Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bende iyiyim canım yumurtlama dönemindeyim kaçırmamaya çalışıyorum ama eşim bu dönemde strese girip yanaşmak istemiyor yaa

Aslında hata bizde tatlım,çalışmaları mecburiyetten değilde keyif için yapmak gerek,yumurtladığımızı da onlara söylemememiz gerek,haliyle onlarda strese giriyor,göreve gider gibi girmeyecez halvete kadınlığımızı kullanacaz,böylelikle herşey daha güzel olur diye düşünüyorum...

bende yumurtlama günümdeym gerçi anlamadm gitti ama öyleym inan bende sadece bebişe odaklanmşn deli gibi halbuki böyle düşünmemek gerek ama olmuyo işte

ilk zamanlar bende de öyle oluyodu ama aştım,napıcaz yaa acaba bu dönemde olduğumu söylemesem mi birdaha

nedr o bilmyrm canım bende regli oldm erken geldi bide 11.günüm yumurtlama testi yapıyorm ama silik çizgi ya hesaplama bugünlerde diyodu hatta son gün ayın 4 ü dedi ama çizgi tam koyu degl anlamadm

Hsg rahim filmi...Canım ovülasyon testini hiç kullanmadım bilgim yok malesef..

kesinlkle en dogrusu canım sperm bankası gibi bakıyrz onlara

A.slmmm kuşum hoşgeldinn bittimi hazırlıklarınnn...

ay yok gulum ya anca valize ne koyacaklarimi ayarladim ama daha duzmedim yani..
aman ben zaten hic valiz duzemiom herseyi koyuyom giymeden geri getiriom o yuzden hep kararsiz kaliom simdi 20 kere indir kaldir yaparim

ay yok gulum ya anca valize ne koyacaklarimi ayarladim ama daha duzmedim yani..
aman ben zaten hic valiz duzemiom herseyi koyuyom giymeden geri getiriom o yuzden hep kararsiz kaliom simdi 20 kere indir kaldir yaparim

hee bende öyleyim valla çok kararsızım,Allah yardımcın olsun..Bence çok fazla görütüp kendine yük etme,nasıl olsa Tr de kendine ciciler alırsın

hee bende öyleyim valla çok kararsızım,Allah yardımcın olsun..Bence çok fazla görütüp kendine yük etme,nasıl olsa Tr de kendine ciciler alırsın

he kiz bi de ordan aliom sonra bi tane fazla valizle dönüom

ayy yarin aksam sizle olamicam valize pc yide koycam kapatinca yarin da giremeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…