kız benı bılıosunuz ya neyse agaın yapayım 13 aylık evlıyım ocak ayında bir düşük yaptım kurtaj oldum 4 aydır tık yok
hosgeldınız kızlar nabersınız ya benım moralım bozuldu bıraz
nooldu bebeğiim
kızlar çıkmam lazım akşama görüşürüz
doktorumu arıyp tatıl ıcın ızın ıstıcektım kıst amelıyatım varya dedım eger adetlıyken fealn yapılyorsa gıtmıyım nese aradım gıt canım keyfıne bak gelınce olursun dedı bende nerde olcam dedım medıcal park da dedı ıyı ama orası zaten kazık ben hem orda amelıyat olup hem nasıl tatıle gıdıyım
gecmıs olsun arkadasım.. kistler için Alternatif tıpta faydalı bişey yokmu dogal yollara basvursan?
olmuyor canım 13 yıldır gecmıyor.sogan suyuda ıcemıyorum zaten
tandora kız gemismi okuyon bosver gecmıs gecmistır
sana su gıbı gelmıs olabılr ama bana hıcde ole gelmıyor canm kusuyorum ıcınce ıctıgımde bır ıse yaramıyortatlım bende dun basladım spgan suyuna içilemeyecek kadar kötü degıl hatta su gibi içiyorsun
bence sogan suyunu yapmalısın ameliyat olma :26:
ben geldiiimmmmmm beeeeeennnnnncanlarımm nasılsınız?
okumayı hiç düşünmedim bileona girişsem bi ayımı alır heralde. nasılsın bakim neler oldu anlat bir değişiklik var mı?
sana su gıbı gelmıs olabılr ama bana hıcde ole gelmıyor canm kusuyorum ıcınce ıctıgımde bır ıse yaramıyor
hosgeldın canım ozledık senı naber ne var ne yok
ıyı canım ne olsun kardesımı evlendırdık ıste baskada bır degısıklık yok.sımdı bıde doktorumu aradım tatıle gıdıcem amelıyatı adetten sonramı olucam nerde olucam dedımgıt tatılını yap amelyatı medıcak parkta olucan dedı.hem tatıl parası hem medıcal park zaten kazık bır hastane bılmıyorum
hayırlı olsun benimde abim evlendi.canımcım gittiğin dr.özele heralde? devlet hastanesine gitsen?
doktorum ozel ama cerrahpasada calısıyor.ama medıcalpark dedı ıste bende anlamadım bır saat sonra cebınden arayıp sorsammı ortalama fıyatı ne kadar tutar dıye kızarmı kı acaba
hayırlı olsun benimde abim evlendi.canımcım gittiğin dr.özele heralde? devlet hastanesine gitsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?