sor bence ama medical park ı arayıpta sorabilirsin heralde. ona göre kendini ayarlarsın.
medıcalpark fıyat vermıyor aradım.doktor bılırmı kı
doktorun en azından ortalama bir fiyat söyleyebilir ama söyler mi onu bilemiyorum bi dene istersen:26:
denıcem canım musterı herzamn haklıdır demi
kızlar benim bat 17 temmuz ve biz temmuzun son haftası tatile çıkmayı düşünüyorduk. ama korkuyorum hamile kalsam bişey olur mu diyee aman bu çocuk olayını takmam 4 aydır hayatımı alt üst etti hamile kalmadım ama ben sadece bişeylerden vazgeçmemle kalıyorum. vücudum hassas çok çabuk enfeksiyon kapıyorum gideceğimiz yer bayan erkek ayrı havuzlu doktorlar da havuzu tavsiye etmiyormuş. şimdi hamile kalmış olsam boşuna o sıcakta denizi havuzu seyretmiş olacam ee şimdiden de yer ayırtmak gerekli. sanırım öğrenene kadar bekliycem sonrasında da yer kalırsa ne ala.
Allahım hamile kalsam tatil bile umrumda değil yeter ki bebeğim hayırlı bi şekilde gelse..
doğru diyorsun ben temizliğime o kadar dikkat ederim okulda filan lavobada maşrapaları kullanmam çok kötü yerlerrde girmem. ama sistit var bende hiiç sallamayan kişilerde bişey yok. ama benim 2 gün önce idrarımdan kan geldi ömrümde ilk defa. ve korktum hem çookk şimdi de tırsıyorum işin açığıcanım hıc bırsey olmaz sen takıl keyfıne gore aynı derdı ben 4 yıldır cekıyorum ama ınan sen ve beım gıbı ınsanlar boyle seylerı cok dert edıyoruz.mıllet mıkrop felan onemsemeden atlıyor heryere hıc bısede olmuyor.herseyın hayırlısı
kızlar benim çıkmam lazım yine uğrarım akşam hadi byee
gule gule canımkızlar benim çıkmam lazım yine uğrarım akşam hadi byee
soylemıyolar ıste cok sacma doktorum bılır herhalde ona sormaktan baska bır carem yoközel hastane nasıl olur da söylemez fiyatı insan ortlama bişey söyler değil mi. mesela bizim dünya göz hastanesinde ameliyat olmuştu eşim çok pahalı herşey başka yerin 200 e yaptığını onlar 1200 e yaptılar söylemeseler ve o kadar para olmasa yanımızda ya da o zaman kredi kartından çektirmiştik o olmasa ortada kalırdık resmen.
canım bende dıkkat ederım ayagımı terlıksız yere basmam wc den camasır suyum eksık olmaz esım yıkanmadan hele yazın yataga almam.ıc camasırlarımı utulerım adetlıyken pamuklu pedlerı tercıh ederım ama gel gor kı mantarım var mantara yakalandım.butun bunlara ragmen anlamıyorum bende..bıde ıdrar yolu enfeksıyonu da gebelıgı engellıyormus belkı sogan suyu ordakı ıltıhabada ıyı gelmıstır korkucak bır sey yok bencedoğru diyorsun ben temizliğime o kadar dikkat ederim okulda filan lavobada maşrapaları kullanmam çok kötü yerlerrde girmem. ama sistit var bende hiiç sallamayan kişilerde bişey yok. ama benim 2 gün önce idrarımdan kan geldi ömrümde ilk defa. ve korktum hem çookk şimdi de tırsıyorum işin açığı
gule gule canımkızlar benim çıkmam lazım yine uğrarım akşam hadi byee
soylemıyolar ıste cok sacma doktorum bılır herhalde ona sormaktan baska bır carem yoközel hastane nasıl olur da söylemez fiyatı insan ortlama bişey söyler değil mi. mesela bizim dünya göz hastanesinde ameliyat olmuştu eşim çok pahalı herşey başka yerin 200 e yaptığını onlar 1200 e yaptılar söylemeseler ve o kadar para olmasa yanımızda ya da o zaman kredi kartından çektirmiştik o olmasa ortada kalırdık resmen.
doğru diyorsun ben temizliğime o kadar dikkat ederim okulda filan lavobada maşrapaları kullanmam çok kötü yerlerrde girmem. ama sistit var bende hiiç sallamayan kişilerde bişey yok. ama benim 2 gün önce idrarımdan kan geldi ömrümde ilk defa. ve korktum hem çookk şimdi de tırsıyorum işin açığı.
mantar bende de oldu ama o zaman öğrenci evindeyken oldu. ünv. bitince bir kere bile mantar olmadı maşallah.gule gule canım
soylemıyolar ıste cok sacma doktorum bılır herhalde ona sormaktan baska bır carem yok
canım bende dıkkat ederım ayagımı terlıksız yere basmam wc den camasır suyum eksık olmaz esım yıkanmadan hele yazın yataga almam.ıc camasırlarımı utulerım adetlıyken pamuklu pedlerı tercıh ederım ama gel gor kı mantarım var mantara yakalandım.butun bunlara ragmen anlamıyorum bende..bıde ıdrar yolu enfeksıyonu da gebelıgı engellıyormus belkı sogan suyu ordakı ıltıhabada ıyı gelmıstır korkucak bır sey yok bence
mantar bende de oldu ama o zaman öğrenci evindeyken oldu. ünv. bitince bir kere bile mantar olmadı maşallah.
ayy keşke inşallah ondan mı kan geldi acaba ama ben soğan suyunu kullanıp bitireli 1 ay oldu. idrar yollarına maydonoz sapı suyunun iyi geldiğini biliyorum ama soğan suyu iyi de maydonoza dayanamıyorum bende.
gebeliğe engel olduğunu bilmiyordum ama ne yapayım sürekli ilaç kullanıyorum ama ara ara yine oluyor.
benım bır tanıdıgım var ıdrar yolu enfeksıyonunda kalmıyordu tedavı oldu 2 ay sonra hamıle kaldı sende ınsallah kalırsın canım ben bır doktoru arıyım gelıyorum
İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
Arha2010 32 13 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Sare88 23 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Yaw 28 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Nsbhr 26 04 ağustos
Mahrum 26 10 ağustos
offfffff baharım senden çok umutluydum yaaaaaa
bende umutluydum buay bitanem ya ama malesef adet oldum.gerçi ben çok umutlanıyorum doktor dedi yok diye boşuna gidip test bile aldım.ama işte nasip kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?