- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Düzelmez ayrilin gitsinSevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
Yani siz neden böyle birşey sordunuz ki ?Eski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Kısaca sahip olmak istiyor aşk bittiyse evlilik zor yürür aileler işin içinde diye ayrılmıyordur belki bence açık açık konuşun yüz yüzeSevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
Yani siz neden böyle birşey sordunuz ki ?
Saçma olmuş.
O anlik sinirdendiYani siz neden böyle birşey sordunuz ki ?
Saçma olmuş.
Yok artik.Eski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Heyecan yokmuş ki bitiresin.Eski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Eski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Aynısını dedi dün geceResmen adamın özel alanına tecavüz etmişsiniz.
Peki anladiniz mi bu yaptığınızın ne kadsr kötü olduğunu? Yoksa anlatayım mı kendi penceremden ?Aynısını dedi dün gece
Bu nasıl bi sebep tamam soruyu sorunca gözünden düşmüşsünüzde o da geçmişi unutup bırakmadan sizinle ilişkiye başlamış tabii ki ayrılınEski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Anlatın neden bu kadar abartıyor anlamıyorumPeki anladiniz mi bu yaptığınızın ne kadsr kötü olduğunu? Yoksa anlatayım mı kendi penceremden ?
Anlatın neden bu kadar abartıyor anlamıyorum
Düşünceleriniz tamamen aynı peki ben nasıl düzeleceğim nasil düzelecek her seyHerkes abarttığını söylemiş ama bence ayrılmalıydı sizden.
Insanların sınırları olmalı. Bu sınırlara hickimse müdahele etmemeli. Siz o sınırı son derece zorlamışsınız.
Insanların geçmişte yaşadığı şeyler özeldir. Siz hem bu özeli merak etmişsiniz hem ajanlık yaparak didiklemişsiniz hem de hesap sorup trip atmışsınız.
Muhtemelen kendinizi çok özel en özel hissetme ihtiyacınız size bunları yaptırmış. Öz-güven eksikliği yani.
Benim de ünivesite zamanlarından kalan mailim var. Içinde çok özel yazışmalarım var. O zamanlardan kalma bilgilerim sırlarım açık yaralarım gözyaşlarım mektuplarım....
Biri benden habersiz iznim dışında o alana mudahele eder ve bana geçmişle ilgili sorgulama yaparsa ben direk silerim hayatımdan hatta dava bile açarım o kadar netim. Siber zorbalık bir bakıma bu.
Sizin bu yaptığınız burdan bakınca, karşı tarafı koşulsuz sevme değil , içinizdeki sevgi eksikliğini giderecek birine ihtiyaç duyma. Gerçekten sevmiş olsanız onu geçmişine kadar kabul eder ve anlamaya çalışırsınız.
Şimdi karşı tarafı savunacak şeyler söylemek istemiyorum. Sadece sizin davranışınıza odaklandım . Başkalarının sınırlarına giriyorsanız , sizin sınırlarınız da çok zayıftır. Bence bu konuyu düşünmelisiniz
Daha evlenmeden bu lafları eden adamdan uzak durun bence.. Aşkı bitmiş sevgisi devam ediyormuşSevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?