hoşgeldinnn ben iyiyim kendi adımaamerhaba kızlar ben de geldim nasılsınız bakalım
teşekkr edrm baharcm nasılsn naptın
yumurtlama günlerini söyleme o zaman tatlım normal diye bilsnbende iyiyim canım yumurtlama dönemindeyim kaçırmamaya çalışıyorum ama eşim bu dönemde strese girip yanaşmak istemiyor yaa
hoşgeldinnn ben iyiyim kendi adımaa
iyiyim canım batı bekliyorumm her ay aynı heyecan işte.
bende iyiyim canım yumurtlama dönemindeyim kaçırmamaya çalışıyorum ama eşim bu dönemde strese girip yanaşmak istemiyor yaa
bende yumurtlama günümdeym gerçi anlamadm gitti ama öyleym inan bende sadece bebişe odaklanmşn deli gibi halbuki böyle düşünmemek gerek ama olmuyo işte
nedr o bilmyrm canım bende regli oldm erken geldi bide 11.günüm yumurtlama testi yapıyorm ama silik çizgi ya hesaplama bugünlerde diyodu hatta son gün ayın 4 ü dedi ama çizgi tam koyu degl anlamadm
selammm kizlaarrr
kesinlkle en dogrusu canım sperm bankası gibi bakıyrz onlaraAslında hata bizde tatlım,çalışmaları mecburiyetten değilde keyif için yapmak gerek,yumurtladığımızı da onlara söylemememiz gerek,haliyle onlarda strese giriyor,göreve gider gibi girmeyecez halvete kadınlığımızı kullanacaz,böylelikle herşey daha güzel olur diye düşünüyorum...
A.slmmm kuşum hoşgeldinnbittimi hazırlıklarınnn...
anladm canım ya işte gogleda hesaplama varya ondan bakınca 29 la 4 arası yumurtlamam ama testte çıkmıyoHsg rahim filmi...Canım ovülasyon testini hiç kullanmadım bilgim yok malesef..
ilk zamanlar bende de öyle oluyodu ama aştım,napıcaz yaa acaba bu dönemde olduğumu söylemesem mi birdaha
ay yok gulum ya anca valize ne koyacaklarimi ayarladim ama daha duzmedim yani..
aman ben zaten hic valiz duzemiom herseyi koyuyom giymeden geri getiriomo yuzden hep kararsiz kaliom simdi 20 kere indir kaldir yaparim
anladm canım ya işte gogleda hesaplama varya ondan bakınca 29 la 4 arası yumurtlamam ama testte çıkmıyo
kesinlkle en dogrusu canım sperm bankası gibi bakıyrz onlara
hee bende öyleyim valla çok kararsızım,Allah yardımcın olsun..Bence çok fazla görütüp kendine yük etme,nasıl olsa Tr de kendine ciciler alırsın
ya bilmyrmki ama tam belirti yaşamadm sadece 7.günümydü neydi yumurta akı kıvamında akıntım vardı hafif bilmyrm anlamadm bu işleri ya ne zormşHmm acaba yumurtladınmı sen.:26:
he kiz bi de ordan aliom sonra bi tane fazla valizle dönüom
ayy yarin aksam sizle olamicam valize pc yide koycam kapatinca yarin da giremeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?