Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hosgeldınız kızlar nabersınız ya benım moralım bozuldu bıraz

nooldu bebeğiim

doktorumu arıyp tatıl ıcın ızın ıstıcektım kıst amelıyatım varya dedım eger adetlıyken fealn yapılyorsa gıtmıyım nese aradım gıt canım keyfıne bak gelınce olursun dedı bende nerde olcam dedım medıcal park da dedı ıyı ama orası zaten kazık ben hem orda amelıyat olup hem nasıl tatıle gıdıyım

gecmıs olsun arkadasım.. kistler için Alternatif tıpta faydalı bişey yokmu dogal yollara basvursan?

tatlım bende dun basladım spgan suyuna içilemeyecek kadar kötü degıl hatta su gibi içiyorsun
bence sogan suyunu yapmalısın ameliyat olma :26:
sana su gıbı gelmıs olabılr ama bana hıcde ole gelmıyor canm kusuyorum ıcınce ıctıgımde bır ıse yaramıyor
ben geldiiimmmmmm beeeeeennnnnn canlarımm nasılsınız?

hosgeldın canım ozledık senı naber ne var ne yok

okumayı hiç düşünmedim bile ona girişsem bi ayımı alır heralde. nasılsın bakim neler oldu anlat bir değişiklik var mı?

ıyı canım ne olsun kardesımı evlendırdık ıste baskada bır degısıklık yok.sımdı bıde doktorumu aradım tatıle gıdıcem amelıyatı adetten sonramı olucam nerde olucam dedımgıt tatılını yap amelyatı medıcak parkta olucan dedı.hem tatıl parası hem medıcal park zaten kazık bır hastane bılmıyorum

sana su gıbı gelmıs olabılr ama bana hıcde ole gelmıyor canm kusuyorum ıcınce ıctıgımde bır ıse yaramıyor

hosgeldın canım ozledık senı naber ne var ne yok

hoşbulduk bebişiimm dün geldim,düğünü yaptık güzel geçti.ama tatil yapamadım düğün telaşından. çocuklarla hazırlık çok zor oldu yorgunluğum 1 ay daha sürer heralde sen napıyon nasılsın?

hayırlı olsun benimde abim evlendi. canımcım gittiğin dr.özele heralde? devlet hastanesine gitsen?

hayırlı olsun benimde abim evlendi. canımcım gittiğin dr.özele heralde? devlet hastanesine gitsen?

doktorum ozel ama cerrahpasada calısıyor.ama medıcalpark dedı ıste bende anlamadım bır saat sonra cebınden arayıp sorsammı ortalama fıyatı ne kadar tutar dıye kızarmı kı acaba

doktorum ozel ama cerrahpasada calısıyor.ama medıcalpark dedı ıste bende anlamadım bır saat sonra cebınden arayıp sorsammı ortalama fıyatı ne kadar tutar dıye kızarmı kı acaba

sor bence ama medical park ı arayıpta sorabilirsin heralde. ona göre kendini ayarlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…