Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

selamlar kızlar ya benm adetime 5 gün vardı sözde daha şimdiden ağrılarım vuruyor canım sıkılıyoooorr.. ezgi ya ne kadarda güzel datçadaymışsın ben bayılıyorum datçaya.. çok seviyorum.. kısmetse bizde 10 gün sonra tatile marmarise gitceez belkide datçayada uğruyacağız.. çok çok gez.. güzel geçer inş. günleri..

İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Nsbhr 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
Arha2010 32 13 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Sare88 23 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Yaw 28 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Mahrum 26 10 ağustos

Günaydın
şu listenin başına hamile d,ye ilk kim geçcek acaba çok merak ediyorum benim içime sare88 doğuyor

ayyy senin ağzından bal damlıyor arkadaşım inşallah tarih sırasına göre teker teker herkes hamiş haberleri verir

Aminnn inşallah... canım sen çatlatma iğnesi filan oldun ya aslında o yüzden senden daha çok ümitliyim. ama yine de olmayabilir Allahım hiçbirimize çekemyeceği imtihan vermesin evlatlarımızı bir an evvel göndersin.

aminnnnnnn canım benim. bende bu ay o yüzden ümitliyim bu kadar.

derya naptı acaba misafirleri de gelcek..
neyse kızlar ben kaçıyorum üniversiteden ev arkadaşım kahvaltıya geliyo.. ben 3 yıllık öğretmenim o hala tıp okuyo tıpın zor yanı bu olsa gerek

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak dhe-so4 hormonum 122,7 estradiol 36 lh 9,56 çıktı normal mii acaba dr pek bilgi vermedide:2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…