Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

mahrummmmmm canım neden hemen ümitsizliğe kapılıyorsun. belki implantasyondur. ben implantasyonda iki gün kanadım. umutsuzluğa kapılma sakın dinlen bol bol.. ağır iş yapma. bu arada ben yine kimyasal gebelik yaşyorum. düşüyor. oluk oluk kan akıyor.

ALLAHımmm bize sabır yarabbimmmm......ne diycemi bilemiyorummm arzu inan çok üzgünüm senin adınada demekki döllenme olmuş ama tutunamamışş....bizi tüp baklar
karar verdim.....
bana gelince ateşimden zaten anlıyordum cnm...geçen seferde iğneden sonra 14.gün gelmişti şimdide öyle olcak ....zaten ben leke görürüm bi kaç gün sonra hastalanırım şaşmaz yani
ama akşama bi idrar testi yapcam ...sonrada zonglayan başım için bi kaç ağrı kesici

üzülme sakın biz zaten alışkınız. doğalgaza zam geldi zaten en iyisi tüpü taktıralım ohhhhhhhh sıcacık bu kış bizi ısıtır.millet bedava yapıyor bebeği biz dünyanın parasını harcıyoruz anlamadım gitti. doğduğunda zaten bir sürü para harcayacağız... doğmadan canımıza okudular vallaha... ama gelmedik adetten ümit kesilmez diyor, senden hala ümitli olduğumu belirtmeden geçemiyorum.

testimide yaptım en ufak bi pembelik bile yok kabak gibi tek çizgi....
hakkımızda hayırlısı ne diyelimm....

kızlar bu ay hem klomen hem ıncır kuru hemde corekotu bal denıyorum bakalım neler olucak.büsbüyük olur yumurtalarım ınsallah sonrada catlasın dollensınleray nedense hep cogul konusuyorum ıkızmı ne

herkese merhabaaa...
8 ekim c.tesi sabah randevum var nedense bu ay çok umutluyum çörek otu kürü deniyorum.. doktorumda serophene diye bi ilaç verdi klomen kullanmıştım daha önceleri ama bu kez ilaç değiştirdi inşallh bu işe yarayacak yumurtlayıp çatlayacam sonrada döllenecek.... allahım çift çizgiyi gösterip sevindir ama 9 ay sonrada kucağımıza alıp tekrrar sevindir yarabbim....

kızlar bu ay hem klomen hem ıncır kuru hemde corekotu bal denıyorum bakalım neler olucak.büsbüyük olur yumurtalarım ınsallah sonrada catlasın dollensınleray nedense hep cogul konusuyorum ıkızmı ne

ooohh afiyet olsun,ben incir kürünü değilde,incirigünde 1 kg tüketiyorum tek başıma
sende alıştın büsbüyük yumurtalara
hadi yeni dönemin hayırlı uğurlu olsuuunn

selam kizlar kimse yok ama ben yinede yaziyim
rahim filmi cektirdim demin geldim eve temiz cikti cok sukur
opuldunuzz

saolun kizlar..
tondora gormedim ki ben seni yoktun burda ben cikarken..
ee napion bakalim..
acidimi demissin biraz acidi ama dayanilmayacak kadar diil bide agrikesici flnda almamistim ben yanii alsam demek hic acimicakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…