Askerlik psikoloji

ay canım yaaa allahım kolay eçirtir inş bide snn kocan sana daha zor gelir...kaç yaşındasın ki eşin uzun dönem mi yapıcak

23 yaşındayım ben eşimde öyle:) öğretmen aslında kısa dönem bekliyoruz ama branşından dolayı genelde uzun çıkıyormuş ne yapacağım bilemiyorum ...

23 yaşındayım ben eşimde öyle:) öğretmen aslında kısa dönem bekliyoruz ama branşından dolayı genelde uzun çıkıyormuş ne yapacağım bilemiyorum ...

Allah kolaylık versin canım valla ne diyim..inş kısa dönem olur tez kavuşursunuz

bak haftalardır kendini boşu boşuna yedin bitirdin. Askerin senden ve seninle ilgili hayallerinden vazgeçmemiş, sen de bunun değerini bil ve bidaha kavga çıkartma, bak kızarım yoksam
sen de günlük tut, yaz bütün öfkelerini, gelince toptan sorarsın hesabını

öyle şapşallaştı ki ağzından çıkanı kulağı duymuyo aslında bana göre çok ağar laf diyo...As önce telefonda konuştuk yarın markete gitcm dedim gez diyo dövermisin sövermisin

tabi tabi, en iyisi sen markete fln gitme, ihtiyaçlarını alma, askerlik bitip dönünce alırsın artık marketten alacaklarını ekmek fln lazım olur ama, sakın çıkıp alma, askerin dönünce sana ekmek fırını satın alır
yaa ne mantıksız şu erkekler yaa, benimki de böle yapıo, delirmemek elde değil

daha belli degilki barıstıgımız ole arada bi arıo anlamadım getti

tabi tabi, en iyisi sen markete fln gitme, ihtiyaçlarını alma, askerlik bitip dönünce alırsın artık marketten alacaklarını ekmek fln lazım olur ama, sakın çıkıp alma, askerin dönünce sana ekmek fırını satın alır
yaa ne mantıksız şu erkekler yaa, benimki de böle yapıo, delirmemek elde değil[/QUOTE]

canım valla şimdiaskerde diye kale almıyorum askerden geldiğindede böle olursa çekemm ben

canım valla şimdiaskerde diye kale almıyorum askerden geldiğindede böle olursa çekemm ben

Canım aynen bende aynı fikirdeyim.. kendisine de söyledım bunu gelince herşey degişcek uzaktayım dıye boyle dıyo. çogu gitti azı kaldı bakalım beklıyorumm :26:

Ay bu askerlik pskolojisi neyse kızlar benim başım onla fena halde dertte :97:
Benimki Mayıs ta asker ama şimdiden başladık.
Ya ben gidince seni başkasına verirlerse,ya zorlarlarsa,annemle tanış,babamla görüş,aileler kaynaşsın,şuraya gitme,bunu yapma
Sabır

Daha gitmeden böyleysek ne olacak bizim sonumuz hiç bir fikrim yok :97:

Canım aynen bende aynı fikirdeyim.. kendisine de söyledım bunu gelince herşey degişcek uzaktayım dıye boyle dıyo. çogu gitti azı kaldı bakalım beklıyorumm :26:

bizimde azı gitti çoğu kaldı valla kafamda saç kalmadı sitresten

herkesin dertte sende askerlik yapıosun gibi oluo onunla sanki cok fena

daha belli degilki barıstıgımız ole arada bi arıo anlamadım getti

daha ne belli olsun yaw, herşey apaçık ortada

uzakta olduğu için böyle, merak etme gelince düzelir, yani inşallah hepsi düzelir

walla sana şimdiden Allah sabır versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…