- 13 Ocak 2017
- 64
- 99
- 3
- Konu Sahibi mavifeslefen
-
Hahah yağ sürdün ekmeğegideceği yeri fake mi söyledi aceba
Ohooo, ona Ankara denmez.
Bir buçuk saat arabayla desem içiniz rahatlar mı?
Otobüs ile zaten şehirlerarası yolculuğa girer.
Oldukça küçük ve sosyal aktivitesi bulunmayan bölgedir.
Sen söyleyene kadar araştırmak hiç aklıma gelmedi .kurt düşürdün içime heeçok güveniyorum x efendiye ..İnşallah güvendiğim yerlere şaapmaz adamın iki çocuğu var şaapmaz herhalde ..dimi :) valla olursa da öldürmem süründürürüm :)önce hadım yasasını yürürlüğe sokarım sonra hadım ederim sonra salarım kızların arasına .takilsinlar baci baci :)
Valla Estimesgut birliği evime çok yakın, her gün önünden geçiyorum mecburen ve aylardır kapalı.Gideceği yeri fake söylemedim tabi ki..
Böyle bir şey yapmam mantıksız olurdu. :)
Ankara hakkında hiçbir bilgim yok.
Sevgilime Şereflikoçhisara taşındı demiş çevresinde ki abileri vs..
fakat bu kesin doğru mu acaba onu bilemiyorum.
sen daha iyi bilirsin Ankara'da yaşıyorsun sanırım. :) gerçekten epey yol varmış merkeze.
Valla Estimesgut birliği evime çok yakın, her gün önünden geçiyorum mecburen ve aylardır kapalı.
Taşındığını biliyordum ama teee Aksaray'a daha yakın olan ilçeye gittiğini bilmiyordum.
Yazık olmuş onca personele diyebilirim.
Yani sevgiliniz Aksaray' a gitse, oradan daha kolay ulaşır, öyle söyleyeyim.
Hatta çarşı izinlerinde oraya gidebilir.
Sevgilinize güvenmiyor musunuz? Daha önce hiç böyle gene şüphelendiginizi veya evham yaptiginiz oldu mu yoksa bu ilk mi?İnternette yazan herhangi bir seyi bu kadar takmamak gerekiyor cogu olumsuz bilgi dolaniyor her konuda,sirf dalga gecmek icin bile yazan bir sürü insan var.Nasıl insanlar oldugunu bile bilmiyoruz yazanlarin.Aldatacak insan heryerde en yakınınızdayken bile sizi aldatir cok uzaga gitmesine gerek yok.Aldatmak bir hata degildir,tercihtir ayrica.Sizi aldatan insan sizi kaybetmeyi göze almis ve tercih etmistir ki bu da sizin degil onun kaybidir.Bence hic bosuna evham yapmayin böyle konularda eger karakterinde sorun varsa zaten heryerde aldatir ve sizde kurtulmus olursunuz ama karakterliyse ve 'güveniyorsaniz' isterse dünyanin öteki ucuna gitsin bisey olmaz bence
Oçok sağ ol, ne güzel uzun ve açıklayıcı yazmışsın çok ama çok teşekkür ediyorum :) benim sevgilimde etimesgut a tankçı olarak gidiyor. pek zor olmaz demişler ona.. bir de telefonda hangi sebepten kavga edebiliriz diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Telefon konuşması sadece "nasılsın, neler yaptın, özledim, seviyorum" gibilerinden olmuyor mu? Sudan sebeplerden kavga ediliyor sanırım? umarım çok zorluk çekmeyiz şu psikoloji konusunda.. tekrar çok teşekkür ediyorum :)
İki taraf ta dertli olup birbirinden anlayış ve naz çekme bekleyince kavga kaçınılmaz oluyor :) alışma sürecimiz zorluydu bizim sonrası çok güzeldi ama Ankara'nın A'sını bile duymak istemem hala, bir de yemin töreni badiremiz vardı Allahım...:):) problem illaki yaşanıyor ama takma kafana, geçeceğini bilçok sağ ol, ne güzel uzun ve açıklayıcı yazmışsın çok ama çok teşekkür ediyorum :) benim sevgilimde etimesgut a tankçı olarak gidiyor. pek zor olmaz demişler ona.. bir de telefonda hangi sebepten kavga edebiliriz diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Telefon konuşması sadece "nasılsın, neler yaptın, özledim, seviyorum" gibilerinden olmuyor mu? Sudan sebeplerden kavga ediliyor sanırım? umarım çok zorluk çekmeyiz şu psikoloji konusunda.. tekrar çok teşekkür ediyorum :)
Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.
Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
O
İki taraf ta dertli olup birbirinden anlayış ve naz çekme bekleyince kavga kaçınılmaz oluyor :) alışma sürecimiz zorluydu bizim sonrası çok güzeldi ama Ankara'nın A'sını bile duymak istemem hala, bir de yemin töreni badiremiz vardı Allahım...:):) problem illaki yaşanıyor ama takma kafana, geçeceğini biluzun dönem daha keyifli
asker yolu beklemedim ama asker eşiyim:)
şu an acemi birliği etimesgut bakalım sonra neresi gelecek? onun için dua et. doğuda küçük bir ilçedeyiz şu an, bizim karakolda 30 tane er yok. çocukların çarşı izinleri yok, olsa bile gidebilecekleri bir yer yok ve güvenlik açısından sıkıntılı biraz.
asker yolu beklemedim ama çok yakın bir arkadaşım kısa dönem askerlik yaptı. o zamanlar telefon yasaktı, hemen her çarşı izninde arardı beni ama son 3 ay dertleşmek için.. kız arkadaşından ayrılmıştı çünkü ve hiç iyi değildi. sürgün yeri denilen bir yerde yapıyordu askerliğini. "beni anlamıyor? burada ne kadar arayabilirim ki? daha ne kadar ilgi gösterebilirdim? o kadar adamın arasında yine arıyorum ama rahat konuşamıyorum doğal olarak ama o beni anlamıyor.." diyordu hep. aramayacağım artık demişti ve askerden dönene kadar aramadı da, ikna edemedim araması için. askerden döndükten sonra bir şekilde ikna ettim konuşmaya başladılar yine, evliler şu an.
diyeceğim o ki; fazla ilgi bekleyip boğma çocuğu sen de.. benim eşim şu an bir eğitimde ayrıyız o yüzden, er gibi doğru düzgün konuşamıyoruz bile. özledim seni diyorum, anlıyorum seni aynen ben de, diyoryalnız kalıp görüntülü konuştuğumuzda da telefon kızımızdan bana kalmıyor, alıp kaçırıyor telefonu başbaşa konuşuyor babasıyla
ne doluymuşum destan yazmışım
Durduk yere teori üretmeyin , hele önce bir gitsin :) Çocuk belki tozutmicak ??
Ben asker bekliyorum 10 ayi var daha. Daha cok ilgi alaka gosterir oldu ilk defa bu kadar cok ozledik. Aldatma olasiligini hic dusunmedim cunku birbirimize guveniyoruz hemde cok. Daha cok basina bisey gelmesinden korkuyorum..Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.
Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.
Onlar carsi iznindeyken devriye gezen inzibatLr napiyomus acaba o izinli askerler masajdayken :) yapmayin allah askina oyle bisey olmaz onlarin girebilecegi kafeler bile bellidir disina cikar ve yakalanirlarsa ceza alirlarÇarşı izninde masaj salonları vs varmış. Ayrıca topluca o uygunsuz yere giderlermiş. Ayrıca artık telefon kullanılabildiği için facebookdan bir sürü kızlarla konuşurlarmış. daha neler neler. tabi doğruluğunu bilemiyorum, o kadar çok şey okudum ki.. son cümlenize katılıyorum, çok haklısınız. teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?