühüü'
Yalan mi?
Cocuga hiç kizma, zaten iki günlüğüne gelmiş onda da kavga cikartip durma.
O simdi bi yanda icip egleniyodur ama bi yanda da ici icini yiyodur yarin edeceginiz kavga icin. Bence yarin o tam gardini almiş savaşmaya hazirlanirken ,olabildiğine sirin bir halde 'tamam,kalan uc gunumuzde sana surat asmak istemiyorum, o yuzden dünü unutacagim, ama tekrari olursa dünkü meseleyi de ekler öyle cikartirim kavgami işin icinden cikamazsin' gibi birşey soyleyip opusup barisabilirsiniz.
İnan ki sevgilin o şok etkisiyle,o omzundaki butun agirligin gitme hissiyle 'woohhh! ' diye dusunecek 'benim kiz gercekten de harika bir insan'
Ya da diger turlu o arasin sen acma
Gelsin ozur dilesin trip at,kavga edin,eski konulari da acin...iki gün de küsün. Giderayak nasilsa askerdeki adami terkedemeyeceksin (ki ben etmistim,zerre pisman degilim^^ ) veda ederken elbet barisir eski halinize donersiniz. Olan da öpüşüp koklaşarak geçirmek yerine piç ettiğiniz izin günlerine olur
Secim sizin
Gerekli tepkimi en agir sekilde vericem ben ona evindeymis simdi sabah gelmis evine uyuyomus hala uyusun oAskerdeyken boşluğu seninle doldurmuş, gelir gelmezde arkadaşlarına koşmuş. Askerlik psikolojisi falan hikaye. Bugünü doya doya birlikte yaşamanız, özlem gidermeniz lazımdı. Demek ki onun gözünde sandığın kadar değerli değilsin yada seni kolayca ikna edebileceğini düşünüyor. Eğer bugün yaşadıkların için ona gerekli tepkiyi vermezsen bundan sonra da benzerlerini yaşarsın. Açık ve net.
Aynen oyle arkadasim agzina yuregine saglik merak ettim kafayi yedim öldüm meraktan simdi evinde uyuyomus dun icip sızmıslar uyuya kalmis etmis ararsa asla acmicam aslaBurada yorumlar da bi'garip.
Kendileri hic aramaz, merak etmez gibi yapilan yorumlar bana inandirici gelmiyo.
Adam 5ten beri ne aramis ne sormus ustelik ariycam demis. Öldü mü kaldi mi aynisini bu kiz yapsa olay cikardi.
Sahsen ben olsam o aradiginda da ben acmam. Hayatindaki insana deger veriyosa merakta birakmaz zaten.
Dun hic ulasamadim ona merakimdan aradim ailesindeki kisileri evde elim kolum bagli oturup napiyo ne ediyo diye bilememek insanin emin olun zoruna gidiyo telaslaniyorAdam haksız bile olsa "nerede? niye aramadı?" diyerek annesinden kuzenine kadar aramanız bence yanlış.
Bu kadar güvensizseniz ve güvensiz olmanızı hak edecek davranışı olan adamın peşinden koşmayın aksi yöne koşun.(ruh sağlığınız için)
Ararsa acmicam bundan sonra ne olacagi belirsiz gitmesine az kalmis surada bana o kadar fazla vakit ayirmasi gerekirken arkadaslarina kaldi icip.sizdi onlarla takildi sabahda aramadi dun acmadigi zamanlar teli bak isine bundan sonra arkadaslarinla yazmistim sadece isimemi bakim ? Yazmis ne bu simdi ?Askerin psikolojisini de anlamak gerek.. Çok normal olmuyor kafaları haliyle..
Üstüne gitmeyin çok fazla bence,üzerinden biraz zaman geçtikten sonra konuşursunuz olmaz mı?
Haklisiniz o an endise merak boyle oldu hata yapmisim ne diyim bilemiyorumNıye bu kadar uzerıne gıdıyosunuz yok annesı yok kuzenı. Aramayın sormayın sızle vakıt gecirmeyen ınsanları hayatlarınıza dahil etmeyin.
o mesajınızı size karşı kullanacak ,sizi suçlu çıkarmaya çalışacak hazırlıklı olun.Ararsa acmicam bundan sonra ne olacagi belirsiz gitmesine az kalmis surada bana o kadar fazla vakit ayirmasi gerekirken arkadaslarina kaldi icip.sizdi onlarla takildi sabahda aramadi dun acmadigi zamanlar teli bak isine bundan sonra arkadaslarinla yazmistim sadece isimemi bakim ? Yazmis ne bu simdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?