Askere eşini görmeye gitmek ayıp bişey mi

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
663
337
303
Trabzon
Kızlar ben askere eşimi görmeye gittim çok güzel vakit geçirdik.kısaca anlatacağım daha sonra kayınvalidem bana dedi ki nptınız nasıl geçti dedi ben de şakayla çok güzel geçti her bayram böyle gezmeyi planlıyoruz dedim. O da dedi ki mesela; iyi erdem yine askere gitsin sen de görmeye git dedi.sanki peşinden gittin demeye getirdi.sizce öyle bişey mi demek istedi çok kafaya taktım:(

Kızlar ben askere eşimi görmeye gittim çok güzel vakit geçirdik.kısaca anlatacağım daha sonra kayınvalidem bana dedi ki nptınız nasıl geçti dedi ben de şakayla çok güzel geçti her bayram böyle gezmeyi planlıyoruz dedim. O da dedi ki mesela; iyi erdem yine askere gitsin sen de görmeye git dedi.sanki peşinden gittin demeye getirdi.sizce öyle bişey mi demek istedi çok kafaya taktım:(

"Neden öyle dedin,yanlış bir şey mi söyledim/yaptım anneciğim?" diye sorsaydın da böyle havada kalmasaydı olay keşke...

hiç takılma bile bırak ne güzel eşini görmüşsün hasret gidermissiniz

emin ol laf sokmak amacı olsaydı uzun uzun anlatırdı

ne dedi acaba diye düşünmene gerek kalmazdı :1:

Bence takılacak birşey yok bunda..Sıkma canını..
Sen sorusuna şakayla karışık cevap verince, o da bunu devam ettirmiş bence..
Bana öyle gibi geldi:34:

tabii anne çok isterseniz belki sizide götürürüm ama düşünmem lazım deyip lafı gediğine oturtsaydında içine dert olsaydı

diyemedim işte geçti artık.eşime söylesem mi diye düşünüyorum ama ne zaman böyle şeyler söylesem eşimle hep kavga edıyoz ve suçlu ben oluyorum en ıyısı unutmak zamanı gelınce söylemek artık .eşimi hiç kaıştırmadan direk halletmek daha ii aman pembe dizi gibi oldu aynı

ben senin konularından okuduğum kadarıyla kaynanan art niyetli değil.kaynanan güzelce sormuş,sen şakayla cevap vermişsin o da arkasını getirmiş.kafaya takılacak bir durum yok:34:

insanlarin her söylediklerinin altinda birseyler aramayin
ömrünüz uzun olsun
dalga gecmiyorum gercekten
düsünmeyin böyle seyleri

kafaya takılacak hiç bir şey göremedim burada. herhalde hassas döneminizdesiniz. içiniz rahat olsun.

Kayınvalidenizin size verdiği cevapta zerre art niyet gözükmüyor. Neden her lafın altında buzağı arıyorsunuz ki. Kaldı ki, sizin verdiğiniz şakayla karışık cevapta bence kayınvalideniz şakanızı anlamış ve aynı şekilde karşılık vermiş. Ben olsam "İlahi anne, altta kalmıyorsun helal olsun sana" der ve karşılıklı gülerdim.
Ayrıca bu konuyu eşinize açmayın. Çünkü çok saçma bir şey olur ve bu size eşinizin gözünde puan kaybettirir.

Son düzenleme:
Bir kadın neden k.validesine ''çok güzel geçti, her bayram böyle gezmeyi planlıyoruz. '' der ki, inanın anlayamadım.
'' Çok güzel geçti'', ''çok güzel geçti, seni çok özlemiş'' demek yeterli değil miydi ?
Sizin bunu söylemenizdeki amaç neyse k.validenizinkide o.

Kaç defa okudum, bir art niyet görmedim söylediğinde.
Sizde, oğlu askere gitmiş, yaşlı bir kadının duygularını düşünerek konuşmalısınız.
Sonuçta o değil siz gittiniz yanına.

Her şeyden nem kapmaya ne kadar da meraklısınız şimdi anlıyorum neden gelinlerle kayınvalideler anlaşamaz!

bende esimin yanina firsat buldukca gittim,ayip olan bisi yok orta da.kayinvaliden kotu niyetli bisi dememis ki.hem dese ne yazar keyfine bak sen ya:),

kayınvaliden de evlat hasreti çekiyor, şaka kaldıracak bir durumda olduğunu sanmıyorum, biraz daha yüreğini ferahlatacak şekilde konuşman iyi olurdu, anne çok iyiymiş sana selamı var inşallah geçecek bugünlerde gibi, sonraki bayramları inşallah birarada geçireceğiz gibi, sen böyle konussan o da öyle bir cevap vermezdi sende bunun altında artniyet varmı yokmu diye düşünmezdin. en iyisi sende biraz dikkatli ol :)

ne amaçla dediği hakkında fikrim yok ama sanki laf olsun diye söylenmiş bir cümle gibi. bir şey kast etmemiş bence benim eşim askere gitmiş olsaydı (tabi evli olsaydım:9:) sık sık ziyaretine giderdim.
askere giden kafayı sıyırıyor çünkü elden geliyorsa destek olmak lazım.

Back
X