- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi YasarSibel
-
daha benim eşim de gidecek
ay canım yaaa allahım kolay eçirtir inş bide snn kocan sana daha zor gelir...kaç yaşındasın ki eşin uzun dönem mi yapıcak
23 yaşındayım ben eşimde öyle:) öğretmen aslında kısa dönem bekliyoruz ama branşından dolayı genelde uzun çıkıyormuş ne yapacağım bilemiyorum ...
hehe su lafın cok hosuma gitti ay cok güldüm aynen kız benim tilkide yavas yavas dönme meyillerinde aradı yine bugün napıosun ne ediosun felen dio ben burda nöbet tutuorum evlenincee cocuk oluncada sen tutcan dedi anlamadım artık
öyle şapşallaştı ki ağzından çıkanı kulağı duymuyo aslında bana göre çok ağar laf diyo...As önce telefonda konuştuk yarın markete gitcm dedim gez diyo dövermisin sövermisin
sizin ne kadar olmuştu varmı ciddi bişey canım
bak haftalardır kendini boşu boşuna yedin bitirdin. Askerin senden ve seninle ilgili hayallerinden vazgeçmemiş, sen de bunun değerini bil ve bidaha kavga çıkartma, bak kızarım yoksam
sen de günlük tut, yaz bütün öfkelerini, gelince toptan sorarsın hesabını
23 yaşındayım ben eşimde öyle:) öğretmen aslında kısa dönem bekliyoruz ama branşından dolayı genelde uzun çıkıyormuş ne yapacağım bilemiyorum ...
canım valla şimdiaskerde diye kale almıyorum askerden geldiğindede böle olursa çekemm ben
Canım aynen bende aynı fikirdeyim.. kendisine de söyledım bunu gelince herşey degişcek uzaktayım dıye boyle dıyo. çogu gitti azı kaldı bakalım beklıyorumm :26:
Ay bu askerlik pskolojisi neyse kızlar benim başım onla fena halde dertte :97:
Benimki Mayıs ta asker ama şimdiden başladık.
Ya ben gidince seni başkasına verirlerse,ya zorlarlarsa,annemle tanış,babamla görüş,aileler kaynaşsın,şuraya gitme,bunu yapma
Sabır
Daha gitmeden böyleysek ne olacak bizim sonumuz hiç bir fikrim yok :97:
herkesin dertte sende askerlik yapıosun gibi oluo onunla sanki cok fena
daha belli degilki barıstıgımız ole arada bi arıo anlamadım getti
canım valla şimdiaskerde diye kale almıyorum askerden geldiğindede böle olursa çekemm ben
Ay bu askerlik pskolojisi neyse kızlar benim başım onla fena halde dertte :97:
Benimki Mayıs ta asker ama şimdiden başladık.
Ya ben gidince seni başkasına verirlerse,ya zorlarlarsa,annemle tanış,babamla görüş,aileler kaynaşsın,şuraya gitme,bunu yapma
Sabır
Daha gitmeden böyleysek ne olacak bizim sonumuz hiç bir fikrim yok :97:
Ben gitsem askerede o kalsa bari bu ne arkadaş
daha ne belli olsun yaw, herşey apaçık ortada
bilmem bak dün hic aramadı yine ne yapmaya calısıosa sinir bozucu yaa uyuzun teki resmen:97::97:
Aslında asker psikolojisi değil asker bekleyen psikolojisi dahaiyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?