Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

evet kızlarr.. aşk dolu evliliklerimizi meleklerimizle süslemenin zamanı gelmedi miii???

burda hepbirlikte hamileliğe giden yolda, hatta hamilelik sürecinde birbirimize destek vererek ilerleyelimmm ...hadi buyrunnnn...

bir yıldan fazla oldu bekliyorum aşkımız hala meyve veremedi.allah isteyen herkese nasip etsin çok farklı bir duygu.

bir yıldan fazla oldu bekliyorum aşkımız hala meyve veremedi.allah isteyen herkese nasip etsin çok farklı bir duygu.

amin canım bende 4 yıldır beklıyorum o meyve yı ama kısmet ıste ınsallah daha cok beklemeyız

Heyoooo ben geldimmm,ama bi selam verip çıkıcamm:86:

Selammmmmm tontikolarrr...

hayallllll senin batın bugün dimi kuzum gelmedi inşallah kırmızılar :18:

canım ben ım aslında 28 hazırandı test yaptım 2.5 cıktı doktorum farlutal verdı.ılac bıttıkten 10 gun sonra olunuyormus bugun 5 ben 5 gun sanıyordum ondan 8 temmuz yazdık ama 5 gunum daha var.testın 2.5 cıkması benı dusunduruyor

öyle olucak maleseff şekerim,kaynanamlara gidiyorum..Akşam gelirim yine inşallah...şimdilik by byyyy öpüyorum kocamann hepiciğinizii...

evet canım mecbur bencede kaynana ya gıtmek muhım bırseyallah sabır versın gule gule canım hoscakal

Son düzenleme:

ayyy hadi hayırlısı tatlım bakalım listenin başına ilk kim yerleşicek hamiş olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…