Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlaaaarrr selam....napıyorsunuz?masumcum ateşi sabah kaç çıktı merak ettim..inş yükselmiştir.benim bu sabah itibari le yükseldi..iki gündür 36 idi..bugün 36,3...yımırtlıcam herhaldeee

selammm kızlarr
Nazcım erkencisin güzelim
ben annemlerdeyim eşimi bekliyorum beni alıp gidecez evimize

kızlaaaarrr selam....napıyorsunuz?masumcum ateşi sabah kaç çıktı merak ettim..inş yükselmiştir.benim bu sabah itibari le yükseldi..iki gündür 36 idi..bugün 36,3...yımırtlıcam herhaldeee

Canikom benimde yükseldii 36.5 dan 36.8 e yükseldi 3 gün ilişki düşünüyorum bu ara oldu oldu çünkü

bizde bebek ıstıyoruz ama 7aydır olmuyor kasım ayında eşime sperm ölçümü yapılacakmıs sonra onun sonucuna gore bana rahim filmi offf offf

kızlar şimdi ben çatlama iğnesi olduktan 10 gün sonra betam 6.4, 11 gün sonra 4.2 çıktı. 12 gün sonra iki buçuk gün süren kanamam oldu. tamam dedik tutmadı. sonra test yaptık iğneden sonra 14. gün
bu çarşamba beta 9.4 çıktı. çarşamba ve perşembe pembe lekelenme, perşembe akşamı kırmızı lekelenme ve birazcık minnacık kanama, cuma pembe kırmızı lekelenme. bu gün tüm gün orkidime tatlı kaşığı kadar leke kan vardı. benim idrar testlerim hala pozitif.
şimdi benim bu beta düşmedimi??? kanamam ne zaman artar? progestan kullandığım için mi kanamam olamıyor??? yoksa bu yaşadığım implantasyon kanaması mı? peki iki buçuk gün süren kanama ne????????????

cnm doktora gitsen ALLAH korusun düşük yapıyor olabilirsinyani kimyasal gebelik demek istediğim
adetinin başlamasıda olmasıda tuhaftı rabbim hayırlara çevirsin....

slm kızlar naber masumiyet çift çizgin hayırlı olsun bol halvetler mahrum sende pztsi kan vereceksin sanırım ayyy hadi bakalım tatlım inş güzel haber verisin pztsi kaçıncı günün oluyoki

slm kızlar naber masumiyet çift çizgin hayırlı olsun bol halvetler mahrum sende pztsi kan vereceksin sanırım ayyy hadi bakalım tatlım inş güzel haber verisin pztsi kaçıncı günün oluyoki

Sağol hayatım çift çizgiyi görmek bile benim için mutluluk verici oldu bakalım tutturabilicez mi :26::26::26:
canım darısı senin başına geçti mi yoksa ovulasyon günlerin?

Sağol hayatım çift çizgiyi görmek bile benim için mutluluk verici oldu bakalım tutturabilicez mi :26::26::26:
canım darısı senin başına geçti mi yoksa ovulasyon günlerin?

evet canım benim geçti ben 13-14 te gördüm pozitifi bugün 18. günüm artık bekleme geçtim hayırlısı

saolasın cnm.....biraz erken ama yaptırcam gliba...çatlama iğnesinin 13. günü oluyor...:18::18:

bu kadar zamandır hiç kan tahlili yaptırmadım gebelik için bi ilk olacak bana idrar testleri yettii...yani yanlışlıkla bile onda çift çizgi görmedimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…