Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

Hahah yağ sürdün ekmeğe gideceği yeri fake mi söyledi aceba

Gideceği yeri fake söylemedim tabi ki..
Böyle bir şey yapmam mantıksız olurdu. :)
Ohooo, ona Ankara denmez.
Bir buçuk saat arabayla desem içiniz rahatlar mı?
Otobüs ile zaten şehirlerarası yolculuğa girer.
Oldukça küçük ve sosyal aktivitesi bulunmayan bölgedir.

Ankara hakkında hiçbir bilgim yok.
Sevgilime Şereflikoçhisara taşındı demiş çevresinde ki abileri vs..
fakat bu kesin doğru mu acaba onu bilemiyorum.
sen daha iyi bilirsin Ankara'da yaşıyorsun sanırım. :) gerçekten epey yol varmış merkeze.

senin bey evli barklı, çocuklu.. :) sizden başkasını gözü görür mü hiç? daha bir hasretlik olur. sevgili olsanız bir ihtimal diyeceğim ama evliyken aldatması bana imkansız geliyor. bekarlar şu masaj salonlarına giderlermiş tabi rahatlamak için. umarım ben böyle şeyler yaşamam, yaşarsam senin şu işkencelerini uygulamaya geçireceğim.

Valla Estimesgut birliği evime çok yakın, her gün önünden geçiyorum mecburen ve aylardır kapalı.
Taşındığını biliyordum ama teee Aksaray'a daha yakın olan ilçeye gittiğini bilmiyordum.
Yazık olmuş onca personele diyebilirim.
Yani sevgiliniz Aksaray' a gitse, oradan daha kolay ulaşır, öyle söyleyeyim.
Hatta çarşı izinlerinde oraya gidebilir.

Bunu söylemen gerçekten çok iyi oldu.
Bazıları hala etimesgutta diyordu çünkü.
Biz de tam emin değildik. Bazıları da hem Şereflikoçhisar a hem de Burdur'a taşındı demişler. Kafamız allak bullak oldu, bunu kesin olarak nereden öğrenebiliriz acaba.. sevk kağıdında Ankara yazıyor ama bilemedik. Sana da çok ama çok teşekkür ediyorum ilgin için. :) Aksaraya da yakın öyle mi.. Ne kadar uzağa gitmişler öyle, Ankaradan neredeyse çıkmışlar yani. Merkezde dayısı vardı, oraya giderim diye seviniyordu herhalde şimdi gitmesi çok zahmetli olacak

Sevgilinize güvenmiyor musunuz? Daha önce hiç böyle gene şüphelendiginizi veya evham yaptiginiz oldu mu yoksa bu ilk mi?İnternette yazan herhangi bir seyi bu kadar takmamak gerekiyor cogu olumsuz bilgi dolaniyor her konuda,sirf dalga gecmek icin bile yazan bir sürü insan var.Nasıl insanlar oldugunu bile bilmiyoruz yazanlarin.Aldatacak insan heryerde en yakınınızdayken bile sizi aldatir cok uzaga gitmesine gerek yok.Aldatmak bir hata degildir,tercihtir ayrica.Sizi aldatan insan sizi kaybetmeyi göze almis ve tercih etmistir ki bu da sizin degil onun kaybidir.Bence hic bosuna evham yapmayin böyle konularda eger karakterinde sorun varsa zaten heryerde aldatir ve sizde kurtulmus olursunuz ama karakterliyse ve 'güveniyorsaniz' isterse dünyanin öteki ucuna gitsin bisey olmaz bence

Biz 7 yıldır sevgiliyiz ve 7 yıl için de hiç beni aldatır mı diye aklımın ucundan dahi geçmemişti. Dediğim gibi araştırırken kendimi kaptırdım, haftalardır didik didik herkesin yazdığını okuyorum. O yüzden içim şüpheyle doldu. Yoksa çok haklısınız, aldatırsa zaten kurtulduğuma şükretmem gerekir. Bir de aldatır da ruhum bile duymaz ben hala normal canımlı cicimli konuşurum diye de endişelendim. sonra da aldatmayı geçiyorum, acaba soğur mu ayrılır mı benden diye düşünüyorum. tam bir paranoyaklık :) her sözünüz doğru çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdınız.

O deglde ben seye takildim.
7 senedir suren bi iliski?
O zmn sevgili 13 yasindayken konu sahibide(? 11/12/13) yasindayken sevgili olmus?
O yasta ben napiyodum ya?
Galiba mahalledeki cocuklari dovuyodum parkta oynatmiyorlar beni diye.

Neyse sabote etmiyim konuyu.
Yorumum...

Ben bekledim asker yolunu. Askerdeyken ayrildim aldatildigim icin.. ama bu aldatilma askerdeyken olan bi surecte degil daha eski mevzulari benim o askerdeyken ogrenmemle oldu. Askere giden erkek aldatirmi? Ben nedense hayir diyorum ya. Cunku aldatilmami ogrendigimden snra savunma olrak garip bi sekilde " ama 10 aydir sadece sen varsin" cevabini aldim. 10 ay dedigi tam askerlige baslamasina tekavul ediyor. Evet son 10 aydir cok cok ilgiliydi. Zor gunler geciriyordu ve benim kiymetini ne kdr cok anladigini anlatiyordu. Agliyordu telefonda, ozledigini soyluyordu felan. Yani bence askere giden erkek dahada siki sarilir sevdgine eger niyeti senle guzel bi gelecekse.

Tam tersine kadın o kadar süre bekleyemiyor, benim iki arkadaşım uzun dönem asker yolu beklerken ikisi de başka adamlara aşık oldu bu süreçte. Adamlar asker ocağında sevgilisine daha bir sarılıyor, düzenli bir hayat özlemiyle hemen dönüp yuva kurmak istiyor. Anlattığım iki arkadaşımdan biri askerden döndükten sonra yine ona dönüp evlendi. ikincisi adam çok peşinden koştuğu halde artık istemiyorum deyip terk etti.
ha birde ablamın evli bir arkadaşı vardı asker yolu bekleyen, o da eşi askerden döndükten kısa bir süre sonra boşandı ve başkasıyla evlendi. gördüğüm kadarıyla kadınlar bekleyemiyor uzun süre.
kendinizden eminseniz sorun yok.

asker yolu beklemedim ama asker eşiyim:)
şu an acemi birliği etimesgut bakalım sonra neresi gelecek? onun için dua et. doğuda küçük bir ilçedeyiz şu an, bizim karakolda 30 tane er yok. çocukların çarşı izinleri yok, olsa bile gidebilecekleri bir yer yok ve güvenlik açısından sıkıntılı biraz.

asker yolu beklemedim ama çok yakın bir arkadaşım kısa dönem askerlik yaptı. o zamanlar telefon yasaktı, hemen her çarşı izninde arardı beni ama son 3 ay dertleşmek için.. kız arkadaşından ayrılmıştı çünkü ve hiç iyi değildi. sürgün yeri denilen bir yerde yapıyordu askerliğini. "beni anlamıyor? burada ne kadar arayabilirim ki? daha ne kadar ilgi gösterebilirdim? o kadar adamın arasında yine arıyorum ama rahat konuşamıyorum doğal olarak ama o beni anlamıyor.." diyordu hep. aramayacağım artık demişti ve askerden dönene kadar aramadı da, ikna edemedim araması için. askerden döndükten sonra bir şekilde ikna ettim konuşmaya başladılar yine, evliler şu an.

diyeceğim o ki; fazla ilgi bekleyip boğma çocuğu sen de.. benim eşim şu an bir eğitimde ayrıyız o yüzden, er gibi doğru düzgün konuşamıyoruz bile. özledim seni diyorum, anlıyorum seni aynen ben de, diyor yalnız kalıp görüntülü konuştuğumuzda da telefon kızımızdan bana kalmıyor, alıp kaçırıyor telefonu başbaşa konuşuyor babasıyla

ne doluymuşum destan yazmışım

Öncelikle şimdiden kolay gelsin diyorum. Bende asker bekledim. Sevdiceğim askerden geleli daha 6 ay kadar oluyor. Bende sizin gibi ilk zamanlar internette yazılanları okurken çıldırmıştım tamamen psikolojimi etkilemişti. Ama askere gitti ilk zamanlar ruh gibi dolanıyordum etrafta benim için gittiği ilk 3 ay ayda 1 kere yanıma geldi, benim hiç gitme şansım olmadı malaasef Gitmek çok isterdim özellikle yemin törenine. Sonrasında usta birliğine gittiğinde 7 ay görüşmedik izne geldiğinde çocuklar gibiydik ikimizde, öyle bir heyecan aldı ki beni o da öyleydi hatırlıyorum ne giyeceğimi saatlerce düşünüyordum elele tutulmamız bile sanki ilk defaymış gibiydi. (1 buçuk yıllık sevgili olsak bile) ama bu zamana kadar telefonda kaç kere kavga ettik kaç kere ağlama krizleri geçirdik İnan'ın hatırlamıyorum askerlik zor bir psikoloji o orada Yen'i bir düzene alışmaya çalışıyor, ben burada onunla kurduğum düzene onsuz alışmaya çalışıyorum. Neyse gel gelelim izni kullanıp gittikten sonraki döneme resmen yaşadığım en zor süreçti şafak mı ne sıkıştırıyormuş her gün kavga ben iyi bir şey söylüyorum o tam tersine sanki kötü bir şey söylüyormuşum gibi algılıyordu. :/ ama o askerden gelişi herşeyin gittiği gün bambaşkaydı. Açıkcası bu karşınızdaki kişinin karakteriyle değişir ama sizin ona verdiğiniz destek ile size böyle kötülüğü yapacağını sanmam. Ama sabır sabır sabır tek diyeceğim budur. Onu anlarsanız, bu dönemde size kızacak,ağlatacak belki ama herşeyin temeli atılacak. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur ( askerlik denilince her konuda yardıma açığım )

Asker bekledm cok sukur suan esim
Ama soyle oluyot ilk zaman biraz tozutabiluyolar hani benmki ole olmustu
YaNi ama bzm yasimiz kucuktu sankim ozman braz ve boyle kokleri olan bir iliskimizde yoktu
Ve askerde ona bekledgm icin bana dahada baglandi bende farkndaym oda soyler hep
Ya canm herkes bir deilki niye okuduklarndan bu kadar etkilenyosun
Hayrli tezkeler buarda sabrin bol olsum

O
İki taraf ta dertli olup birbirinden anlayış ve naz çekme bekleyince kavga kaçınılmaz oluyor :) alışma sürecimiz zorluydu bizim sonrası çok güzeldi ama Ankara'nın A'sını bile duymak istemem hala, bir de yemin töreni badiremiz vardı Allahım...:):) problem illaki yaşanıyor ama takma kafana, geçeceğini bil uzun dönem daha keyifli

Öncelikle şimdiden hayırlı teskereler sağ salim kavuşursun sevdiğine merak etme bende bekledim aynı cümleleri banada kurdular hatta erkek arkadaşım şuan eşim baya erteledi askerliği ama kaçış yok gitti ayrılmadık şuan 3 aylık evliyiz darısı başınıza inşallah. Zaten şimdiki askerliklerde öyle eskisi gibi görüşemiyoruz konuşamıyoruz muhabbeti yok.

Yemin törenine gittin demek :) ne kadar güzel bir şey.. bende gideyim diyorum ama abes olur diyorlar. Ailesi Doğuda(ablası Doğuda öğretmen) olduğu için tanışamadık çünkü. problem mi oldu yemin töreninde ? :) çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattın özellikle son cümlenle. :)

aiy çok sağ ol gerçekten, vakit ayırıp yazmışsın çok teşekkür ediyorum. :) bu iyi bir örnek oldu. özledim seni dediğinde anlıyorum seni aynen ben de diyecek olsa ben herhalde "benden soğudu sevmiyor artık" diye düşünüp ağlar dururdum. Bunu söylemen çok iyi oldu o yüzden :) böyle konuşmalara alışabilecek miyim bilmiyorum. ne güzel kızınız varmış, Allah uzun sağlıklı ömürler geçirmesini nasip eylesin.

Ben asker bekliyorum 10 ayi var daha. Daha cok ilgi alaka gosterir oldu ilk defa bu kadar cok ozledik. Aldatma olasiligini hic dusunmedim cunku birbirimize guveniyoruz hemde cok. Daha cok basina bisey gelmesinden korkuyorum..

11 aydır bekliyorum, 2 yıl daha da bekliycem. Öyle saçma sapan şeyler okuyupta psikolojini bozmamalısın. Çok mutluyuz Allaha şükür hiç öyle bi olay yaşamadık

Onlar carsi iznindeyken devriye gezen inzibatLr napiyomus acaba o izinli askerler masajdayken :) yapmayin allah askina oyle bisey olmaz onlarin girebilecegi kafeler bile bellidir disina cikar ve yakalanirlarsa ceza alirlar
Facebook u sadece askere gidenler kullanmiyo ayrica suanda da ordan kizlari ekleyip konusabilir dimi.
Ayrica askerlik yahu bu yapmayin oraya gidenler ooo ozgurum gelsin kizlar manitalar diye bi rahatlikta olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…