askerlik döneminde erkekler değişiyor mu?

novemberr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
86
1
86
İstanbul
Ya kızlar size bişi danışıcam, sevgilim asker ve bana karşı tavırları değişti gibi geliyor. İlgisinde azalma oldu, önceden daha bi sevgi doluydu. Mesajlarında telefon konusmalarında daha bi soğuk gibi. Hani önceden mesajlarımızda telefon konusmalrımızda içim ısınırdı. Şimdi daha kısa. Çok yoğun olduğunu ve ortamında sürekli gerginlik olduğunu söylüyor. Bunun için benimle çok ilgilenemediğini bunun ortamla askerlikle ilgili olduğunu söylüyor. Düşünecek zamanı bile olmadığını söylüyor. Ben her seferinde tamam bu askerlikle ilgili daha anlayışlı olayım diyorum ama zaman sonra gözüm sürekli telefonda oluyor. İstediğim gibi olmayınca da gerginlik yaratıyorum sitem ediyorum. Sinirlerim çok bozuldu. Yardım edin nolurrr:a015:

ortamı değişti,özgür davranamıyor doğal olarakta bunu size yansıtıyor..
bence çok normal,onu anlamaya çalışın ve üstüne gitmeyin ..başka bir sorun olduğunu sanmıyorum canım ..

Bana göre askere giden biri sevgili özlemi daha çok çeker ve ihtiyaç duyar hani bilirsiniz ucu yanık ve kokulu mektuplar o küçük emrah tarzında çektirilen asker resimleri felan fıstık işte yani diyeceğim benimkiside asker ama mesleği o şu an afganistanda sana asker konusunda tercübeli biri olarak şunu söylemek isterim eğer seni aramıyorsa sende onu arama belli bir müddet ama zayıflık gösterir ararsan olmaz sadece kısa bir süre onun burnunu sürtemesini sağla daha sonra herşey normala biner merak etme kesinlikle şaşmaz

ahh canım ya ben seni çok ii anlıyorum..eminim bu durum çoğu asker yolu bekleyen kişilerde oluşuodur..çevremde asker yolu bekleyen arkdaşlarımda da olan bi olay..takma dicem ama takmaya devam ediceksin biliyorum ..kesinlikle senden soğumamıştır bundan eminim yerimseniben ben 6 ay görmemiştim aynen senin düşündüğün gibi düşünmeye başlamıştım benden soğuduğunu düşünüodum arıodu çok kısa konuşuodu bu yüzden kendimizi ifade edemioduk bunalma derecesine gelmiştim bikaç gün aramamasıda bunun tuzu biberi olmuştu çünkü ilgilenilmek istio insan ne olursa olsun..bigün ben aradım uzun bi şekilde konuştum ne yapmaya çalıştını böle giderse ileriyi göremicemizi filan ilgilenmediğini kendisinede hak verdini ama benimde bi o kdr sıkıntılı oldumu sölemeye çalıştım o da anladı farkına vardı..ihmal etmemeye çalıştı beni 1 ay sonrada izne geldide daha ii anladık birbirimizi.. o zmnlar hep küserdik kavga olurdu çok şükür o günleride atlattık..tamam askerlik zor onu anlayabiliyorumda ihmal etmeleri biraz garibime gidio özgür olan biziz bizi kaybetmekten hiç korkmuolar mı :uhm: ya da biz onlara aşırımı güven vermişiz fisfisfis ama cnm sıkma canını o biraz bunalımdadır özlemiştir o yüzden kendini biraz çekmek istemiştir yoksa daha kötü oluodur..bunda bişi yok yani :teselli: a.s.hug:

Son düzenleme:
ne olursa olsun sana daha cok ıhtıyacı var
kım bılır ne fırtınalar vrdır onun yuregınde bızzat yasadım bende
bıraz sabırlı olman gerekıyor ne yazıkkı

Ya canım işte aynen ya aynı durum. Ben de aynı senin gibi hissediorum ve telefonla konusurken de senin bahsettiğin şeyleri söyledim. O da seni üzüyorum, seni arayamamak seninle ilgilenememk beni kahrediyor ama burası o kadar yoğun ki böyle devam edicek dedi. Ben daha da üzüldüm böyle değince. Hatta son zamanlar bi süre görüşmesek mi dedik :a015: çok sinirlerim bozuldu

yok canım görüşmesek filan olmazda..sadece sabredicen o seni sevmese bi kere sana asker yolu bekletmez bu düşünceyi hep kafanda oluşturcan..eğer diğer türlü düşünürsen yıpranan taraf olursun :teselli: üzme kendini bugünler geçicek kaydirigubbakcemile5 yani geçioda bunu ilerleyen xamanlarda göreceksin yerimseniben

şimdi herkes daha anlayıslı olman gerektıgını soylıycek cunku o asker
evet asker olmasına askera ama seven sevıyo
bazıları gelınce bırakıo bazıları ordayken bırakıyo bazılarıyı sevmeye ılgılenmeye devam edıyor
o yuzden ıyı nıyetlı ol dıyemeyecegım

onada asker piskolojisi diyoruz..gelince bırakanlar yada ordayken bırakanlar normale dönünce hatalarının farkına ztn varıo varmayanı görmedim pişmanlık duyuyo hepside..ama tabi iş iştende geçmiş oluyo..onada bişi diyemicem :1no2:

canım benim eşimde asker.ama üzerime düşmesi ilgisi herşeyi arttı.hatta bazen askerlik sana yaramış sen orda kal biraz daha bile diyorum:))ama ortam çok önemli.acemi birliğinde yoğunluk vardı fazla konuşamıyorduk bende senin gibi düşünüyordum hatta çok sorun etmiştim.sen onun kısada olsa konuşmalarından sözlerinden anlarsın sana olan sevgisini.yani sadece kısa konuşuyorsunuz diye ilgisinin azalmış olduğunu düşünme.yoğunsa orası arkasındaki onun ne konuştuğunu duyar bu sebeple rahat konuşamıyor olabilir.sen canını çok sıkma ama tedbiri eldende bırakma

bence değiştirmez 12aylık asker sevgilisiyim tecrübelerime dayanarak sölüyorum
daha da bagladı bizi birbirimize

bence uzaklaşması anlamsız belki sana öyle geliyordur :uhm:
onun sana her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. konuşmalarınız kısa oluyormuş onun etkisi çoktur canım. bir de belkide her zamankinden daha duygusaldır ama sana bunu belli etmemek için soğuk olmaya çalışıyordur yerimseniben benim ki sesimi duyunca bazen ağlıyor bile o da böyle olmamak için kendini sıkıyor olabilir öyle düşünme :1hug:

aslında şaşırdım.. başlığı görünce evet dedim benim kocacığım olağanüstü değişti:) ama bi girdimki sen azaldı diyosun belki onun ortamından kaynaklanıodur benim eşim acemilikte de hep arardı günde en az 2 - 3 kez gece uyumaz arardı hiç vakit bulamazsa yada sabah erken kalkar arardı ama arardı.. şuan usta birliğinde tlfnu var ilgisi alakası önceki tartışmalarımızdan üzgünlük duyması daha okadar çok şeyi değiştiki ama olumsuz hiçbirşey olmadı benim eşimde aksine oturaklaştık o da bende..

bnde asker bekledim 15 ay boyunca
elbette oluyor soğuk konuşmalar falan ama sen onları bence fazla takma sevdiğine güveniyorsan
çünkü orası öyle bi yerkii anlatılma zyaşanır diyorlar

benimde bi askerim var.. ve Allaha sukrediyorum iyikide asker olmus diye.
kendiside diyo bu askerlik beni adam etti diye. askere gitmeden once okadar cok kavga ediyoduk ki hepte ufak tefek sacma sapan seylere.. kavgalarda falan hemen ayriligi one suruyoduk. Simdi ne kadar aptalmisiz diyoruz ikimizde. benim sevdigim askere gidince iyice baglandi bana. aradiginda hic sogukluk yok okadar sicakki. kendiside soyluyo burda psikolojim cok kotu sadece sana siginabiliyorum diye. onca sykinti arasinda seni liman biliyorum iyiki varsin diyo. bende ona destek olmaya calisiyorum. ve eskisi gibi kavga etmiyoruz artik cok sukur rabbime. iyice baglandik birbirimize
bende sasirdim soylediklerine. Ama insallah duzelir canim. Allah ikinizede sabir versin..

benim erkek arkadasım da askerde.ama hiç bu tarz sorunumuz olmadı Allah'a şükür.hatta benimki aşırı ilgili:)))))dewamlı arar.bahriyeli kendisi,gemide yapio askerlini.
sadece dışarı çıkmama sinir olur, o zaman tartışırız.bide orda birine kızdıysa arada bana da patliabilio:ecrin_bebek:

farkına varsalar ne ala, cevremde farkına varmayan arkadaslarımın sevgılılerıyle dolu.
kusura bakma hayatım her yol bir değil her erkek aynı değil. hepsınde aynı sonucları dogurmuyor arkadasıma moral vermek ısterım ancak hepsı aynı degıl, asker psıkolojısı ardına saklanan da yok degıl: :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…