Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

iyiyim canım boş boş geziniyorum.ayy evet bende çok korkuyorum rahim filminden doktor bana da demişti çekelim diye ama bir kaç ay erteledim.aslında senin çektirmene gerek yokki 2 tane bebişin var senin.

iyiyim canım boş boş geziniyorum.ayy evet bende çok korkuyorum rahim filminden doktor bana da demişti çekelim diye ama bir kaç ay erteledim.aslında senin çektirmene gerek yokki 2 tane bebişin var senin.

Tatlım bebiş tedavisi için istemedi,muayenede rahimde tuhaf bir görüntü olduğunu ama teşhiş koyamadığını söylemişti..Ne olduğunu anlamak için istiyor..iki aydır randevu alamamıştık,sağolsun bi telefonla ayarladı doktorum..Dua edinde kötü bişey çıkmasın...

inşallah tatlım iyi çıkar yaa.korkma doğum yaptın sonuçta ondan zor olduğunu sanmıyorum.kasma sakın kendini gideceksin ve beş dakikada bitecek.ayy inşallah iyi geçer yaaa.sen çektir de banada destek ol.benim bebiş için kesin çektirmem lazımmm.dualarım seninle canımm.

Allah razı olsun bitanem,inşallah kolay geçer,anesteziyi sormayı unuttum ama özel olmadığı için vereceklerini sanmıyorum...
inşallahhh senin çekilmene gerek kalmadan gelir bebişin canımmm...

Allah razı olsun bitanem,inşallah kolay geçer,anesteziyi sormayı unuttum ama özel olmadığı için vereceklerini sanmıyorum...
inşallahhh senin çekilmene gerek kalmadan gelir bebişin canımmm...

anestezili aslında iyi olurdu canım ama heralde vermezler devlette yada yarın bi sorarsın ona göre yaptırırsın.ayyy inşallah canımm ya o acıyı çekmeden gelse bebişim ne güzel olur.kaç gündür karnım ağrıyor ara ara ama geçiyor.aslında yarın bi test daha yaptırasım var.yada kendim alıp yapsam çıkarmı acaba?gerçi doktor kesin yok dedi ama hala içimde az da olsa umut var.

Tatlım yarın batına 4 gün kalmış oluyor,varsa bebiş silikte olsa çıkar bence,tabi geç döllenme olmadıysa...şüphen varsa sabah ilk idarınla evde yap bence,sevinci hatırlamıyormusun batı üç gün geçmesine rağmen kanda bile negatif çıkmıştı,bir hafta sonra öğrenmişti,herşey olabilir valla neler okuyoruz duyuyoruz...

evet canım haklısın varsa da yoksa da bi yapim ben yarın.yumurtlama tarihim 23 hazirandı artık yerleştiyse yerleşmiştir.yoksada hem içimden atmış olurum o umudu batı geciktirmem stres yapıp.

evet canım haklısın varsa da yoksa da bi yapim ben yarın.yumurtlama tarihim 23 hazirandı artık yerleştiyse yerleşmiştir.yoksada hem içimden atmış olurum o umudu batı geciktirmem stres yapıp.

evet tatlım varmı yokmu diye diye strese giriyoruz sonrada reglimiz gecikiyor,ben gecen ay çok umutluydum,umutlu olmamın sebebide belirtilerimin ezgiyle aynı olmasıydı,batımda iki gün gecikmişti,negatif çıktıktan sonraki gün geldi kırmızılar

hep belirti arıyorz ya ondan psikolojkmende yıkılıyorz

Beni boşver tatlım sende durumlar nedir,ben yarın hsg çektirecem,iki ay ara verecem çalışmalara...:97:
nedr o bilmyrm canım bende regli oldm erken geldi bide 11.günüm yumurtlama testi yapıyorm ama silik çizgi ya hesaplama bugünlerde diyodu hatta son gün ayın 4 ü dedi ama çizgi tam koyu degl anlamadm

bende iyiyim canım yumurtlama dönemindeyim kaçırmamaya çalışıyorum ama eşim bu dönemde strese girip yanaşmak istemiyor yaa
bende yumurtlama günümdeym gerçi anlamadm gitti ama öyleym inan bende sadece bebişe odaklanmşn deli gibi halbuki böyle düşünmemek gerek ama olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…