ahh canım ya ben seni çok ii anlıyorum..eminim bu durum çoğu asker yolu bekleyen kişilerde oluşuodur..çevremde asker yolu bekleyen arkdaşlarımda da olan bi olay..takma dicem ama takmaya devam ediceksin biliyorum ..kesinlikle senden soğumamıştır bundan eminim yerimseniben ben 6 ay görmemiştim aynen senin düşündüğün gibi düşünmeye başlamıştım benden soğuduğunu düşünüodum arıodu çok kısa konuşuodu bu yüzden kendimizi ifade edemioduk bunalma derecesine gelmiştim bikaç gün aramamasıda bunun tuzu biberi olmuştu çünkü ilgilenilmek istio insan ne olursa olsun..bigün ben aradım uzun bi şekilde konuştum ne yapmaya çalıştını böle giderse ileriyi göremicemizi filan ilgilenmediğini kendisinede hak verdini ama benimde bi o kdr sıkıntılı oldumu sölemeye çalıştım o da anladı farkına vardı..ihmal etmemeye çalıştı beni 1 ay sonrada izne geldide daha ii anladık birbirimizi.. o zmnlar hep küserdik kavga olurdu çok şükür o günleride atlattık..tamam askerlik zor onu anlayabiliyorumda ihmal etmeleri biraz garibime gidio özgür olan biziz bizi kaybetmekten hiç korkmuolar mı :uhm: ya da biz onlara aşırımı güven vermişiz fisfisfis ama cnm sıkma canını o biraz bunalımdadır özlemiştir o yüzden kendini biraz çekmek istemiştir yoksa daha kötü oluodur..bunda bişi yok yani :teselli: a.s.hug:
Ya canım işte aynen ya aynı durum. Ben de aynı senin gibi hissediorum ve telefonla konusurken de senin bahsettiğin şeyleri söyledim. O da seni üzüyorum, seni arayamamak seninle ilgilenememk beni kahrediyor ama burası o kadar yoğun ki böyle devam edicek dedi. Ben daha da üzüldüm böyle değince. Hatta son zamanlar bi süre görüşmesek mi dedik :a015: çok sinirlerim bozuldu
şimdi herkes daha anlayıslı olman gerektıgını soylıycek cunku o asker
evet asker olmasına askera ama seven sevıyo
bazıları gelınce bırakıo bazıları ordayken bırakıyo bazılarıyı sevmeye ılgılenmeye devam edıyor
o yuzden ıyı nıyetlı ol dıyemeyecegım
onada asker piskolojisi diyoruz..gelince bırakanlar yada ordayken bırakanlar normale dönünce hatalarının farkına ztn varıo varmayanı görmedim pişmanlık duyuyo hepside..ama tabi iş iştende geçmiş oluyo..onada bişi diyemicem :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?