- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi mavifeslefen
-
Hahah yağ sürdün ekmeğeBen başka bir şey soracağım.
Ankara Etimesgut birliği kapatılıp, başka bir yere taşındı.
Bu aralar çok sık görür oldum ama böyle bir birlik bulunmuyor şuan.
Nereye taşındı acaba?
Aa öyle deme bunun çarşı izni var telefonu var askerde facede instada takılanı vaaaaarAskeriyede kız mı var aldatsin. Aksine daha fazla ilgi,alaka gösterir ve bekler.
Korkuttun beni hee :)2 çocuğum var benim .masaj salonuna giderse çıkmadan cenaze merasimini organize ederim :)asker sonuçta ..o kadarını hak ediyo ortada bırakmak olmaz :)Çarşı izninde masaj salonları vs varmış. Ayrıca topluca o uygunsuz yere giderlermiş. Ayrıca artık telefon kullanılabildiği için facebookdan bir sürü kızlarla konuşurlarmış. daha neler neler. tabi doğruluğunu bilemiyorum, o kadar çok şey okudum ki.. son cümlenize katılıyorum, çok haklısınız. teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. :)
Konu sahibi çıldıracak şimdiAa öyle deme bunun çarşı izni var telefonu var askerde facede instada takılanı vaaaaar
Bacım sen buna mı üzüldün yaaa :) aldatırsa yol verirsin nikahlı kocan değil ya ..asıl ben üzüleyim :)nikahlı kocam 28 yaşında ,askere gidecek ..
Korkuttun beni hee :)2 çocuğum var benim .masaj salonuna giderse çıkmadan cenaze merasimini organize ederim :)asker sonuçta ..o kadarını hak ediyo ortada bırakmak olmaz :)
Konu sahibi çıldıracak şimdiÇarşı iznine çıktıklarında hemen belli oluyorlar,o saç kesimi bağırıyor askerim diye Genelde kızlar da kaçıyor onlardan diyelim de konu sahibi rahatlasin
Sanmıyorum.Hahah yağ sürdün ekmeğegideceği yeri fake mi söyledi aceba
Asıl kızlar oo yeni erkek hemide yalnız hemide ilgiye aç diye yaklaşıyorlarmış.Konu sahibi çıldıracak şimdiÇarşı iznine çıktıklarında hemen belli oluyorlar,o saç kesimi bağırıyor askerim diye Genelde kızlar da kaçıyor onlardan diyelim de konu sahibi rahatlasin
İnan inan bir şey olmaz korkma, tez vakitte kavuşursunuz inşallahAğzından bal damlıyor.
Sana inanmak istiyorum.
Ben başka bir şey soracağım.
Ankara Etimesgut birliği kapatılıp, başka bir yere taşındı.
Bu aralar çok sık görür oldum ama böyle bir birlik bulunmuyor şuan.
Nereye taşındı acaba?
Canim ben simdiden hayirli teskereler. Bende 2 yillik sevgiliyken asker yolu bekledim ve kendimizi toparlayip 5.yilin sonunda evlendik Allah bagislasin birde ask meyvemiz oglumuz var. Sabir ve sevgi olduktan sonra hic bir seyden korkmayin ama unutmayin o ailesinden sizden uzak ve hic bilmedigi yerde onun icin biraz gergin olabilir tartisma yasamamaya calisin.Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.
Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
Asıl kızlar oo yeni erkek hemide yalnız hemide ilgiye aç diye yaklaşıyorlarmış.onlar yaklaşmazsa erkekler yaklaşıyormuş.
Şaka öhm şaka tıbıki
Ohooo, ona Ankara denmez.Şereflikoçhisar'a taşınmış. O da Ankara'nın bir ilçesi ama merkeze en uzak ilçe burasıymış.
Sen söyleyene kadar araştırmak hiç aklıma gelmedi .kurt düşürdün içime hee
hi hi:) internette sakın araştırma derim, benim psikolojim çöktü. :) tabi ki eşiniz asla öyle bir şey yapmaz, ben dert edeyim asıl. :) ama cenaze merasimini organize etmen süper fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?