askere giden sevgilinizi bekler misiniz?

Benim aşkım da askerde İnatla bekliyorum yeterki iyi olsun da beklerim beklemem gerektiği kadar:1hug:

bekledim,yine gitse yine beklerim şükür aşkım bitirdi askerliğini 14 şubatta en güzel hediye olarak geldi bana kaydirigubbakcemile3

zor ama yine de hasret özlem ve aşk dolu günlerdi....

bekledim çooooookk zor geldi ama Allahın izniyle geldi şimdi evliyiz 1.5 senelik...darısı herkesin başına amiiiiiiinnn.

benim sevdiğim canım askım herseyim askerde suan 90 gün oldu gidelii bekliyorum herzaman sonsuza dek beklerim onu çok seviyorum herseye değer çünkü

benim biriciğimde askerde... benneyaptımki 43 gün oldu gideli...çok zor Allah yardımcımız olsun ..Canım Allah'a emanet olsun .. :Saruboceq:

amin canım amin sende aske mi bekliyosun

Beklerdim tabikide
Ve beklerimde
Döndüğünde bana değil yeni sevgilisine geleceğini bilsem de Onu sağ salim görmek bile yeterdi bana

benım sevgılım yenı gıdcek . 2yıldan fazla oldu bırlıkteyız.cok üzülüyorum onsuz ne yapıcam ben burada 15ay .beklerım ölene kadar ama o varken koruyup kolladığını benı bılıyorum.gıdınce tek kalıcam :/

Bekledim ve askerden geldiği gibi ayrıldık tam 1 ay sonra biriyle başladı ve yıl dönümünde evlendi
Yani haketmeyini brkledim:/
Şimdide sevgilimle evlenmek in kardeşimin askerliğini bekleyeceğiz :)

15 ay asker bekledim.

Yine olsa bekler miyim?
Beklerim ama onsuzluğu bu denli tatmışken nasıl dayanırım orasını bilemiyorum :44::44:

15 ay bekledim. geldiğinde her şey tersine döndü. benim içim kötü bir deneyim oldu. tekrar olsa tekrar aynı şeyi yapmam.

askerlıgının bıtmesını bekledımmm..unıversıteyı bıtırsın dıye bekledım..ıs bulsun dıye bekledım...cok sukur allaha 8.yılımızda evlendık..3 yıldır evlıyız..16 aylık masallah guzeller guzelı kızımız var.. Değecek adam olsun..ölene kadar beklenır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…