Askerlik psikoloji

Artık asker psikolojisi falan yok ..

Herkes kendi yoluna

Son düzenleme:
şafak bilmem ama evet yeni ayrıldık. zaten burda dizimin dibinde yapıodu askerliğini hafta sonu eve geliodu ama noldu bilmiyorum ayrıldık sanırım

şafak bilmem ama evet yeni ayrıldık. zaten burda dizimin dibinde yapıodu askerliğini hafta sonu eve geliodu ama noldu bilmiyorum ayrıldık sanırım

Aa bizimde aynı dizimin dibinde.. Aynı şehirdeyiz.. Sürekli görüşüyorduk askerlik boyunca ..

ya zor bi durumdayım ama ayrıldık mı onu bile bilmiyorum hiçbir mesajıma cvp vermiyor ama mesjlarım iletilio napcam bilmiyorum. şeytan git annesinin yanına sor diyo ama bilmiyorum ya

ya zor bi durumdayım ama ayrıldık mı onu bile bilmiyorum hiçbir mesajıma cvp vermiyor ama mesjlarım iletilio napcam bilmiyorum. şeytan git annesinin yanına sor diyo ama bilmiyorum ya

Ee onun ayrıldığınızdan haberi yok mu :44:

Smsi bitmiş olmaz mı..

Farklıymış senin durum, karşılıklı konşarak bitirdiniz sandım ..

Ee onun ayrıldığınızdan haberi yok mu :44:

Smsi bitmiş olmaz mı..

Farklıymış senin durum, karşılıklı konşarak bitirdiniz sandım ..

yok cnm ya sms si bitmiş olsa annesinden yada arkadaşlarından msj atar ama bunda tık yok bilmiom napcam şimdi. bende olmazsa annesine msj atıcam

ayy bnm aşkımın telinin ekranı kırılmış onun için cvp veremiomuş. çok çok özür diledi ya ayy kıyamam ben ona ya. vazgeçtim telefonu yedirmicem ona. =))

ohh üstümden büyük bi yük kalktı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…