Aski Memnu😳

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz esinizle bu sorunu cozebildiniz mi? Ne sekilde mesajlasmis baldizla flört gibi mi?

Kendimi anlatamadım galiba hepsi birbirinden b.k zaten canları cehenneme beni derdim bu adamın bana ahlak satmaya kalkmasi
İyi de onu bunu aldatan o adam ve sizin kocanız yani ahlaksız olan onlar. İhale niye size kalıyor.
Siz eşiniz için ne yapmayı düşünüyorsunuz önemli olan bu.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır konu açmıyorum bu sefer de başkası için açıyorum.Uzun zamandır bir seyden supheleniyordum artik eminim de diyebilirim ve bu bana vicdani yük yaptı.Ben öğretmenim okulda iki öğretmen arasında ilişki olduğunu fark ettim ne boyutta hala bilmiyorum ama uzun yıllardır devam ediyor biliyorum.Kadin birkaç kere onun hakkında özel şeyler kaçırdı kimsenin bilmediği ben de sen nerden biliyorsun dediğimde kem küm etti.Ozel şeylerini açan bir adam değil ketumdur.Bu zamana kadar çok ahlaklı görünüyordu herkese yargı dağıtıyordu meğer en büyük pisliği kendisi yapıyormuş(adam).Watsappta saatlerce çevrimiçi oluyorlar aynı anda girip aynı anda çıkıyorlar.Cocuklarini ayni kurslara veriyorlar.Birbirinden övgüyle bahsettiklerini gördüm.En son bu adamın tayini çıktı giderken dedi ki aklımın peşinden gidiyorum kalbimi dinleseydim burada kalırdım dedi.Kadin da inanılmaz dedikoducu bir kadın herkesin adını çıkardı şimdiye kadar en son kendisinin de müdürle adı çıktı iftira deyip mağduru oynadı.Diger adam da müdürle hiç geçinemezdi biz zannediyoruz ki farklı karakter oldukları için ama aradaki kadın meselesiymiş.Hatta aralarındaki sorunun namus meselesi haline dönüştüğünü ailelerin bile bu ise karışacağını söylemişti cok abartılı bulmuştum ama şimdi taşlar yerine oturdu.
Şimdi tüm bunlardan sanane diyeceksiniz haklı olarak evet banane.Ama sorun şu ki ben de eşimin 7 ay önce bir kızla mesajlasmlarini yakaladim ve bu kiz bu pslik adamin baldiziydi bana gelip ahlak dersi verdi baldizinin sucsuz oldugunu esimin ona asildigini ima etti kendilerinin cok ahlakli olduğunu ve resmen eşimin de sapık olduğunu ima etti o kadar utandım yerin dibine girdim ki eşime agladim beni insalara rezil ettin ne hale düşürdün diye. Şu an bu durumu dusundukce sinirden deliriyorum o zaman emin degildim ilişkilerinden şimdi eminim.Adam senelerdir ne dümenler ceviriyormus da gelip bir de bana martaval okumuş şeytan diyor cik karşısına kim ahlak yoksunuymuş vur yüzüne o zaman cevap veremeyip karşısında titredigim için cok psmanim bir daha karşima çıkıp konuyu acarsa mahvederim zaten onu.Ama bunu kimseye söyleyemiyorum aramızda böyle bir şey olduğu için kimse bana inanmaz intikam için iftira attığımi bile düşünürler.
Bir de işin vicdanı yükü var ben de bu durumda kaldığım için karısına da kocasına da inanılmaz üzülüyorum yıllardır ayakta uyutuluyor.Ne yapmalıyım kızlar sizce karışık yazdığım için üzgünüm olay karışık.😒Ikisin de büyük çocukları var 40 li yaşlarındalar ve kadının kocası psikopat kiskanc

Evlisiniz ve eşiniz aldatıyor. Bir doktora gitseniz?

Kocanızın foyası ortaya çıkmış keske diğerlerinin de çıksa. Eşlerini gözlerinin içine baka baka aldatanlarin foyası çıksa keske.. koca koca adamlar bize ne diyemiyorum... Allah bildiği gibi yapsın!

Ahlaktan ne kadar yoksun hale geldik
Kimin eli kimin cebinde...

Önce bi kendi kapımın önünü süpürmek diye bir deyim var bilirmisiniz. Çevreniz bayağı zina yuvasıymış kocanızda dahil kimin eli kimin cebinde belli değil.sizin yerinizde olsam ona buna üzüleceğime tamamını hayatımdan nasıl çıkarırım onun yoluna bakardım güle dokunanın elinde gül kokusu şey dokunanın elinde şey kokusu kalırmış

A

Affedemiyorum ne yalan söyleyeyim ondan önce de duygusal manada ona duygularım bitmişti başka yaptıklarından dolayı bir kere boşanmaya kalktım herkes agakalnip üzerime geldi napiyorsun bu çocuk nolcak diye.Gercekten çocuk olarak böyle mi hissettiniz?çocuğum bana da ona da çok düşkün ve çok duygusal ona eksiklik yaşatacakmışım gibi geliyor.simdi boşandı mi aileniz mutlular mi
Merhaba.
Ben de mutsuz bir ailede buyudum ve cocuklugum keske annem babam bosansa diye hayal ederek gecti. Hala bosanmadilar. Hala anlasamiyorlar. Hala arada kaliyoruz.

Suç kişiseldir. Yani eşiniz size bunu yaptı diye adamın tüm kirli çamaşırlarını sergilemeniz gerekmez. Gereksiz bir hıncınız ve kininiz var. Asıl kinlenmeniz gereken kişiyi atlıyorsunuz (Eşiniz) . Mümkünse hayatınıza bakın.

Sen bu konuyu esinle halledeceksin senin için bunun hesabını verecek olan eşin. Ne kadar takip etmişsiniz insanları whatsapp a giriş çıkışlarına kadar :işsiz:

Kadinin esi zengin mi peki

Ayrıca lütfen rica ediyorum aldatılan kadınlar boşanmama gerekçesini çocuğun psikolojisine bağlamayın bakın birde öğretmenmişsiniz. Sorunlu eviliklerdeki çocuk psikolojisini en iyi sizin bilmeniz lazım. Anlattığınız kadarı ile karı koca ilişkiniz bitmiş. Adam siz eşlik görevinizi yaparken durmamış şimdi hiç durmaz iki gün sonra daha başka iğrençlikler yaparsa ya da bir iki sene sonra tam çocuğunuzun okul çağında ben başkasını seviyorum diye çekip giderse ne olacak o çocuk. Bakın aldatmakta boşanıp boşanmamak tercihtir. Ya boşanırsınız önünüze bakar ikinizde sadece iyi anne baba olmaya çalışırsınız ya boşanmazsınız kabul edersiniz o zamanda çocuğun psikolojisi için diyorsanız normal bir evlilik sürdürmeniz gerekir. Ayrı yatan birbirlerinin yüzüne bakmaya tahammülü olmayan ve birbirlerine kötü söz söyleyen anne baba çocuğa iyi gelmez. Zannettiğinizin aksine çocuklar aptal değil anne babanın arasındaki durumu hemen anlıyorlar. Bence şapkanızı önünüze alın düşünün affedip edemeyeceğinizi. Affedemem derseniz hayatı ne kendinize ne eşinize en çokta çocuğunuza zindan etmeyin çünkü ben çocuk için devam eden tarafların birbirine saygısı ve sevgisi olmayan evliliklerde psikolojisi sağlıkli bireyler yetiştiğini hiç görmedim.

başkalarının ne zaman çevrimiçi olup olmadığını takip edecek kadar boş vaktiniz var mı ,:KK57:

Bütün kurumları karalamayın genelleme yaparak
Genelleme yapmak cidden hoş değil ama bu sene ben de bir okulda görev yaptım evli 2 erkek öğretmen alenen bekar arkadaşıma asıldılar kız karşılık verse kimbilir neler olacaktı çok şaşırmıştım

Sizde Nihal mi oluyorsunuz? En sevmediğim karakter 🤪

Çok alakasız olacak ama başlık ve o muhteşem emojiyi görünce gülesim geliyor 😂😂😂😂😁😂😁😂😂😁😀😀😀😁😂😂😂

Tzk , " aldatildin boşan " demiyorum , aldatıldın, psikolojin bozuluyor bosanmalisin " diyorum.

Ruhun herseyden önemli, çünkü minik bir can buyutuyorsun.

Maddi gücüm var ama çocuğum için kurbanlık koyun gibi takvimlerden dolduruyoruz dememelisin.

Bir gün yavrun yanından gidecek ve kendi hayatına bakacak hepimiz gibi.

Ya terapi gör ya da yol ver gitsin. Böyle olduğun yerden sayma lütfen. Çok pişman olursun , bir gün öncesini bile geri getiremiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X