askere giden sevgilinizi bekler misiniz?

ben bekledım ..

5 ay bekledım canım
ve haziranda döndü askım :teytey: veeeeee11 kasımda nişanımıs varr sırnaşık şey seviyosan neden beklemıyesın ki :uhm:
ancak gercekten sevmıyosa ınsan beklemez herhalde

ben beklerım bekleyecegımde tabııkı.kasımda benım de sevgılım gıdıyoo askere( inşallah hayırlısıyla tezkere alıp gelsın nişanlanmayı dusunuyoruz.

Ben olsam beklerdim...
Hatta bir zamanlar bekleyecektim de...
Ama 'bekleme' demişti kendisi..benneyaptımki

şuan askerde ben 6 senedir oldugu gibi hala bekliyorum ama o başkasının yanında olmasına izin weriyo en zor en güzel zamanlarını başkasıyla geçiriyo banada onu unutmaktan we yolumu çizmekten başka çare bırakmıyo yani ben beklemek istedigim halde bekleyemiyorummsenağlama

neden beklenmesın kı ınsan sewıosa 15 ay deıl 15 yıl bıle bekler yeter kı kawusabılceını bılsın...benım sewgılım askerde son 28 gunu 14 ay bekledım az bı zamanımız kaldı ıns kawuscaz ama yınede allah sewenlerı hıc ayırmasın:asigim::asigim::asigim:

ben bekledim 15 ay sonra terhis oldu 2gün sonra beni aldattı,yaptı yakaldım sordum açıklama bekledim bana hiç cevap vermeden çıktı gitti,7 ay sonra msn'e tekrar ekledi,özür diledi hakkını helal et dedi,seni çok özledim dedi ben senle yaşlanmak istiyorum dedi sen benim için çok özelsin dedi sonrada ne dedi biliyormusunuz?benimde 4 aydır bi birlikteliğim var dedi......
çok canımı acıttı çooooooooooooooooookkkkkkk, kimselerin yüzüne bakamaz oldum aileme karşı çok mahcup oldum herkes biliyordu çünkü....ben sinir krizleri geçirip zanaxları içerken küçükbey özgürlüğün tadını çıkartıyordu.

ama böyle kötü bir deneyim yaşamış olmama rağmen YİNEDE BEKLERİM.
a.s

tabiki beklerim bitanem seviyosan mutluysan huzurluysan niye beklemeyesinki malesef nişanlım düğünden sonra askere gidecek zor olacağını biliyorum ama herzaman yanında olacağım onun

bende bekliyorum az kaldı 26 kasımda Allahın izniyle yanımda olacak nişanlım Allah kimseye sevdiğinin acısını göstermesin inşallah.

askerde olmadığı halde bekliyorum ben aşkımı askerdeyken de tabiiki beklicem Allah'ın izniyle...eski sevgilimi de beklemiştim dönünce ayrıldık ama şimdi aşkımla zaten uzaktan yürütüyoruz ilişkimizi bizi pek zorlamaz askerlik kanımca antremanlıyız biznaniknanik

Sevene zormu gelir beklemek,yürekten sevdikten sonra beklemek bile güzel olur...Tek sorun beklemeye değermi?

bekliyorum canım.nişanlım askerde 2 ay oldu gideli.gerekirse bir kez daha beklerim...senağlamasenağlamasenağlama...en zor kısmı hasret (5 SENEDİR BİRLİKTEYİZ VE HERGÜNÜMÜZ BİRLİKTE GEÇTİ)
..................................................................................................
BENDEN NEKADAR UZAKTA OLSANDA,SANA SARILIP DOKUNAMASAMDA,KALBİMİZİN BİR OLDUĞUNU VE SENİNDE BENİ NEKADAR ÖZLEDİĞİNİ BİLİYORUM AŞKIM.. SENİ ÇOOK SEVİYORUM ASKERİM...

ben bekledim eşimi evlendikten 9 ay sonra gitti askere 15 ay sabırla hasretle bekledim seven herkez bekler şu an kardeşim asker sevgilisi askere gittikten 3 ay sonra ayrıldı sıkılmış nedenirki sevmemiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…