Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

Ben başka bir şey soracağım.
Ankara Etimesgut birliği kapatılıp, başka bir yere taşındı.
Bu aralar çok sık görür oldum ama böyle bir birlik bulunmuyor şuan.
Nereye taşındı acaba?

Aldatacak olan aldatır kendi kaybetti der ayrılırsın hayat bu.
50 kişi bağlandı der 70 kişi uzaklaştı der 120 kişi aldattı der karakter meselesi bu.
Ha ama 2-3 arkadaştan duyduğum şey 'insan askerdeyken ilkokuldaki sevdiği kızı bile arar' düşün yani.

Askeriyede kız mı var aldatsin. Aksine daha fazla ilgi,alaka gösterir ve bekler.

Korkuttun beni hee :)2 çocuğum var benim .masaj salonuna giderse çıkmadan cenaze merasimini organize ederim :)asker sonuçta ..o kadarını hak ediyo ortada bırakmak olmaz :)

Aa öyle deme bunun çarşı izni var telefonu var askerde facede instada takılanı vaaaaar
Konu sahibi çıldıracak şimdi Çarşı iznine çıktıklarında hemen belli oluyorlar,o saç kesimi bağırıyor askerim diye Genelde kızlar da kaçıyor onlardan diyelim de konu sahibi rahatlasin

Bacım sen buna mı üzüldün yaaa :) aldatırsa yol verirsin nikahlı kocan değil ya ..asıl ben üzüleyim :)nikahlı kocam 28 yaşında ,askere gidecek ..

Aldatırsa tabi ki öyle bir insandan kurtulduğum için şükrederim. Ama 7 yıldır sevgiliyiz, birlikte büyüdük. Öyle 3-4 yıl bile olsa ayrılmak vs daha kolay olur belki ama böylesi zor. Allah kavuştursun sizi de, sağ salim bitirip dönsün eşin inşallah. :)

Korkuttun beni hee :)2 çocuğum var benim .masaj salonuna giderse çıkmadan cenaze merasimini organize ederim :)asker sonuçta ..o kadarını hak ediyo ortada bırakmak olmaz :)

hi hi:) internette sakın araştırma derim, benim psikolojim çöktü. :) tabi ki eşiniz asla öyle bir şey yapmaz, ben dert edeyim asıl. :) ama cenaze merasimini organize etmen süper fikir.

Askere giden erkek evet aldatır hatta gitmeyen de aldatır çünkü erkekler aldatır yaradılış itibariyle bu böyledir ileri gitmese de gözüyle aldatır falan filan moralini bozmak gibi olmasın ama üzgünümtemennim ise sağ salim gidip gelmesi Allah kavuştursun

Hahah yağ sürdün ekmeğe gideceği yeri fake mi söyledi aceba
Sanmıyorum.
Malum meseleden şehir içindeki birlikler kapatılıp bir yere taşındı.
Bu sıralar sosyal medyada Etimesgut celbi paylaşan çok, ama burada yok.
Etimesgut diye gelecekler teee neresi çıkacak acaba, onu merak ettim.

Konu sahibi çıldıracak şimdi Çarşı iznine çıktıklarında hemen belli oluyorlar,o saç kesimi bağırıyor askerim diye Genelde kızlar da kaçıyor onlardan diyelim de konu sahibi rahatlasin
Asıl kızlar oo yeni erkek hemide yalnız hemide ilgiye aç diye yaklaşıyorlarmış. onlar yaklaşmazsa erkekler yaklaşıyormuş.
Şaka öhm şaka tıbıki

Ben başka bir şey soracağım.
Ankara Etimesgut birliği kapatılıp, başka bir yere taşındı.
Bu aralar çok sık görür oldum ama böyle bir birlik bulunmuyor şuan.
Nereye taşındı acaba?

Şereflikoçhisar'a taşınmış. O da Ankara'nın bir ilçesi ama merkeze en uzak ilçe burasıymış.

Canim ben simdiden hayirli teskereler. Bende 2 yillik sevgiliyken asker yolu bekledim ve kendimizi toparlayip 5.yilin sonunda evlendik Allah bagislasin birde ask meyvemiz oglumuz var. Sabir ve sevgi olduktan sonra hic bir seyden korkmayin ama unutmayin o ailesinden sizden uzak ve hic bilmedigi yerde onun icin biraz gergin olabilir tartisma yasamamaya calisin.

Oyke tabi. Şimdiden aldatılmış gibi o psikolojiye girme . Güveniyorsan takılma nette dolaşan yazılara . Askerlik çok zor (sanki Hakkari Yüksekova da yapmışım gibi :)keşke yapabilsem ) insallah gider ve sağ salim geri döner sevgilin .bence ordayken sana daha sıkı sarılacak. Daha çok sevecek ve daha çok ihtiyaç duyacak .büyük bir hassasiyetle yanında olmalısın . Bu arada desteğin için teşekkür ederim . Allah bütün askerlerimizi korusun inşallah.

Şereflikoçhisar'a taşınmış. O da Ankara'nın bir ilçesi ama merkeze en uzak ilçe burasıymış.
Ohooo, ona Ankara denmez.
Bir buçuk saat arabayla desem içiniz rahatlar mı?
Otobüs ile zaten şehirlerarası yolculuğa girer.
Oldukça küçük ve sosyal aktivitesi bulunmayan bölgedir.

hi hi:) internette sakın araştırma derim, benim psikolojim çöktü. :) tabi ki eşiniz asla öyle bir şey yapmaz, ben dert edeyim asıl. :) ama cenaze merasimini organize etmen süper fikir.
Sen söyleyene kadar araştırmak hiç aklıma gelmedi .kurt düşürdün içime hee çok güveniyorum x efendiye ..İnşallah güvendiğim yerlere şaapmaz adamın iki çocuğu var şaapmaz herhalde ..dimi :) valla olursa da öldürmem süründürürüm :)önce hadım yasasını yürürlüğe sokarım sonra hadım ederim sonra salarım kızların arasına .takilsinlar baci baci :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…