Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlaarr bağlantı gitti düştüm birden kusura bakmayın cvp yazamadım size

1 haziranda adet oldum yumurtlama dönemim 23 hazirandı (ultrasyonla ögrendim adetim düzensiz olduğu için) ve şimdi yine ayın 1 inde olmam gerekiyordu adet 7 gün geçti ... gerci hep düzensiz hep geçer ama bi umut hamilemiyım acaba???? gebelik testi yaptım fakat 4 temmuzda yaptım cıkmadı 10 gün geçmeden cıkmaz diyorlar acaba hamilemiyım ?????

Son düzenleme:

kan tahlilinde kesin sonuç alırsın canım. bebeğin seninledir inşallah.

kızlar ya konunun dısında ama acıkogretım kayıtları ne zaman baslıyor bılgısı olan varmı bakıyorum bulamıyorum netten :44::44::44::44:

hayalcim senin bat bugün dimi na var ne yok inşallah gelmez kırmızıların

canım ben ım aslında 24 hazırandı test yaptım 2.5 cıktı doktorum farlutal verdı.ılac bıttıkten 10 gun sonra olunuyormus bugun 5 ben 5 gun sanıyordum ondan 8 temmuz yazdık ama 5 gunum daha var.testın 2.5 cıkması benı dusunduruyor

Son düzenleme:

farlutal ne canım ya....yani 5 günün daha var öylemii hakkında hayırlısı olsun canım

bakalım ilk anne adayı olarak ipi kim göğüsleyecek

hayırlısı olsun hakkımızda canımm inşallah hepimiz tadarız annelik duygusunu....bu arada sen çatlatma iğnesi olmuştun dimi ne zaman batın bende 2 kez vuruldum ama sonuç alamadık inşallah sen güzel bi sonuç alırsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…