- Konu Sahibi urkek_guvercin
-
Sevgili Flygkts,
Zaten yaptım.
Üye olduğu siteyi açtırdım.
Üyelik bilgilerine baktım.
Ama ne çareeee,
ben öğrenir öğrenmez herşeyi tertemiz yapmış.
Bir tek ileti bile bırakmamış.
Ona dedim ki, gösterseydin yazdıklarını belki daha çok yanmayacaktı canım, dürüst davranmadın dedim.
Cevap veremedi....
Eşiniz aşkınızı değil, sadece kendini kirletmiş
Üstelik nede ucuz bir şekilde
Siz onun için mutfaktayken nasıl içi el verdi üç kuruşluk sex muhabbetlerine
Ayrılamaycağınızı zaten belirtmişsiniz
Umarım pişmanlığı samimidir, ama aynı evin içindeyken buna cesaret edecek kadar
Gözünü karartmış olması daha da düşündürücü.
Bir erkek bir kere çizgisini bozdumu devamının geleceğini düşünürüm ben
Ama umarım yanılıyorumdur
yerinizde olsam neti kapattırırım..cep telefonunu da internetsiz bir telefon ile değiştirtirim...
şimdi diyecekler ki yapmak isteyen bi yolunu bulur internet bahane diye...
ama bazı insanlar eldeki faydalı imkanları kötüye kullanıyorsa o imkanları ortadan kaldırmak lazım...
en azından cezbedici özelliği kalmaz...alenen aldatmak, netten aldatmak kadar kolay değil..bu imkanı kesin koparın...
madem boşanmayacaksanız şartları koyun..[/QUOT
aynı seyı düşünüyorum bende ayrılmayacaksanız şartları koyun dıyorum
Hanımlar bu akşam annesine gitmesini söyledim.
Seni gözüm görmek istemiyor dedim. O da gidemem kimseye anlatamam özel sorunumuzu dedi.
Utandın mı yaptığından dedim.
Eğer illa anneme gitmemi istersen valizimi toplarım giderim dönüşü de olmaz bunun dedi.
Ama yok gözüm görmek istemiyor dersen mahallemizdeki otele giderim orada yatarım dedi :S
Deli edecek beni ya.
Seni gözüm görmek istemiyor dedim. O da gidemem kimseye anlatamam özel sorunumuzu dedi.
Eğer illa anneme gitmemi istersen valizimi toplarım giderim dönüşü de olmaz bunun dedi.
Ama yok gözüm görmek istemiyor dersen mahallemizdeki otele giderim orada yatarım dedi :S
Deli edecek beni ya.
Deli edecek beni ya.
Deli edecek beni ya.
ay evet bir arkadaşım anlatmıştı . 50 yaşında teyze çıkmış . ne gülmüştüm ama
bence, bu olayı aklınızda tutun hiç bir şey yaşanmamış gibi eşinize tekrar güveniyormuş gibi hayatınıza devam edin (karşısında 50 veya 20 yaşında biri olması aldatmayı aklamaz)sadece zaman verip kontrol edin internet kapatmakta çözüm değil .erkekler bir yolunu bulurlar güven hissini yaşatırsanız eşinize bir kaç ayda sonuç alacaksınız eminim sevgiler
Ne demek yani? Erkek aldatsin ve kadin herseyi içine atsin ve erkegi güven ile ödüllendirsinmi?
Sizce erkekler böyle yaparlarmi, eslerini adatma ile yakaladiklarinda? Onlar derhal kadini baba evine yollar ve herkeze kadinin bir (o) oldugunu anlatir ve bir kaç ay içinde tekrar evlenir.
Kadinlar baze konularda sert olmayi ögrenmeleri gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?