askere giden sevgilinizi bekler misiniz?

Şuan bekliyorum 2 ay olacak gideli 3 ay falan sonra bitiyo dönecek ama bana değil evine dönecek çünkü zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz Bana askerlik falan farketmiyo zaten ayrıyız normalde de. Ama beklemeye değecek bir insan olduğundan ben zaten 5 yıldır bekliyorum onu, daha doğrusu birbirimize kavuşmayı bekliyoruz. Büyük bir sabırla...

Biz başladığımızda zaten askerdi.. 7.5 ay vardı bitirmesine... Başladığımız anlarda düşünmedim bitirince nolur vs. diye.. Ailesini zaten tanıyorum o da izinde gelip benim ailemle tanıştı.. Şimdi şafak 8 ... Yine beklemem gerekseydi evet beklerdim... Sonunu bilmediğim bi denize attım kendimi yüzme de bilmiyordum oysa... Ama iyi ki diyorum iyi ki ... Geldikten sonra değişmesinden korkmuyor musun diye çok soran oldu... Ne aşklar gördüm dipdibeyken ayrılamam ölürüm özlüyorum diyip de araya mesafeler girince ayrılan soğuyan...Biz mesafeleri yok ettik... Yüzdük ve kuyruğuna geldik... Hiç sanmıyorum bırakıp gideceğini beni... He oldu da diğerleri haklı çıktı diyelim... Onun canı sağolsun... Sayesinde emek vermeyi çabalamayı sağduyulu olmayı yapıcı olmayı dinlemeyi öğrendim... Yine olsa yine beklerdim...

Seviyorsam beklerim zaten sevmiyorsam o benim sevgilim olmaz.

Beklerim elbet . Ayrı şehirlerde yaşıyoruz zaten . Beklemeye şimdiden başladım askerlik zamanı geldğinde de beklerim.

Hayırlısıyla bi gidebilseydi askere 10 yıl da beklerim de işteee:106::98::97:

bekledim bitanecik eşimi..15 ay çok zordu ikimiz içinde gittiğinde 3 yıllık sevgilimdi.birbirimize destek olduk aşkımız dahada çoğaldı.banada çok dediler değişip gelmesinden korkmuyor musun diye.hiç korkmadım değişmiyceğini biliyordum.gene olsa gene beklerim herşeyimi değer herşeye o.

Bekledim hemde doğuya gönderdim.Hergün onunla askerlik yaptım.Yine gitmek zorunda olsun yine beklerim.

15 ay değil 15yıl olsa beklerim
tek istediğim askere gittiğinde onun içi de yeride rahat olsun
gururla göndericem inşallah o da vatanı için gidip benim dönecek
bizimde bu günlerimize az kaldı asker görünce içim yansa bile şimdiden
yinede dayanıyorum o benim sevdiğim inşallah hayırlısıyla biz de herkes de atlatır bu zamanları
aslında beklemek yetmiyor nedense hep peşindn gitme gibi bir niyetim var ama hayırlısı inş gerçekleştirebilirim şartlar el verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…