Askerim gitti nefes alamıyorum :(((

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
çok kötüyüm çok... kalbimin bi parçasınjı sökp aldılar ssanki..sesini duysam 1 kaç dakka duysam yeter ((
offf nasıl geçecek 156 gün

kıyamam seni çok iyi nalıyorum ilk günler hep telefona gitcek elin her yerde gözün arıyıcak onu ama geçiyo zaman su gibi akıp geçiyo canm

Ayy canım ya seni çok iyi anlıyorum...Ben de eşimi bekledim tam 18 ay çok zor geliyor,hiç bitmeyecek sanıyorsun ama gelip geçiyor işte...Allah yardımcın olsun tez vakitte kavuştursun inşallah.

canım öncelikle Allah kavuştursun seni çoook iyi anlıyorum çünkü bnm sevgilimde askerde ilk zamanlar bende öyleydim zamanla alışıosun şimdii yavaş yavaş telefonla bütünleşeceksin aradığında havalara uçacaksın aramazsa uykuların kaçacak onada alışacaksın bizim bir buçuk ayımız kaldı çok şükür .sana tek bişi tavsiye edebilirim oda burda senle aynı durumda olanlarla sürekli iletişim halinde olman birbirinize ne kadar destek olursanız o kadar rahat atlatırsın bu günleri 339.dönemlerin topiğine mutlaka uğra mesela bizede bekleriz 337.dönem

allah kavuştursun canımm.. o duyguyu 12 ağustosta yaşadım ben.. ama bak geçti bitti şimdi düğün şafağı sayıyorummmmmm ş.73
rabbim sağ salim kavuştursun

canım benim seni çok iyi anlıyorum. hayat bomboş geliyor insana,ruh gibi yaşıyorsun,yemeden içmeden kesiliyorsun. hepsini yaşadım hatta hep böyle devam edecek sandım ama alışılıyormuş. onlar iyi oldukları söyleyince sende iyi oluyorsun. telle konuştuğun vakit kendini iyi hissedeceksin emin ol. benimki de aralıkda gitti, şanslıyızki kısa dönem yapacaklar.hayırlı tezkereler canım...

destek olan bütün arkadaşlar sağolun ..dün gece kalamadım nette uyumaya çalştım ( bugün 2 kez aradı sesini duymak iyi olduunu öğrenmek biraz olsun rahatlattı.. acemilik amasya usta birlik urfada yapacak askerim... keşke ben de onunla askerlik yapabilseydm o sıkıntıyı çekseydm de uzağında olmasaydım.. Allah herkesi tez zamanda sevdiğine kavuştursun...

canım Allah kolaylık versin bu süreçte.inşallah çok hızlı bi şekilde geçer zaman tez vakitte kavuşursunuz.ama iy yere düşmüş üzülme sakın.

Allah kavuştursun canım çok iyi anlıyorum seni bi kaç ay önce bende aynıydım 1 ay bunalım takıldım hele ilk hafta sanki ölü gibiydimde sadece sesini duydukça diriliyodum çok şükür sonrası çabuk geçti alışıyo insan mecburen bak şimdi 1 ayımız kaldı Allah yardımcın olsun bu zor günlerde :98:

aminnnnn canım benim amasyada hiç değilse iyiyer öyle düşün ya terörün içine düşseydi bide o taraftan bak..acımasın canınn geçicekk bugünlerr...=) bi bakmışsın zaaman su gibiakıp geçmiş yani

benim aşkım da 14 aydır asker ve 6,5 aydır görmüyorum yüzünü..özlemin,hasretin ne olduğunu iliklerime kadar hissettim..çok şükür ki şafağımız 22..

slm kızlar canım içinde ateş var yanan değilmi nefesin kesiliyo soluk yok hayat sanki bomboş ve zevksiz aynı şeyleri yaşadım bende hemde ne yaşamak benmki bide doğudaydı ve dağlarda komandoydu bi gidiyodu aylarca haber alamıyodum.üzülme inan geçicek bunların hepsi sadece sana zaman lazım ben yaşadım ya ondan sölüyorum kendini kapatma çık dolaş kafanı dağıt yoksa dahada kötü olursun

ooof offff dua ediyorum ilk günler diye böyle olduuma... bugn 2 kez aradı toplamda 6 dkka konuşabildik (( normalde günde 2-3 saat konşrduk.... ne olacak nasıl geçecek hiç bilmyrm. en yakın zamanda ziyaretine gitmek istyrm..

çok kötüyüm çok... kalbimin bi parçasınjı sökp aldılar ssanki..sesini duysam 1 kaç dakka duysam yeter ((
offf nasıl geçecek 156 gün

canım hepimiz aynı durumdayız ama dayanmak zorundayız inşallah en kısa zamanda ararda biraz rahatlarsın iyi olduğunu duyunca insan huzurlu oluyor.bu ara 339 dönem topiğimize uğra istersen orda belki aynı yere düşen birilerini bulup bilgi paylaşımı yaparsınız.Allah askerlerimizin ve bizim yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…