- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
merhaba kızlarrr....kaynatmaya başlamışsınız
merhaba kızlarrr....kaynatmaya başlamışsınız
fokur fokurgel sen de kaynat
valla gözlerim yollarda kaldı..anaaaammm hepiciğiniz de beni mi bekliodunuz
hoşgeldin canım... eklemmm mii heiiiççççç
kız ne uyuması adam benii 8 de denize indirdi
ooohhhhh maşallah sonunda kavuştun koncana demek hadi gözün aydın kuşum
hoşgeldin tatlımmm
çok beklettik zaar, kusura bakma bebişim
as canım nerelerdesin. ne zaman geliyosun buralara yoksa sen de ben gibi kocişi yanlız bırakamıyon mu
hoşbulduk canım sağolasın uğraşıyoruz işte ben lisede öğretmenim ya kalanlar var onların sınavlarını yapıyoruz sabah bi gittim bi de öğleden sonra var sonra sonnn :)))
sonunda ben de tatile girebilcem. geçen haftalarda da erkek kardeşlerim vardı onların yanında da çok giremiyordum ki topiğe hoş girsem de kimse gelmiyo şu sıralar
as canım nerelerdesin. ne zaman geliyosun buralara yoksa sen de ben gibi kocişi yanlız bırakamıyon mu
ah canımmm banlıydım acıktam da bu gün kocişi yalnız bırakıyorum,izmire gidiyorum pazartesi de beyşehirde olcam, kociş çalışmak zorunda, sen nasılsın konyadamı olcaksın
canımcım yaş 26 buçuktan 27
bat bugün regl oldum ama bir hafta gecikmeli oluyo bana ağustos 10 olur gelecek aya inş
hoşgeldin canım nasılsın?
inan bu en sakin günlerimiz
ben sabah vermiştim canım
selam kızlar en sonda ben varım ya ne kaaa kötü daha adetim bile bitmediki çalışmalara başlayalım neyse ne yapıyonuz bakalım
buçuk yokkkkkkkk26 sın
benim ailem bozkırda yakın ya kafama esince gidiyorum bakalım ne zaman gitcem verimli günler bi bitsin de
kızlarr çatlatma iğnesi vurulalı 6 gün oldu ne zaaman test yapsam acep..:18:
kızlarr çatlatma iğnesi vurulalı 6 gün oldu ne zaaman test yapsam acep..:18:
en erken bi 4 gün daha bekle bence cnm.....rabbim inş eemanetini teslim etmiştir sana
canımcım yaş 26 buçuktan 27
bat bugün regl oldum ama bir hafta gecikmeli oluyo bana ağustos 10 olur gelecek aya inş
iyi cnm sen nasılsın
topig yine yıkılıyo
İnşallahyaaaaaa benim de verimli günler bu gün başlıyoooo:84: amaaaaaaannn sanki kaç aydır verimli günlerde bişeymi oluyokafama da takılmıyo değil hani ama bizimkileride özledim yakınmış sizinkiler haftasonları bile gidebilirsin, sen bu yazı ii değerlendir
bekliymm bari acık daha :18:benim arkadaş aşılamanın 12. günü idrarda silik çizgiyi gördü beta hcg yaptırdı 25 çıktı
en erken bi 4 gün daha bekle bence cnm.....rabbim inş eemanetini teslim etmiştir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?