Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bu kadar zamandır hiç kan tahlili yaptırmadım gebelik için bi ilk olacak bana idrar testleri yettii...yani yanlışlıkla bile onda çift çizgi görmedimm :)
aynen canım benim gibisin
saolasın cnm.....biraz erken ama yaptırcam gliba...çatlama iğnesinin 13. günü oluyor...:18::18:

varsa çıkar bişiler tatlım hadi hakkında hayırlısı olsun canım

Kızlar ovulasyon testi yaptım yine çıktı çift çizgi hayret valla dünküne benziyordu :44::44::44:

merhabalar kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..napıyorsunuz?eee var mı yeni gelişmeler

selam herkese...kızlar size bir şey danışmak istiyorum...bugün 12. günüm..9.günümden itibaren ovulasyon testi yapıyordum..silik çıkıyordu ikinci çizgim...bugün koyulaşır diye bekliyordum ama az önce yaptım testi..ikinci çizgi silik bile degil!!!!!!!!!!!!!!!! şok oldum...ateş tablomu koyuyorum..ben 6. günü yumurtlamış olabilir miyim yaaa??mümkün mü böle bişi?????anlamadım gitti..ateşim de bi garip...offf yaa...ne zor işmiş şu gebe kalma işi....

37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

selam herkese...kızlar size bir şey danışmak istiyorum...bugün 12. günüm..9.günümden itibaren ovulasyon testi yapıyordum..silik çıkıyordu ikinci çizgim...bugün koyulaşır diye bekliyordum ama az önce yaptım testi..ikinci çizgi silik bile degil!!!!!!!!!!!!!!!! şok oldum...ateş tablomu koyuyorum..ben 6. günü yumurtlamış olabilir miyim yaaa??mümkün mü böle bişi?????anlamadım gitti..ateşim de bi garip...offf yaa...ne zor işmiş şu gebe kalma işi....

37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet cnm 6. gün gibi gözüküyor ateş ölçme topiğinde yormlattırdınmı ???
ve en önemlisi 6veya 7. gün ilişki oldumu?

evet cnm 6. gün gibi gözüküyor ateş ölçme topiğinde yormlattırdınmı ???
ve en önemlisi 6veya 7. gün ilişki oldumu?

canım oradan birisi henüz olmamış dedi...ama ben anlamadım bu işi...test bembeyaz yahu..adetim 6 gün sürüyo normalde..o yüzden olmadı ilişki...en erken 9 da oldu die hatırlıyorum

canım oradan birisi henüz olmamış dedi...ama ben anlamadım bu işi...test bembeyaz yahu..adetim 6 gün sürüyo normalde..o yüzden olmadı ilişki...en erken 9 da oldu die hatırlıyorum

onlar çatlamamış dediyse doğrudur zaten adetin 6 gün sürüyosa bu pek mümkün değildir :)))
sabırla testini yapmaya ve ateşini ölçmeye devam et...bnmde bi testimde tamamen silikti tekrardan çizgi çıkacaktır bbende öle olmuştu....

Kızlar selamlar
FF çizgimi çekti çok şükür
Bende o aralar çalışma yaptım inşallah tutturucam bu ay hadi bakalım Allah yüzümüze gülsün

36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com

selam kızlar ne zamandır yoktum çok güzel haberler okudum burada pasiiflora hamileymiş çoook mutlu oldum yaz tatili girdi nete giremedim döndüm aranıza bu ay herkese mutluluk getirsin inşallahhh

kan tahliline gerek kalmadı leke geldi demekki 2-3 gün sonra reglim geliyor....
tam tahmin ettiğim gibi ayın 6-7 si gibi hasta olcam .....
bu ayda hüsran zaten ateşimde bi saçma sapan gidiyordu....napalım kısmet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…