- 14 Mart 2016
- 697
- 241
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Evliliği ne sanıyor sevgiliniz yada siz pembe panjurlu ev mi. çok arebeks bir sevgiliniz var hislerime tutunmak için falan. yaşlar kaç merak ettimSevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
Sevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
daha evlenmeden böyle soğuduysa hiç o yola girmeyinSevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
Pembesi gitti tozu kaldı degil miydi o ya? Sevgisiyle yola sensiz devam etsin sımarmıs o.aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi.
Ohooo muhteşem bir bahane bulmuş kendine, bundan sonra evlensen de çocuk da olsa her şeyin bahanesi bu olacak hazır ol buna.Eski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Çok çocukça bi cacik olmaz evlense bileEski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Siz hala evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?Sevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
evlenmeden once tüm detaylarıyla konusmalısınız bence sorunlarınızı. Evlilik sorunları çözmek için yapılmamalıSevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
Yok bakalımben de hata deyince adami aldattiniz zannettim. ne cok drama seviyormus ya omur torpusu resmen. omrunuz boyunca sizi darlar bu yol yakinken ayrilin.
bitmişse bitmiştir. neyin inadı?Sevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?