- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
ya arkadaslar bende çok takıyorum herseyi ama hissettirmemeye çalısıyorumm...
biz 2 sendir birlikteyiz ama hiç evlilikten falan bahsetmiyor ne olucak bilmiyorum bende . gelince acaba kötü olur mu yanii bi değisim bekliyorum ama olumlu mu olur olumsuz mu kestiremiyorum...
bende bu durumları takıyorum kafama ama bakalım görücez artık...
canım olumsuz düşünme yine de sen.. dilerim gönlünce olur herşey..
sen ufaktan nabzını yokladın mı bu konuda sevdiğinin?
benim beğendiğim bir söz vardır:
"hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez" en azından hedeflerini sor istersen.. neler yapmak istediğini..
gelecek hakkında ki düşünceleri konusunda bu şekilde biraz fikir sahibi olabilirsin belki.. yada artık kendi için hedef belirlemesi gerektğini hatırlatmış olursun..
sevgiler.
çok sağol yorumun için..
ben ailesiyle tanısıyorum oda benim ailemle tanısıyor ve annesi sürekli arar çağırır hatta bu gece yemekeydim annesinde ve o çok memnun bu durumdan ... dün söyle bisey oldu. ben 1 tane teyzesiyle tanısmadım hiç dün beni çağırmıs teyzesi annesi aradı tanısayım bende yemeğe gelsin demis.. bende yok gelmiyim dedim sevgilim askerden gelsin beraber gideriz eğer isterse dedim.. bende bunu sevgilime anlattım sonra dedi ki bana iyiy yapmıssın askım ben olmadan gitmemekle doğru düsünmüssün tabii dedi... bende bozuldum sanki istemiyo gibi algıladım.. bide askerdeyken bunları çok fazla sorup kafasını bunaltmak istemiyorum hedefin ne isin ne olucak gibi seylerle sıkmak istemiyorum ama yine de tabii merak ediyorum sonucta ben ciddi bakıyorum 25 yasındayım o da 30 yasında...
tabi ki askerlik sürecindeyken bu tür sorular sormaman daha doğru olur. geldiği zaman halen kafanda sorular olur ise belki bu şekilde üstü kapalı sorabilirsin.. o zaten ne demek istediğini anlayacaktır bence.. hem döndüğün de sorulara gerek bile kalmaz belki.. :teytey:
bende teyzesine beraber gitmeniz daha doğru olur diye düşündüm. ama eğer sizin evinize gelmesi senin açından sorun olmaz ise istersen sen de annesine tanışmaktan memnun olacağını söyleyip evinize davet edebilirsin..
bence seni merak etmeleri gayet güzel.. böyle kalmasında ne sakınca olabilir ki..
sevdiğinin sana değer verdiğinden dolayı böyle düşünmüş olması daha olası bir durum..
herşey gönlünce olsun
sevgiler..
Evet erkeklerde askerlik döneminde ve sonrasında değişimler oluyor. ben bunu eskiden tam gelişme cagları olan 20'li yaslarda askere gidilmesine baglıyordum.Yani gelişim askerde gözden uzak gerçekleşiyor,askerlik bitince aile cevre vayy kocaman adam olmus gibi yaklaşıımlarda bulunyor diye düşünürdüm.
Fakat bütün düşüncem nişanlımın asker yolunu beklediğim günlerde değişti. 27 yasında askere gitti.O değişmez canım kazık kadar adam oldu diyordum fakat bircok değişim oldu.
Ama cok şükür olumlu değişimler oldu.Yani sanki askere gidip gelince Benim,ailesinin değerini daha bi anlar olmustu.Hayatı daha ciddiye alır oldu.Özellikle beni sözlüsünden öte eşi olarak benimsediğini.bu şekilde daha fazla değere sahip oldugumu daha erkeksi tavırlarla ifade etmeyi bile fazlasıyla geliştirmişti.
Ve o agırkanlılık.o evimin erkeği modeli cok şükür hala gelişerek güzelliğini koruyor:Saruboceq:
Ama cevremde gördüğüm bazı kişilerde ters tepkiler yaptıgınada tanık oldum. cok önemsenen ilşkiler bitmiş. aile ile de kopukluklar baslamıs ve çok aktif,sosyal kişilerin günlerce odalarına kapandıgını vsvsv duydum.
tabii askerlik Yan gelip yatma yeri değil:mymeka:
Asker yakınlarının bu dönemlerde o kişileri sorgulama yargılama yöntemi değilde en zor sartlarda bile bir süre alttan alma takdiği uygulaması gerektiğini düşünüyorum.
gerçekden dinlediğim hikayeler askerliğin hiç de kolay olmadıgını gösteriyor
Belki kişiye sabır asılamak amaclı artık nedendir bilmem ama durduk yere koca bir toplulugun önünde rencide edici binbir turlu küfür ve hakaretler edildiğini duydum
Kafandaki birtakım sorunların çözümü için bence onun sagsaglim bi tezkeresini almasını bekle. tlf da felan konusma bile butur seyleri.Öyle tatlı olurki o gelince elini tutup o zor günleri dinlerken de gelecekle ilgili planlar yapmak... :asigim:
slm arkadaslar benim derdim biras çözümsüz ama yınede paylaşmak ıstedım
benım sevgılım 5 aylık asker bızım ilişkimiz daha 2 aylık birbirimizi önceden bılıyoduk ama cok tanıma fırsatımız olmadı askere gıtmeden 1 hafta once ekledı benı facebooktan bı hafta konustuk o gıtt, acemılıkte sık sık aradı sonra dağıtıma gelınce bulustuk bı kac kez bana kendını uzun uzun anlattı gecmıste yasadıı ılıslerı hataları butun zaaflarını actı kafamda soru ısaretı kalmasın ıstedı bende ona acık oldum gıtmeden adını koyduk ve gıttı ılk zamnlar guzeldı hatta yanına bıle gıttım ustunden 2 ay gectı onun gecmısyle ılgılı anlattıkları kafama takıldı ve guvenszlık basladı ya benımlede cıddı olamazsa ya sevmıosa dıe tedırgın olmaya basladım ve bunu onada yansttım sana guvenmıorum dedım o bana hep onemlı olduumu ıspatlamaya calıstı ta ordan buraya cok dusunceszlık bılıorum o askerde okadar sıkıntı ıcındeyken ben onu kendı egom yuzunden cok yıprattım en sonunda patladı ve artık bırbırımızı yormayalım dedı cok yalvardım cok ozur dıledım duzeltebılırz dedım sevıorum dedım yanına gelıorum dedım ama cok sert tepkı verdı soğudum ıstemıorum sakın gelme bıse deısmez hatta buraya gelerek kendını dusurme benı sen ıttın artık senı tanımak bıle ıstemıorum dedı bukadar ozel olduumu ıspatlamak ıcın kendını paralayan bı adamın bana bukadar kırıcı davranması benı mahvettı bukadar kaba bi insan değildi çok şaşırdım ve bende ona rest cektım ona ıkı yuzlu dedım :S ama ıcım acıo gecte olsa ınanıorum benı onemsedııne bunları askerlık psıkolojısıyle yaptıına ınanıorum cıddı bunalımda şuan biliyorum buda beni ayrıca üzüyo..cokta asığım napıcammm ben nasıl gerı kazanıcam yada umudu kesmelımıyım? cok mu gerı donulmez yollara gırmısızz? lutfen bişiler söyleyin?
Dahaa çokk bağlanıyorlar...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?