- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
aramasam bulamıycam yani aşkolsun neden haber etmiyonuz
deryaa selam canımm
aferin kızzz nasıl buldunnn???
pembiq in profiline gittim en son yazdığı cevaplara baktım çok da aramadım canımmm
hergün aynı vakitlerde ölçüyorsun dimi kaçta ölçüyorsun canım.. ay inşallah çatlamıştır. bu arada benim de çatlamadı ısıya göre yani. kız bu polenler büyütüp büyütüp çatlatmasın.seni uyanıkkkkkkkkkk
kız karanfılll benım yumoş çatlamamış ezgi öyle dediiii
hani 35.8 olduğu gün var ya ondan sonra 36.2
36 -36- 36 gitti .
ezgi 36.4ün üztüne çıkmış olması lazım dediiiiii
ve bugün 22.gündü ama yooookkkkkkk:84::84::84::84:
ama uzayan akıntım 20.gün geldi
şimdi bir video izledim uzman tvden.dıyor ki :
vücud ısısı her şeyden çabuk etkılendığı için bu yöntem her zaman yumurtlama gününü hesaplamak için her zaman çok güvenilir olmayabilir
hergün aynı vakitlerde ölçüyorsun dimi kaçta ölçüyorsun canım.. ay inşallah çatlamıştır. bu arada benim de çatlamadı ısıya göre yani. kız bu polenler büyütüp büyütüp çatlatmasın.
sana doktorun o uzayan akıntıyla ilgili bişey demişti neydi o?
evet doğru ama genellikle de doğru çıkıyor ateş ölçme yöntemi topiğinde de görmüşsündür.
geçen ay senin o akıntı çok daha erken gelmişti dimi.. ayy hayırlısı yaa. şu ay da geçse baya bi rahatlıycaz biz benim tahminim ben bundan sonraki aylarda da korunmıycam ama rahatlıktan hamile kalırmışımvalla canım doktorum bana akıntı ile ilgili bi şey demedi.
ama ezgi dün dedi ki o akıntı geldıkten 2-4 arasında yumurta çatlıyormuş.
yanı o akıntı geldığınde yumurta çatlamamışoluyor, fakat çatlamaya hazır demekmiş.
benım akıntı geldi,fakat ateşim çok düşük gidiyorr
yok şunu demek istedim.
hamilelik varsa ya da adet olacaksan evet gerçekten doğru çıkıyor genelde.
ama doktor diyor ki yumurtlama gününü tutturamayabilir dıyorr
geçen ay senin o akıntı çok daha erken gelmişti dimi.. ayy hayırlısı yaa. şu ay da geçse baya bi rahatlıycaz biz benim tahminim ben bundan sonraki aylarda da korunmıycam ama rahatlıktan hamile kalırmışımama inşallah bu ay kalırız hayırlı bi şekilde
evet yaa adeti çok net tutturabiliyorsun müthiş düşüyor.
evet tatlım benım 10 ya da 11.gün gelmişti ama bu ay 20.gün geldi.
ama 10.gün geldiğinde soğan suyu yapıyordum
tatlım ben çıkıyorum eşimle film izleyeceğiz.,öpüyorum seni çok umarım çatlamışızdır .
çok öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?