mahrummmmmm canım neden hemen ümitsizliğe kapılıyorsun. belki implantasyondur. ben implantasyonda iki gün kanadım. umutsuzluğa kapılma sakın dinlen bol bol.. ağır iş yapma. bu arada ben yine kimyasal gebelik yaşyorum. düşüyor. oluk oluk kan akıyor.
canım inşallah bu ay olur..dualarımız seninlesen de çok dua et...rabbim versin bir an önceeeeee
neden hastamı oldun
ALLAHımmm bize sabır yarabbimmmm......ne diycemi bilemiyorummm arzu inan çok üzgünüm senin adınada demekki döllenme olmuş ama tutunamamışş....bizi tüp baklar
karar verdim.....
bana gelince ateşimden zaten anlıyordum cnm...geçen seferde iğneden sonra 14.gün gelmişti şimdide öyle olcak ....zaten ben leke görürüm bi kaç gün sonra hastalanırım şaşmaz yani
ama akşama bi idrar testi yapcam ...sonrada zonglayan başım için bi kaç ağrı kesici
üzülme sakın biz zaten alışkınız. doğalgaza zam geldi zaten en iyisi tüpü taktıralım ohhhhhhhh sıcacık bu kış bizi ısıtır.millet bedava yapıyor bebeği biz dünyanın parasını harcıyoruz anlamadım gitti. doğduğunda zaten bir sürü para harcayacağız... doğmadan canımıza okudular vallaha... ama gelmedik adetten ümit kesilmez diyor, senden hala ümitli olduğumu belirtmeden geçemiyorum.
nbrlerrrrrr kızlarrrrr.....
kızlar bu ay hem klomen hem ıncır kuru hemde corekotu bal denıyorum bakalım neler olucak.büsbüyük olur yumurtalarım ınsallah sonrada catlasın dollensınler ay nedense hep cogul konusuyorum ıkızmı ne
selam canımm,nasıl gidiyor? Durumlar ne?
Test yaptırcan mı?
kan tahliline gerek kalmadan lekelenmem oldu...idrar yaptımmm tek çizgi cnm gelecek aya kaldı umutlar.....
kan tahliline gerek kalmadan lekelenmem oldu...idrar yaptımmm tek çizgi cnm gelecek aya kaldı umutlar.....
selam kizlar kimse yok ama ben yinede yaziyim
rahim filmi cektirdim demin geldim eve temiz cikti cok sukur
opuldunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?